שלח תשובה

זירת השאלות

1086
צפיות
1
תשובות

בעיית ג'יבריש בטופס שליחת מייל PHP

,‏ 1 בפברואר, 2010

היי,

אני מקבל ג'יבריש למייל לאחר שליחת טופס צור קשר.
להלן הקוד:


<?php
$sender = $_REQUEST['sender'] ;
$subject = $_REQUEST['subject'] ;
$message = $_REQUEST['message'] ;
$mail = $_REQUEST['mail'] ;
$phone = $_REQUEST['phone'] ;
  
$totalmessage = "
        שם:        $sender  n
        נושא:    $subject  n
        הודעה:  $message  n
        אימייל:    $mail n
        טלפון:    $phone n";

if($sender == " || $subject == " || $message ==" || $phone ==" || $mail ==")
{
echo "<img src="mail-no.gif" title="Error" alt="Error" />";
}
else
{
   mail( "some@mail.com", "Website", $totalmessage, "From: $email" );
   echo "<img src="mail.gif" title="Success" alt="Success" />";
}
?>


הבנתי שצריך להשתמש בקידוד באמצעות $headers אבל אין לי מושג
איפה להכניס את זה בקוד.
אשמח לקבל עזרה.

תודה.

תגיות:

1 תשובות

  1. roe27m הגיב:

    תביט בקוד שקיים בלינק הבא :
    http://roe25m.co.il/PullData.php?Article_Id=31

    כתובות אינטרנט נלוות:
    שליחת מייל באמצעות PHP


    ====================================
    = שיתוף ידע בנושא תכנות באינטרנט
    = http://roe25m.co.il
    ====================================

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!