שלח תשובה

זירת השאלות

282
צפיות
2
תשובות

בעיה עיצובית.

,‏ 2 במרץ, 2004

תראו:
http://serv-to.ath.cx/~/snir/DB/forum/index.asp
כאן הצגתי נתונים ממסד הנתונים, הנה הקוד:


<%
set con = server.createobject("adodb.connection")
con.open "driver={microsoft access driver (*.mdb)}; dbq=" & server.mappath("forum.mdb") & ";"
set rs = con.execute("select * from msn")
if request("page") = "add" then
con.execute "insert into msn (name,E-mail,msn) values (‘" & request("name") & "’,’" & request("E-nail") & "’,’" & request("msn") & "’)"
end if
%>
<table border="8" width="200" cellpadding="1" cellspacing="1" style="font-size:12px;">
<tr>
<td bgcolor=yellow text=res width="150" class="bgcolor2"><b><center>שם משתמש </b></td>
<td bgcolor=yellow text=res width="200" class="bgcolor2"><b><center>דואר אלקטרוני </b></td>
<td bgcolor=yellow text=res width="500" class="bgcolor2"><b><center>הודעת המשתמש </b></td>
</tr>
<%
while not rs.eof
%>
<tr>
<td bgcolor=red text=yellow width="150" class="bgcolor1"><b><center><%=rs("name")%></b></td>
<td bgcolor=red text=yellow width="200" class="bgcolor1"><b><center><%=rs("E-mail")%></b></td>
<td bgcolor=red text=yellow width="500" class="bgcolor1"><b><center><%=rs("msn")%></b></td>
</tr>
<%
rs.movenext
wend
%></table>


עכשיו תראו, הטור של הודעת המשתמש ממש צרה, למרות שבקוד הגדרתי
width=500
מה הבעיה, למה זה צר?

תגיות:

2 תשובות


  1. למה אתה מגדיר לטבלה רוחב של 200 עם בפנים יש לך תאים הגדולים מ200?

    אני מציע לך לרשום בטבלה את האורך כ 100% ולחלק את התאים בהתאם

    כאשר ההודעה תהיה 60% למשל והשניים האחרים יתחלקו ל25% ו 15%

    נסה

  2. snir הגיב:

    וואיי תודה עכשיו הבנתי!
    תודה רבה רבה רבה!

שלח תשובה