שלח תשובה

זירת השאלות

452
צפיות
9
תשובות

התאצת תמונה לגודל הטבלה

,‏ 24 במרץ, 2009

שלום רציתי לשאול כיצד אני מצתאים בעזרת קוד את גודל התמונה לגודל הטבלה כך שלא תגדיל לי יותר מדי את הטבלה
תודה


א.ר.ר

תגיות:

9 תשובות

  1. mrmistory הגיב:

    התמונה מאקסס או שם התמונה באקסס…
    אך הקובץ פיזית יושב איפשהו בשרת (הייתי משפץ את הקוד ושומר אך ורק שם הקובץ בבסיס הנתונים) ?

    לגבי מה שאתה מבקש.
    תראה את הקישור הבא (ראה תמונות בגדלים שונים שנוצרים אוטומטית מתמונת מקור שגדולה בהרבה) http://www.funlove.co.il/

    זה מה שאתה מחפש (שליטה בשינוי גדלים לפי הצורך מתמונת המקור) ?


    בברכה,
    אלברט אמיר  (Web Developer)

    אלמיר מערכות תוכנה.
    http://www.almir.co.il

  2. raychin הגיב:

    תגובה
    אני בונה אתר שבו  מנהל האתר מעלה מוצרים לאתר +תמונת המוצר  שם התמונה נשמר באקסס והתמונה בתקיה מסוימת
    הבעיה  שכאשר התמונה גדולה מדי  החלון של הטבלה בו יושב התמונה גודל איתה ואם התמונה קטנה אז הי יושבת  באמצע החלון וזה מכער את האתר אז אני רוצה  לשפר את המראה   של האתר כך שהתמונה תתאים את עצמה לגודל החלון
    תודה


    א.ר.ר

  3. mrmistory הגיב:

    מידע…
    1.
    יש מצב שאתה מראה איך זה נראה עכשיו במצב טוב כפי שאתה רוצה + במצב לא טוב .

    2.
    אתה יכול לעשות כמוני (באתר שהראתי).
    כלומר, לא חשוב מה הגודל התמונה שלקוח שלך מעלה מבחינת רוחב וגובה אתה תמיד תציג בפורמט שלך.

    תראה כאן איך הסקריפט לוקח תמונת מקור ונותן לה רוחב עד 100 פיקסלים.
    http://www.funlove.co.il/prew_image.php?image=user_images/card_2/2_1155238803.jpg&watermark_text=&watermark_color=ffffff&font_size=10&maxim_size=100

    אותה תמונת מקור ברוחב עד 250 פיקסלים.
    http://www.funlove.co.il/prew_image.php?image=user_images/card_2/2_1155238803.jpg&watermark_text=&watermark_color=ffffff&font_size=10&maxim_size=250

    לדעתי, כדאי לך לעשות ככה.
    גולש יראה בחנות תמונה מוקטנת וכשהוא ילחץ על ההגדלה (חלון חדש נגיד) אזי תפתח תמונת מקור.


    בברכה,
    אלברט אמיר  (Web Developer)

    אלמיר מערכות תוכנה.
    http://www.almir.co.il

  4. raychin הגיב:

    קוד הטבלה


      response.write "<table width='75%' border='1' align='center' >"
        response.write vbcrlf
        rsproducts.movefirst
        
        do while not rsproducts.eof
         WriteProductRow
         rsProducts.movenext
          
        loop
        
        response.write "</table>" & vbcrlf


    א.ר.ר

  5. mrmistory הגיב:

    הכוונה שלי הייתה ויזואלית בWEB


    בברכה,
    אלברט אמיר  (Web Developer)

    אלמיר מערכות תוכנה.
    http://www.almir.co.il

  6. mrmistory הגיב:

    במקרה ולא הולך לך שום דבר…
    תגדיר רוחב קבוע לתמונה קטנה
    משהו כזה


    <img src="" width="150">


    בברכה,
    אלברט אמיר  (Web Developer)

    אלמיר מערכות תוכנה.
    http://www.almir.co.il

  7. raychin הגיב:

    שאלה נוספת
    יש טופס שבט מנהל האתר מכניס  את המטוצרים ויש מקום שבו הוא כותב מידע על המוצר מכיון שהכל נשמר באקסס ולפי מה שאני יודע אפשר עד 255 תווים להכניס אייך אני  עושה שהמנהל יוכל להכניס עד 255 תווים
    הקוד
    <TEXTAREA style="WIDTH:

    400px; HEIGHT: 82px" id=TEXTAREA1

    rows=4 cols=15 name=ItemDescription

    wrap =soft></TEXTAREA>
    תודה

    נ.ב אייך אני רושם לו למטה כמה תווים הוא יכול להכניס  כך יש לו 255 הוא מקיש תו יורד אוטומטית ל254  וכו'
    תודה מראש


    א.ר.ר

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!