שלח תשובה

זירת השאלות

572
צפיות
2
תשובות

שלום, אני בונה השנה אתר ויש לי שאלה קטנה

,‏ 9 ביוני, 2009

אני משתמש ב web developer משתמש בC# והדף הוא aspx
יש לי מספר שאלות..
יש לי באנר לאתר שאני רוצה שיהיה למעלה (כמו כל באנר הוא ארוך ולא גבוה)
אני משתמש במאסטר פייג' לאתר.
במאסטר פייג' יש טבלה
שורה שבה אמור להיות הבאנר(השורה תופסת 2 עמודות)
ושורה שעמודה אחת בה היא התפריט, ובעמודה השנייה נמצא דף כלשהו באתר.
עכשיו השאלה שלי לאו דווקא תלויה בקטע של הטבלה, אלא לגבי כל תמונה.
מה אם אני רוצה לשים תמונה ואני רוצה שהיא תתאים אותה ל"מסגרת" שיש לה, לרזולוצייה, כלומר לעשות לה stretch בגבול מסויים. אחרי זה יהיה נחמד אם תוכלו להגיד לי איך אני יכול לעשות את זה בתא של טבלה

עכשיו דבר שניה, הייתי רוצה שאותה תמונה תשאר קבועה כל הזמן, כלומר שאני אוכל לגולל רק את האתר אך הבאנר לא יזוז ויישאר במקום(בלי שימוש במסגרות). אפשרי?

תגיות:

2 תשובות

  1. אמממ…
    קשה לצייר בראש את מה שאתה מתאר, טוב יהיה אם תביא את הקוד HTML שנפלט לדפדפן (רק את קטע הקוד הרלוונטי) או לינק לעמוד, ועליו תתאר מה בדיוק אתה רוצה שיקרה


    אלי ענתבי

  2. redking12 הגיב:

    תודה על התשובה
    זה הקוד… את הקטע של התמונה איכשהו הצלחתי בסופו של דבר עם הקטנה של התמונה אבל אני לא בטוח שזה יעבוד גם בבית הספר כי בבית יש לי web developer 2008 ושם יש 2005… אגב עוד דבר מוזר את האתר עשיתי 2005 ועכשיו פתחתי אותו ב2008 ויש בעיה עם הonload וonsubmit ועם הג'אווה סקריפט – אני עושה ב form לדוגמא
    onsubmit="return Check()" (writing words because it has to be arranged
    וזה לא עושה כלום לא עושה שום בדיקה ושום כלום וזה עושה שגיאה כל פעם שפותחים את האתר

    בכל מקרה לשאלה ששאלתי העלתי את המאסטר פייג' בתור טקסט

    והכוונה שלי היא למשל כמו באתר קדמן kadman.net שהתפריט למעלה נשאר קבוע(רק ששם זה עם מסגרות ואני לא רוצה מסגרות)

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!