שלח תשובה

זירת השאלות

522
צפיות
1
תשובות

שאלה

,‏ 3 ביולי, 2009

יש לי בDB עמודה שנקראת Date והערך ההתחלתי שלה הוא:
Date()+Time()
וזה עושה שכשיש רשומה חדשה זה נותן תאריך ושעה אוטומטי.
איך אני מעדכן את התאריך והשעה בשליחת נתונים לDB?
נגיד יש דבר כזה:
לחצת כאן לאחרונה ב 1/7/09 17:53:01 לחץ כאן לעידכון.
הDB נותן תאריך אוטומטי.
האם כשאני מעדכן חלק מהרשומה הוא מעדכן לי את התאריך והשעה?
אם לא איך אני מעדכן אותו?

תגיות:

1 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    לא ברור למה כתבת את מה שכתבת, פשוט כותבים:
    Now()

    שנותן תאריך וזמן מדויק של השרת.

    המסד נתונים לא מעדכן שום שדה אלא אם כן קבעת שיעדכן.

    אם אתה משתמש באקסס, אתה מעדכן כך:
    Conn.Execute("UPDATE tbl SET fld_date=#"&Now()&"# … where… "


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!