שלח תשובה

זירת השאלות

17 תשובות

  1. RiU הגיב:

    HR זה HTML ואפשר להשתמש ב
    CSS עליו


    <hr style="width:100;" />

  2. mynameispepper הגיב:

    זה לא עובד…
    יש מצב לדוגמא עם קובץ HTML?

    תודה לך

  3. RiU הגיב:

    ככה זה כתוב באתר שאני לקראת סיום
    הבנייה שלו וזה עובד יופי..

    מה בדיוק לא עובד לך? זה מראה לך קו רק לא ב100% מהמסך? תבדוק אם זה בתוך טבלה כלשהי.. שאתה מגדיר לו 100% הוא תופס 100% מהמקום שהוא יכול לתפוס כלומר תא בטבלה או כל אובייקט אחר שהוא נמצא בתוכו

  4. mynameispepper הגיב:

    מראה קו אבל…
    אני לא מצליח שיעבור גודל מסויים, כאילו הוא תוקע בגודל אחד לאורך.

    הקוד שעשיתי:

    <td align="right" valign="top"><hr style="width: 1px; height: 100%; color: #4e738d;">

    חוץ מהליצמד לימין כלום לא קורה

  5. MCG הגיב:

    hr -זה "זבל" תנסה לעשות ככה:
    הנה קוד טוב!


    Text….

    <table
    cellpadding="0"
    cellspacing="0"
    style="border:0 <td colspan="0"></td>
    </table>

    Text….

    *בעצם מה שעשיתי זה:
    טבלה באורך 1px וברוחב 100% מהמסך
    שצבע שחור (#000000)

    -וזה נראה בדיוק כמו קו (ואפילו יותר טוב מHR) ניתן גם לעשות קו מקווקוו או נקודתי אם מנצלים את מסגרת הטבלה (border) ולא את הרקע (כמו שהיראתי עכשיו)….


  6. טבלה שלמה בשביל קו פשוט? לא חבל?

    אם כבר, תשתמש ב-span או DIV.

  7. RiU הגיב:

    אז זה מה שאמרתי הגודל של התא
    בטבלה קטן ממה שאתה רוצה.. תגדיל את הטבלה ואת התא בטבלה ותראה איך הקו גדל

  8. mynameispepper הגיב:

    פתרון הטבלה הוא לא יעיל…
    כמו שאמרתי קודם: אני לא מצליח שיעבור גודל מסויים, כאילו הוא תקוע בגודל אחד לאורך.

    רעיונות?

  9. MCG הגיב:

    הנה -זאת ההצעה שיש לי לעכשיו ….

    <center><table cellpadding="0" cellspacing="0" style="position:absolute;z-index:2;width:600;height:1px;background-color:#000000;"><td colspan="0"></td></table></center>

  10. netanel_16 הגיב:

    מזתומרת לא עובד גודל מסויים?..

    <hr style="width: 500px; height: 100px; color: #4e738d;" />

    מה בדיוק לא עובד?..

  11. jonatan44 הגיב:

    אבל……
    מה שאנחנו מנסים לעשות היום הוא למגר את התופעה הזואת של קוד זבל
    ולנסות ליכתוב קוד חסכוני ויעיל יותר
    כדאי שדפדפנים חלשים כמו מוזילה או קונקר יוכלו לפענח אותו בדיוק כמו ש-IE
    עושה (ומבצע את זה ב-100%)

    מה שאתה עשיתה זה קוד ארוך שיבזבז משאבי מערכת יקרים,לא?

  12. MCG הגיב:

    מה לא ידעת!……………………
    כל אתר בנוי מטבלה (זה פופולרי) וגם הטבלה נקלתת בכל הדפדפנים (על בטוח) לכן כדאי להשתמש בטבלה…

  13. mynameispepper הגיב:

    אני רוצה שהגובה יהיה לפי אחוזים…
    אני רוצה גובה 100% אבל זה לא עובד משום מה…

    קוד הטבלה והקו:

    <td width="30" align="right" valign="top<hr style="width: 500px; height: 100%px; color: #4e738d;" /></td>

    למה זה קורה?

  14. netanel_16 הגיב:

    התגית HR לא עוברת את הגובה 100px…
    יכול להיות שזה מגבלה של התגית..

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!