שלח תשובה

זירת השאלות

668
צפיות
8
תשובות

אוטו-קומפליט עם PHP וMYSQL

,‏ 26 במרץ, 2009

אני חייב עזרה בעניין הזה!!
אם מישהו יודע איך אני עושה אוטו-קומפליט עם PHP(כמובן-בשיתוף בסיס נתונים מMYSQL) -אז בבקשה שיראה לי!!!( דרך איזה קוד וכו')
אני ממש חייב את זה-ובמהירות…
תודה רבה!!

תגיות:

8 תשובות

  1. baraks הגיב:

    אוטוקומפליט
    לא ניתן לעשות למיטב ידיעתי אוטוקומפליט עם PHP זה שייך CLIENT SIDE לכן עליך להישתמש ב JAVASCRIPT או יותר טוב ב AJAX

  2. mrmistory הגיב:

    ובנוסף לדעת לשלוף נתונים מבסיס הנתונים +
    לדעת מה לעשות עם הנתונים אלו.

    אין לזה קוד מוכן.


    בברכה,
    אלברט אמיר  (Web Developer)

    אלמיר מערכות תוכנה.
    http://www.almir.co.il

  3. baraks הגיב:

    אני מוכן לעזור לך בזה אך כמובן
    בתשלום

  4. mrmistory הגיב:

    אני לא צריך עזרה…
    asaf8484‏ – צריך.
    אני מאמין שטעית בשרשור.


    בברכה,
    אלברט אמיר  (Web Developer)

    אלמיר מערכות תוכנה.
    http://www.almir.co.il

  5. asaf8484 הגיב:

    דוקא אין לי בעיה עם הקטע של MYSQL
    יש לי 2 בעיות באוטוקומפליט:

    א.אני לא יודע איך פותחים את המלבן הזה שנפתח באוטוקומפליט,בלי קשר למה שיהיה בתוכו_רק פשוט מה הפקודה שיוצרת אותו(זה INPUT או מה?)!

    ב.איך אני מקשר אירוע(לחיצה על מקש בתיבת טקסט-ONKEYPRESS)-לקובץ PHP קיים שיעשה את כל העבודה של שליפת נתונים מבסיס הנתונים וכו'(ע"י JAVASCRIPT או משהו כזה(ד"א-AJAX אני בכל לא מכיר…))?

  6. roe27m הגיב:

    היי אסף ,
    לפי דעתי זה נעשה בשילוב כל הגורמים .
    JS  – כדי לקבל את האירוע של הקלדת הקלט .
    AJAX – כדי להעביר את הקלט לדף PHP מתוך הדף הנוכחי .
    PHP – כדי לשלוף נתונים מתוך MYSQL לדף שלך באמצעות ה AJAX .

    AJAX היא מילת המפתח פה . השפה הזו נועדה לקשר בין שפת צד לקוח לשפת צד שרת .

    מקווה שההכוונה שלי תעזור לך להתקדם .

  7. asaf8484 הגיב:

    ממש תודה רבה!!!
    תודה רבה על התשובה!
    אני מקווה מאוד שזה יעזור לי. אני אנסה ללמוד את השפה הזו-AJAX.
    רק עוד משהו קטן-כמו ששאלתי-אני לא יודע גם איך פותחים את המלבן הזה שנפתח מתחת לתיבת טקסט(זה איזה INPUT או מה???)-בלי קשר למה יהיה בתוכו.
    תודה רבה בינתיים.אשמח לתשובה על זה-זה ממש יעזור לי.

  8. mrmistory הגיב:

    מלבן…
    אתה יכול לעשות שם SELECT


    <div style="display:none;" id="hide_sel">
    <select size="10">
        <option value="">אפשרות 1</option>
        <option value="">אפשרות 2</option>
        <option value="">אפשרות 3</option>
        <option value="">אפשרות 4</option>
    </select>
    </div>

    ואם אני לא טועה, באירוע onKeyPress אתה שולח נתונים בAJAX לקובץ PHP שלך ואם יש מילים אזי אתה בונה SELECT בשיטה שהראתי לך .
    אם יש משהו כפי שרשמתי ואחרי שתבנה, תוכל להציג hide_sel ואז עם הכפתורים למטה ולמעלה גולש יכול לבחור מילים.

    אחרי זה יש שלב של ENTER לא זוכר מה האסקי שלו ושוב על ידי אירוע אתה מפעיל ENTER.


    זאת רק דוגמה ויש דרכים אחרות.


    בברכה,
    אלברט אמיר  (Web Developer)

    אלמיר מערכות תוכנה.
    http://www.almir.co.il

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!