שלח תשובה

זירת השאלות

682
צפיות
2
תשובות

רענון עמוד ב FIREFOX

,‏ 14 במרץ, 2009

היי,
יש לי קוד JAVASCRIPT שמרענן IFRAME בעמוד האב. ב IE זה עובד, אבל בפיירפוקס אי אפשר לגשת ל IFRAME עצמה:



window.parent.document.uploadFrm.location.reload()


עצות?

תגיות:

2 תשובות

  1. neon הגיב:

    הממ… למה שלא
    תתן ID לאייפריים ויהיה לך הרבה יותר קל להתעסק איתו,

    var ifrm = document.getElementById("iframeId")
    ifrm.location.reload();

    ואם התכוונת שאתה רוצה פשוט לרענן את האייפריים מתוך האייפריים אז פשוט

    document.location.reload();

    יספיק

  2. sharons הגיב:

    עשיתי את זה
    אני מצליחה להגיע לאובייקט המסגרת שאני רוצה, אבל לא למאפיין ה document שלה

שלח תשובה