שלח תשובה

זירת השאלות

590
צפיות
8
תשובות

עזרה | זה די דחוף!

,‏ 22 ביוני, 2009

למה הקוד לא מכניס את הערך שנמצא ב span ?


<%
set conn = server.CreateObject ("ADODB.Connection")
conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & server.MapPath ("/Data.mdb")
set rs = server.CreateObject ("ADODB.Recordset")
rs.Open "SELECT * FROM Bids", conn, 3, 3
do while not rs.eof
if rs("ID") = 1 then
rs("Timer") = "<span id='tzcd'></span>"
rs.Update
end if
rs.movenext
loop
set rs=nothing
set conn=nothing
%>

תגיות:

8 תשובות

  1. הא?
    מה שעשית יצור מצב שה-SPAN עצמו יוזן לתוך התא…

    תסביר מה אתה מנסה לעשות וננסה לעזור


    אלי ענתבי

  2. Alon2k2 הגיב:

    הערה !
    רשמתי שהערך שנמצא בתוך ה span יכנס ל Database ולא כל שורת ה span!

  3. Alon2k2 הגיב:

    עוד שאלה !
    תראה אני מנסה גם ככה וזה לא פועל אני רוצה להכניס את הערך Alon לתוך הדאטא למה זה לא פועל? ערך של script זה בכלל אפשרי להכניס.? אם כן איך?

    <%
    set conn = server.CreateObject ("ADODB.Connection")
    conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & server.MapPath ("/Data.mdb")
    set rs = server.CreateObject ("ADODB.Recordset")
    rs.Open "SELECT * FROM Bids Where NumID='1' ", conn, 3, 3
    %>

    <script>
    var gan = "123";
    document.write('<%');
    document.write('rs("Timer") = " ' + gan + ' " ');
    document.write('%>');
    </script>

    <%
    rs.Update
    set rs=nothing
    set conn=nothing
    %>

  4. Alon2k2 הגיב:

    ……
    רשמתי ערך Alon בטעות הערך הוא 123 ב gan למה אין אפשרות לערוך בפורום .. זה די מעצבן.

  5. fandariga הגיב:

    זה בלתי אפשרי
    אי אפשר לכתוב כך
    אתה יכול לשתול מידע של asp בתוך סקריפט של javascript
    אבל אי אפשר לשתול מידע של-javascript ב-asp

    זה לפחות מה שאני יודע…

  6. fandariga הגיב:

    מה אתה מנסה לעשות, ואיך זה לא עובד?
    אתה צריך לפרט קצת…
    זה עושה לך שגיאה או מה?

  7. Alon2k2 הגיב:

    ……
    לא זה לא עושה כלום פשוט לא מכניס את המשתנה …

    אתה בטוח שאי אפשר להכניס משתנה js ל asp ? כאילו ל Database ?

  8. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אתה מנסה להכניס למסד ערך של טיימר כלשהו שמתבצע בצד לקוח ב-JS ?
    אם כן, אתה חייב להשתמש בAJAX בצד לקוח בשביל זה.

    הכוונה היא שאתה לוקח את הערך הרצוי להזנה במסד נתונים,
    שולח אותו לעמוד ASP בעזרת AJAX, בעמוד ASP את קולט
    את המידע דרך QS או FORM, ומכניס למסד נתונים.

    אם הבנתי אותך נכון ….


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!