שלח תשובה

זירת השאלות

440
צפיות
15
תשובות

בדיקת CONNECTION

,‏ 28 בדצמבר, 2008

שלום !
אני מתחבר לSQL בצורה הבאה :
Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
objConn.Open "Provider=SQLOLEDB; Data Source=YOUR_SERVER_NAME; Initial
Catalog=your_database_name; User ID=your_username; Password=your_password"
objConn.Close
Set objConn = Nothing

אני יודע שיש אפשרות לבצע בדיקה על ERR connect רק אני לא זוכר את הפורמט של זה
אשמח לעזרה
תודה

תגיות:

15 תשובות

  1. orwb הגיב:

    כנס
    אתה צריך לכתוב בראש הדף


    <%
    on error Resume Next
    %>

    עכשיו כדי להשתמש ב
    err()
    אחרי שאתה שם את
    <%
    objConn.Open "Provider=SQLOLEDB; Data Source=YOUR_SERVER_NAME; Initial
    Catalog=your_database_name; User ID=your_username; Password=your_password"
    %>
    תעשה כך
    :
    <%
        If Err.Number<>0 Then
        ‘כאן אתה מציג את השגיאות+Err.Description
        Else
    %>
    Err.Description-מציג את השגיאה

    בהצלחה!

  2. avil הגיב:

    שאלה נוספת
    באיזה מקרים אקבל הודעת שגיאה ?
    אם יש בעיית סיסמא לDATABASE או שהשרת למטה ?
    או שאין PING למחשב ?

    תודה

  3. orwb הגיב:

    כנס
    אתה תקבל בעיות כמו:
    או שהמשתמש לא טוב
    או שהססמא לא טובה
    או שיש יותר מדי התחברויות למסד(רק ב-שרת ביתי)
    ..
    וגם אתה יכול לעשות את זה בשאילתות עם SQL
    נגיד כך:


    <%
    Dim sqlQuery
    sqlQuery="SELECT*FROM users ID=15"
    %>

    זאת שאילתה שגויה
    כי אין-
    WHERE
    אז אתה תקבל שגיאה של
    SQL
    עם מה שנתתי לך עם
    err()
    בהצלחה..

  4. avil הגיב:

    תגובה
    ניתקלתי במצב שהשרת למטה ואין פינג אליו
    ושמנסים לתחבר לDB הדף כאילו תקוע יש אפשרות לתת הודעה שיש בעיה ושהדף לא יתקע ??

    תודה .

  5. orwb הגיב:

    כנס
    גם לי זה קורה לפעמים
    השרת מופיע למעלה
    אבל יש לך שגיאה ש-err או שגיאה רגילה לא יכולה להופיעה.

    אז זה תוקע את הדפדפן..

    פשוט תראה את השגיאות שלך בדף סקריפט..ונסה לתקן

    כל נסיון תצא ותכנס לשרת מחדש

    בהצלחה.

  6. avil הגיב:

    תגובה
    אני מתכוון שהשרת למטה ואין פינג אם אפשר להשאיר הודעה למשתמש שיש בעיית התקשרות ושהדף לא יתקע ?

  7. avil הגיב:

    הי עשיתי מה שאמרת
    אני לא מקבל בכלל ERR  זה מודיע בעיה ביוזר ללא קוד שגיאה

  8. orwb הגיב:

    עשית ככה?


    <%
    On Error Resume Next
    Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objConn.Open "Provider=SQLOLEDB; Data Source=YOUR_SERVER_NAME; Initial
    Catalog=your_database_name; User ID=your_username; Password=your_password"
    If Err.Number<>0 Then
        Response.write("שגיאה:"&Err.Description&"")
        Else
        %>

    אני משתמש ב
    MySQL
    ועובד לי מצויין.

  9. avil הגיב:

    אני עובד עם MS SQL
    הקטע המוזר שכאשר אני מוסיף את הפקודה הבאה :
    הדף נתקע וחושב הרבה למה ?

  10. orwb הגיב:

    כנס
    איזה פקודה?

    זה לא משנה איזה מסד..
    כי err זה פונקצייה לכל מסדי הנתונים
    וגם שאתה עושה העלאת קבצים לדעתי אתה חייב להשתמש בפונקצייה הזאת ..

  11. avil הגיב:

    תגובה
    הפקודה הזאת : On Error resume Next
    כאשר אני שם אותה הדף חושב הרבה זמן
    אולי צריך להגדיר משהו במסד נתונים ?
    אני נכנס עם שם משתמש SA למסד נתונים

  12. orwb הגיב:

    כנס
    כמו שציינתי למעלה
    קורה לפעמים שגם err ו הדפדפן לא יכולים להביא פלט לשגיאה..
    זה קורה לי הרבה..
    פשוט תעיין בסקריפט שלך ותנסה למצוא שגיאות.

  13. avil הגיב:

    תגובה
    אם אני מוריד את הפקודה אין לי שגיאות בכלל
    רק השינוי של היוזר שניסיתי ואז הדף נתקע
    טוב אם אין מה לעשות אעזוב את זה ככה.

  14. orwb הגיב:

    כנס
    אם יש לך בעיה אחרת אז מצטער אין לי תשובה.
    נ.ב
    כתבת את הפקודה בראש המסמך?

  15. avil הגיב:

    תגובה
    כן בטח אני מכיר את הפקודה
    שכתבתי את הדף הזה הייתי מקבל הודעות ERROR רק עכשיו שעברתי לMS SQL
    בגללל הפקודה זה נתקע ורק על השגיאה שעשיתי בכוונה לדוגמא ב-USER .

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!