שלח תשובה

זירת השאלות

309
צפיות
3
תשובות

מסדי נתונים

,‏ 8 באפריל, 2004

יש לי שתי שאלות
1) יש לי את הקוד הבא

<%

Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
conn.Open "myDSN"

rs.open "Select * from godonodo ORDER BY Date"
do while not rs.EOF
%>
<TABLE BORDER="4">
<TH COLSPAN=50></TH>
<TR>
<TD>::נושא</TD>
<TD>::כותב</TD>
<TD>::תגובות</TD>
<TD>:: זמן ותאריך</TD>
</TR>
<TR>
<TD><%= rs("Topic") %></TD>
<TD><%= rs("Login") %></TD>
<TD><%= rs("Reps") %></TD>
<TD><%= rs("Date") %></TD>
</TR>
</TABLE>

<%
rs.movenext
loop
rs.close
%>

מה לא טוב בו (קוד בסיסי של פורום,רק הצגת נתונים משם אני אמשיך הלאה)

2) איך אני יכול לעשות שכאשר אני משתמש נרשם השם שלו יקלט לשתי טבלאות אחת של הפורום והשניה של המשתמשים ???????

תגיות:

3 תשובות

  1. albert הגיב:

    =>
    1) היא מילה שמורה! תחליף אותה במשהו אחר….
    2) אם הבנתי אותך נכון, אז פשוט אתה עושה שתי שאילתות….
    מה הבעיה?

    מקווה שעזרתי, אלברט

  2. albert הגיב:

    *תיקונים:
    1) d a t e היא מילה שמורה…
    2) אתה עושה שתי שאילתות של insert into….

  3. אוריקס הגיב:

    או לחילופין ניתן להקיף אותה
    בסוגריים מרובעים.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!