שלח תשובה

זירת השאלות

336
צפיות
10
תשובות

בעיה במעבר ל-mysql

,‏ 5 בדצמבר, 2003

החלטתי לעבור מאקסס ל-mysql לפני שאני מפרסם את האתר.
עשיתי את ההמרה, בעזרת mysql-front, המאמר כאן באתר עזר לי מאוד.
רק יש לי בעיה עכשיו במספר דפים (הרוב עובד תקין).

אני מקבל הודעת שגיאה:

Current Recordset does not support bookmarks. This may be a limitation of the provider or of the selected cursortype.

אני עובד עם asp תחת winxp עם mysql.

מישהו יודע מה הבעיה ?
כמה ששיניתי את ה-cursortype לא עזר לי.

אודה לעזרה כמה שיותר מהירה.

תגיות:

10 תשובות

  1. לא עבדתי עם MySQL
    אבל השגיאה הזו מצביעה בדר"כ על בעיית סמן.
    תנסה לכתוב לפני הפתיחה את השורה


    rs.CursorLocation=3

  2. לא עבדתי עם MySQL
    אבל השגיאה הזו מצביעה בדר"כ על בעיית סמן.
    תנסה לכתוב לפני הפתיחה את השורה


    rs.CursorLocation=3

  3. d_magal הגיב:

    את זריזה . . .
    אני אנסה מאוחר יותר בבית, אני מקווה שזה יעזור לי.
    דרף אגב, אני מקבל את השגיאה ברוב עמודים שבהם אני עושה חלוקה לעמודים (דרך asp).

    יכול להיות שיש קשר ?

  4. לי זה גם קרה…
    אני גם יכול לנחש שזה בעיה בחלוקה לעמודים.
    בכל אופן אתה לא צריך הרשאת עדכון או משהו כזה בשאילתה.
    אז או שלא תשתמש בADO או שתעשה בחלוה לעמודים (בהנחה שזו הבעיה) LIMIT.

  5. d_magal הגיב:

    קרה למישהו שהוא הוסיף רשומה
    ונוספו לו 2 רשומות ?
    זה קורה לי מדי פעם ומשגע אותי !

  6. רק לידע כללי
    משהו דפוק עם הסמנים בMYSQL.
    או שאולי הם בעתם מנסים לתקן טיפה את הקוד.

    כמו שתשתמש בסמנים (3,3) רק כאשר אתה משתמש בADO.

    אולי המטר נכונה ואולי לא. מי אני שיפוט אותם.

  7. d_magal הגיב:

    אם אני משתמש
    ב-3,3 זה לא עובד לי.
    לא כלכך הבנתי את התשובה שלך.

    בסופו של דבר, אני חילקתי את הדפים עם ado ושם הייתי הבעיה. כאשר ביטלתי את החלוקה, הכל הסתדר. עכשיו אני מנסה ללמוד איך לחלק את הדפים ישירות על ה-MySql.

שלח תשובה