שלח תשובה

זירת השאלות

8 תשובות

  1. LighTo273 הגיב:

    ובעיה ב-onMouseMove
    <p id="clickMeP" name="clickmeP">
    <span id="clickMe" name="clickMe" onClick="Flag.src=y[randomNumber]; Flag.title=x[randomNumber];" onMouseMove="style.text-decoration=’none’">לחץ עליי</span></p>

    #clickMeP {text-align: center; font-size: 13pt; margin-bottom: 10px; text-decoration: underline;}

    וזה לא מסיר את הקו התחתון כאשר מזיזים את העכבר מעל…

  2. webber הגיב:

    סינטקס
    הסינטקס לא נכון.


    style.text-decoration=’none’

    1)style של מה? צריך להגדיר

    this.style

    this אומר שהוונה לאלמנט בו הקוד נמצא.
    2)הסינטקס הוא לא text-decoration אלא textDecoration מחליפים את המקף באות גדולה (נכון לכל המאפיינים של STYLE שיש בהם שתי מילים)

    3)מאחר שלא הגדרת אירוע שיחזיר את הקו התחתון, ברגע שהמשתמש יעבור על זה הקו התחתון יממחק לצמיתות ולא יחזור.
    אם אתה רוצה שהו יחזור השתמש ב onmouseover וonmouseout

    4) בכלל, אם כל מה שאתה רוצה זה לשנות את הסטייל, ורק אם אתה רוצה שזה יחזור, תשתמש בסלקטור :HOVER (להכניס לתגית STYLE)

    ככה:


    #clickMeP:hover {text-decoration: none;}

  3. LighTo273 הגיב:


    1+2+3 לא צוינו במדריך שבו למדתי…
    בקשר ל-4, חשבתי שניתן לעשות את הסלקטור הזה רק לתגית a.

    ניסיתי את הקוד הבא:

    #clickMeP {text-align: center; font-size: 13pt; margin-bottom: 10px; text-decoration: underline;}
    #clickMe:hover {text-decoration: none;}

    לא עבד.
    (clickMe זה ה-span בתוך הפיסקה, כי אני לא רוצה שבעת שהעכבר יעבור מעל הפסקה (בלוק) הקו התחתון ייעל, ואני גם לא רוצה להגדיר את הפסקה כ-inline כי אני רוצה שהפסקה תתנהג תנהג כמו אלמנט בלוק רגיל).

    ואז ניסיתי את הקוד הבא

    #clickMeP {text-align: center; font-size: 13pt; margin-bottom: 10px;}
    #clickMe {text-decoration: underline;}
    #clickMe:hover {text-decoration: none;}

    חשבתי שמידה ויש סתירה ביניהם, ה-ID/CLASS הכי קרוב לאלמנט אמור "לנצח".

    יש סיכוי שתוכל/י להסביר לי למה זה לא כך במקרה הזה?

    ובקשר ל-innerHTML, יש לך מושג למה הוא לא עובד לי בפיירפוקס?

    תודה רבה.

  4. LighTo273 הגיב:

    שכחתי לציין שהקוד השני שכתבתי עבד

  5. LighTo273 הגיב:

    שכחתי, בקשר ל-innerHTML
    מצער ששכחתי פעמיים והכנסתי ב-3 הודעות שונות…

    ניסיתי document.write במקום, ועבד, כך שזה לא כל כך דחוף לי לדעת למה לא עבד innerHTML בפיירפוקס, אבל בכל זאת אשמח לדעת.

  6. ichess הגיב:

    אני משתמש בפונקצית update של prototype
    בכלל אני חושב שההרחבה ש prototype עושים ל DOM היא מצוינת
    זה מאוד מקבל ועובד תמיד בכל הדפדפנים (אני מניח שגם ל JQUERY תמיכה דומה)
    יש רק דבר אחד שכדאי לשים לב – יש בעיות לפעמים ב innerHTML ב IE דווקא, ואם רוצים להכניס אלמנט בלוק (נניח DIV) בתור אחד אחר אז קודם כל צריך להכין את כל האלמנט שרוצים להכניס ורק אחרי זה להוסיף אותו
    כל אתר השחמט הישראלי הוא דינמי לחלוטין ומבוסס AJAX כך שכל התוכן מגיע ונכנס באמצעות פונקציות כאלו וזה עובד כך בלי בעייה.

  7. LighTo273 הגיב:

    כל מה שאני זוכר זה שזה לא עבד בפיירפוקס

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!