שלח תשובה

זירת השאלות

676
צפיות
1
תשובות

בעיה בהעלאת תמונות ב-JSP

,‏ 30 באוקטובר, 2009

שלום,
בניתי אתר ב-JSP ועשיתי בו טופס עם אפשרות להעלות תמונות ולשמור אותן ב-DB (אני משתמשת ב- MySQL).
כשהרצתי את שרת Tomcat אצלי על המחשב – התמונות נשמרו ב-DB.
עכשיו, כשהעליתי את כל האתר לשרת אחסון – אני מקבלת Exception כשמנסים להעלות תמונה – The system cannot find the file specified.
אני מניחה שהבעיה היא שכשזה רץ על המחשב שלי ומחפש את התמונה  – הוא מוצא אותה כי הוא מחפש באותה מכונה וכשזה רץ על שרת אחר – הוא לא מוצא כי זה שתי מכונות שונות.
איך אני יכולה לפתור את הבעיה?

תודה,
עדי.

תגיות:

1 תשובות

  1. Admini הגיב:

    מחשבה שעוברת לי
    מה ה-ecntype של הטופס שמעלה את הקבצים?


    כשהשלטון מושחת – בית הסוהר הוא מקומו של האדם הישר.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!