890
צפיות
צפיות
2
תשובות
תשובות
יש בעיה עם הקוד
הודעה זו נכתבה בתגובה למאמר: מדריך ASP.NET MVC – הגדרת ה-Controller
שלום רב!
הורדתי את הקוד של סוף פרק 3 (שמופיע בקישור בתחילת פרק 4), וכמו כן את הקוד של סוף פרק 4 (שמובא בתחילת פרק 5), וניסיתי להפעיל על ויזואל סטודיו 2010. בשניהם הVS ציין לי "One or more projects in the solution were not loaded correctly."
ניסתי במקום זה לכתוב את הקוד באופן ידני כפי שמופיע במדריך, אך אז נתקלתי בבעייה שמובאת פה בקשר לפונקציה GetItemByID.
מה עושים?
2 תשובות
תגובה: יש בעיה עם הקוד
בדרך כלל הודעה מהסוג שקיבלת מתקבלת כאשר רכיב תוכנה נדרש איננו מותקן בסביבת העבודה. על מנת לדוא זו עליך לפתוח את חלון ה-Output של Visual Studio ולקרוא את הסיבה לכך שהפרוייקט לא נטען בהצלחה.
ברוב המיקרים, רכיב התוכנה החסר הינו IIS Express.
ניתן להתקינו מהלינק הבא:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=1038
תודה, אורי
ב output אני מקבל את השורה הבאה:
C:UsersToshibaDesktopפרוייקט וובמאסטרסוף 3StarterAddressBookAddressBook.csproj : error : The Web Application Project AddressBook is configured to use IIS. To access local IIS Web sites, you must run Visual Studio in the context of an administrator account.
אציין כי אני עובד במחשב מחשבון של administrator. למעשה, זה החשבון היחיד במחשב.
מה ניתן לעשות?