שלח תשובה

זירת השאלות

484
צפיות
5
תשובות

שאלה – בבקשה עזרתכם

,‏ 4 בפברואר, 2009

האם אפשר לשמור נתונים כמו "פסוט" חדש של בלוג בתיקייה באתר במקום
בבסיס נתונים? אני מתכוון ל – PHP.

אפשרי לשמור נתונים בתיקייה באתר.?
ואיך עושים את זה?


דניאל.ש

תגיות:

5 תשובות

  1. mrmistory הגיב:

    בוקר טוב. אפשר לעשות…
    ראה את ההסבר אודות fwrite בקישור הבא http://il.php.net/manual/en/function.fwrite.php

    אם תוכל להרחיב ולומר מה המטרה, כך אפשר אולי להמליץ לעומם.


    אלברט אמיר.
    אלמיר מערכות תוכנה.
    http://www.almir.co.il

  2. daniel515 הגיב:

    בוקר טוב. תודה רבה..בהרחבה
    אני רוצה ליצור דפים בעזרת טופס. ובמקום לשמור את הנתונים בבסיס נתונים לתת לו הוראה לפותח דף חדש בתיקייה ולשמור את הדף בתיקייה.

    במקום לערוך בעורך HTML את הדפים פשוט לערוך אותם בתוך TEXTAREA ואז לשמור בתיקייה כדף.

    בעצם לגרום לו ליצור דף באופן אוטומטי.

    תודה רבה על עזרה שלך!! בוקר מעוללה!!


    דניאל.ש

  3. mrmistory הגיב:

    לדעתי, הכי כדאי לעשות ככה…
    או קיי.
    יש אינסוף אפשרויות לעשות זאת.

    שאלה שלי עכשיו כזאת.
    האם חשוב לך שהקישורים יהיו נגיד

    שיטה 1:

    page1.html
    page2.html
    page3.html
    page4.html
    page5.html

    או שאפשר להסתפק בשיטה כזאת:

    שיטה 2:

    index.php?seepage=1
    index.php?seepage=2
    index.php?seepage=3
    index.php?seepage=4
    index.php?seepage=5

    מה שקורה זה שיש הרבה אפשרויות לעשות זאת ולכן אציג לך דוגמה קטנה שהיא רק שיטה 1 מכלל השיטות.

    בנה לך תיקיה שהיא נגיד mypages ששם ישבו קבצים שלך שהם טקסטים שיהיו בעיצוב שלך.
    לדוגמה הדפים הבאים:

    page1.html
    page2.html
    page3.html
    page4.html
    page5.html

    בדף הראשי שלך שהוא index.php תעשה INCLUDE לדף X (לפי הדוגמה שם הדף מתקבל מפרמטר הזה seepage).

    קטע קוד כפי שיראה בדף index.php שמעלה תוכן באזור המבוקש:


    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    </head>

    <body>
    <?php
    $mypage = "mypages/"$_GET['seepage'];
    include($mypage);
    ?>
    </body>

    </html>

    התוצאה הסופית היא שיהיה לך תוכן שאתה עורך באתר שלך ללא שמירת נתונים בבסיס הנתונים.

    איך שומרים / מייצרים קבצים חדשים, תוכל לראות בפונקציה
    fwrite – כדי לשמור את הנתונים.
    fopen – כדי לפתוח קובץ קיים שתוכל לערוך אותו.

    הערה לגבי fopen:
    תקרא את האזור הזה A list of possible modes for fopen() using mode

    בהצלחה.


    אלברט אמיר.
    אלמיר מערכות תוכנה.
    http://www.almir.co.il

  4. daniel515 הגיב:

    היי תודה רבה. עוד משהו קטן <<
    זה יהיה בסדר אם אבקש ליצור איתך קשר?
    אני מאוד מעוניין לשאול אותך משהו.

    תודה מראש.
      דניאל שטרסמן
    0523967912


    דניאל.ש

  5. baraks הגיב:

    השאלה היא למה לך לשמור את זה בקובץ ולא ב
    בבסיס נתונים

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!