שלח תשובה

זירת השאלות

13 תשובות

  1. mrmistory הגיב:

    זה אומר…
    קח מילה מסויימת והחלף אותה במילה שאתה רוצה.
    לדוגמא. יש לך משפט כזה


    dim str
    str="מה קורה אנשים, אני חדש"

    אם אתה רוצה לשנו מילה "קורה" במילה "חדש" אתה עושה ככה.

    str=replase(str,"קורה","חדש")

    התוצאה תהיה "מה חדש אנשים, אני חדש"

    הבנת ?

  2. אוריקס הגיב:

    אם אני לא טועה הפלט יהיה הפוך:
    "מה קורה אנשים אני קורה"… 😛

  3. shay3434 הגיב:

    אני מתכוון ש..
    נגיד מישהו רושם הודעה בפורום והוא רושם מילה גסה במקומה יופיע מילה או סימן אחר…
    אני צריך את הקוד לזה……

  4. shay3434 הגיב:

    אופס טעיתי..
    סליחה, הבנתי אותך!
    תודה!

  5. יש עוד שיטה לעשות את זה…
    תקרא את המאמר מערכת חדשות במדור asp

  6. shay3434 הגיב:

    יש דרך לעשות זאת בשפת תכנות אחרת?
    לא asp?

  7. shay3434 הגיב:

    שאלה בקשר למאמר
    במאמר ה"עבודה עם טפסים" במדור ה- php רשום את הקודים האלה:


    <form action="GetData.php" method="post">
    <input type="text" size="25" name="name" />שם:
    <br />
    <input type="text" size="25" name="age" />גיל:
    <input type="submit" value="Send!" />
    </form>


    <?php echo $_POST[‘name’];?>
    <?php echo $_POST[‘age’];?>

    עכשיו, אם נגיד שולחים פעמיים את הטופס, אז הראשון יימחק?

  8. yolo הגיב:

    אז ככה..
    כל פעם שתשלח זה יכתוב לך מה שכתבת בטופס..
    אבל נניח תרשמי משהו תלחצי על Send! ואז תסגרי את הדפדפן ותחזרי לדף שמציג את מה שכתבת.. זה לא ידפיס כלום..
    זה לא ממש עבודה עם מסדי נתונים ככה שלא ממש תוכל לשמור ולהראות נתונים ישנים..
    כרגע הדף השני לוקח את הנתונים שהקלדת בטופס ומדפיס אותם.. ככה שכל פעם שתכתבי הוא ידפיס לך את מה שכתבת..
    תנסה להכנס סתם לדף שאמור להדפיס את הנתונים
    <?php ech..
    ותראה שזה לא ידפיס כלום.. כי אין לו מה להציג..
    מקווה שהבנת..

שלח תשובה