שלח תשובה

זירת השאלות

600
צפיות
13
תשובות

בעיה|FSO

,‏ 20 ביוני, 2009

שלום,
יש לי בעיה לא ברורה.
אני משתמש ב-FSO ועם getFile ,ויש לי בעיה מוזרה שלא מצליח לפתור.
הקוד:


DIM FSO,FILE_T
Set FSO=Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set File_T=FSO.GetFile(Server.MapPath(Request.Form("IMG_POST_UPLOAD")))


ואני מקבל את השגיאה הזאת:


Server.MapPath(), ASP 0172 (0x80004005)
על הפרמטר Path עבור פעולת השירות MapPath להיות נתיב וירטואלי. נעשה שימוש בנתיב פיזי


ואם אני מוריד את -Server.MapPath
כלומר ככה:


DIM FSO,FILE_T
Set FSO=Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set File_T=FSO.GetFile(Request.Form("IMG_POST_UPLOAD"))


אני מקבל את השגיאה הזאת:



‏‏שגיאת זמן ריצה של Microsoft VBScript (0x800A0035)
‏‏הקובץ לא נמצא


ואני מעלה קובץ נכון ! בדקתי הכול והכול טוב.
וסוג ה-input(IMG_POST_UPLOAD)
זה -file

תודה רבה לעוזרים !


תגיות:

13 תשובות

  1. orwb הגיב:

    בעיה רצינית
    עשיתי עם-FSO בדיקה של FileExists
    וזה מוציא פלט -false
    לכל קובץ,והקבצים האלה קיימים במחשב !

    מה זה יכול להיות ?

    שבוע טוב (=

  2. נתיב פיזי
    אתה צריך להישתמש בנתיב פיזי, ז"א לכתוב לו c:inetpub… ישירות לנתיב של התיקייה, ולא להישתמש ב-mappath


    אלי ענתבי

  3. orwb הגיב:

    אני יודע
    עשיתי את זה (תראה בתגובה הראשונה)

    וכל קובץ שאני מעלה .
    זה כותב:קובץ אינו נמצא.
    וזה לא יכול להיות משהו מוזר..

  4. BuildHome הגיב:

    תשובה
    פשוט תדפיס בעמוד את הנתיב שאתה מקבל מה-FILE ותראה אם הנתיב הגיוני, קיים וכו'..


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  5. orwb הגיב:

    השפוי האחרון
    צדק
    c:inetpub…
    רק משם אני יכול לעלות את הקבצים
    אבל משולחן העבודה וכו' זה נותן:false תמיד.
    למה ?

    תודה ..

  6. orwb הגיב:

    עוד בעיה..
    שאני משתמש ב-


    enctype="multipart/form-data"

    ואז לוחץ על כפתור
    submit
    זה לא נותן לי כלום.
    כלומר זה כאילו מראה לי את הטופס
    וזה לא עושה בדיקות ולא כלום.
    ואם אני מוריד את זה אז הכול עובד.
    אבל זה לא מעלה לי את הקובץץ…
    מה עושים?
    תודה.

  7. BuildHome הגיב:

    תשובה
    עבור העלאת קבצים אתה צריך רכיב מיוחד לכך כמו ASPUPLOAD ודומיו.
    יש חינמיים שהם גדולים מבחינת קוד ויש בתשלום כמו ASPUPLOAD.

    באיזה שרת אתה מתאכסן או הכל אצלך במחשב?


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  8. orwb הגיב:

    שרת מחשב
    עשיתי העלאת קבצים בלי-אובייקט כמו שיש מדריך באתר

    מה עושים?

  9. orwb הגיב:

    אולי זה קשור ל..
    ראיתי כתבה באתר,שאם אני משתמש ב-

    enctype="multipart/form-data"

    אז אני לא יכול להשתמש ב-Request.form
    ואני חושב שבגלל זה זה לא עושה לי את הבדיקות וכו'.

    מה עושים ?

    תודה

  10. BuildHome הגיב:

    תשובה
    נכון. למשל עם רכיבים של העלאת קבצים, לרוב זה שם הרכיב וFORM, למשל: Upload.Form וכו'.

    זה תלוי עם איזה רכיב אתה משתמש ואם זה בלי רכיב, אז צריך לראות איך זה עובד.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  11. orwb הגיב:

    תודה ושאלה קטנה
    אתה צודק,זה באמת עובד ככה

    יש לי עוד בעיה שאני מוציא נתונים מהמסד נתונים(MySQL) אני מקבל
    ??????
    סימני שאלה כאלה .

    וב-<head> כתבתי ככה:


    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1255" />

    וגם בראש הדף,כתבתי את זה:

    <%@Language=VBScript codepage=1255%>
    |סקוד

    מה עושים במקרה כזה?
    תודה. (=
    |

  12. BuildHome הגיב:

    תשובה
    צריך להגדיר ב-MYSQL שיעבוד עם עברית.
    אני ממליץ לך לעבוד עם יוניקוד, הכי טוב.
    לשמור קבצים כ-UTF-8 ובמקום 1255 לשנות ל-65001
    ובמקום WINDOWS-1255 לשנות ל UTF-8

    ולגבי MYSQL, תמצא כאן אולי את התשובה
    http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=130&QID=17580


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  13. orwb הגיב:

    תודה רבה )
    הצלחתי הכול,תודה בילד !

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!