שלח תשובה

זירת השאלות

758
צפיות
5
תשובות

בחירת דפדפן ספציפי בCSS

,‏ 16 באפריל, 2011

היי יש לי בעיה מוזורה…
בFIREF הגדרתי לDIV רוחב ובתוכו תמונות עם PADDING התאמתי הכל איך שצריך הורדתי מהרוחב את הPADD וכו’… והכל מוצג אחלה.. =|
אבל כשאני עובר ל IE הרוחב לא מספיק רחב ואני צריך להגידל אותו בישביל שיכנס לתחום הדיב שלו שלו אם אני לא מרחיב אז הוא יורד שורה… אז איך אני בוחר דפדפן ספציפי ולהתאים לו רוחב משלו? או איך אני צתאים את זה לכל דפדפן?
עוד דבר יש לי לוגו אתר עם קישור ובתוכו IMG משום מה יש מסביבו ריבוע כחול כזה ובכללי כל A שבתוכו יש IMG הוא עתוב בריבוע כחול מגעיל כזה 😐 איך אני נפתר מזה?? O.ם
תודה לעוזרים=]

תגיות:

5 תשובות

  1. pupv20 הגיב:

    תשובה
    לגבי שאלתך הראשונה – צריך להתאים את האתר לכל הדפדפנים, או לפחות לרובם כדי שקהל היעד יהיה כמה שיותר גדול. כדי לשנות דברים רק בשביל אקספלורר צריך לכתוב קודם כל את העיצוב לדפדפנים האחרים ואח"כ הסימן _ והעיצוב לאקספלורר, לדוג’ רוחב:

    width:5px;
    _width:15px;

    עוד דרך(שהיא הרבה יותר טובה ויעילה) שאני מציע שלפני שתתעסק עם הראשונה תתעסק עם זו, נקראת reset – כותבים כל מיני תכונות כמו margin padding וכו’ לכל מיני תגים וכך לא תהיה אפשרות לדפדפן להגדיר מה שהוא רוצה.

    לגבי שאלתך השנייה, אתה יכול לעצב את הקישורים עם CSS פשוט.
    אם אתה רוצה לבחור עם סלקטורים של CSS3 לגבי המיקום בעץ או אפילו להשתמש עם ספריות ג’אווהסקריפט כמו JQUERY.

    מקווה שהבנת

  2. S_H_K הגיב:

    CSS
    הבנתי את הדרך הראשונה מגניב לא ידעתי לגבי השנייה..
    הא? ברור שאני נותו לכל דבר MARGIN PADD וכו’ משלו.. =|
    אבל בכל זאת IE משנה את זה.. או שלא הבנתי אותך..
    או אם אתה מתכוון לתכונות משותפות לכל התגים אני עשיתי
    * MAGRIN:0 PADD:0 אבל גם זה לא עוזר..
    לגבי 3 ברור שעם CSS.. =| אבל איזה..? וזה מן BORDER כחול כזה מסביב לקישור או לתמונה לא בטוח.. וזה רק בIE..

  3. pupv20 הגיב:

    תשובה
    אולי לא הבנת אותי נכון, תעשה משהו כזה

    html{
    margin:0px;
    padding:0px;
    }
    body{
    margin:15px;
    padding:15px;
    }

    וכך תמשיך לכל האלמנטים שהדפדפנים עלולים לשנות…

    לגבי הבעיה השנייה, תנסה לשחק עם רקע,גבול,צבע וכו’…אם לא הצלחת אז אני אבדוק בעצמי

  4. Avi Assayag הגיב:

    הסבר…
    לגבי השאלה הראשונה:

    אתה צריך לקרוא על box model. תעבוד ככה ולא יהיו לך בעיות תאימות לעולם (כולל תאימות לסלולר, דפדפנים וכו’…).

    לגבי השאלה השניה:

    לך לCSS ותכתוב:

    a img
    {border:0}

  5. Avi Assayag הגיב:

    אפשר פשוט לעשות
    *
    {margin:0;padding:0;}

    זה יאפס את הכל…

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!