שלח תשובה

זירת השאלות

19 תשובות

  1. תגדיר ‘לא לחיץ’..
    הכוונה שהוא לא ישלח לשום מקום?

  2. mynameispepper הגיב:

    לא לחיץ… יענו שיהיה אפור או
    כמו שיש שדות שלא ניתנים למילוי. פשוט רואים אותו אבל אי אפשר ללחוץ עליו.

  3. mynameispepper הגיב:

    ONLOAD..
    האם אפשר לשים 2 ONLOAD בתג ה BODY?
    מה יהיה הסינטקס?

    פפר

  4. אוריקס הגיב:

    לא נראה לי שאפשר
    אבל למה לא לקרוא לפונקציה שבתוכה מתבצעות 2 פעולות?

  5. mynameispepper הגיב:

    ככה:

    <body onload="callfunca(); callfuncb();"

    כבר שאלתי אתכם בעבר… אולי אפשר לבטל את הפונקצייה של לחיצה על ENTER בשדה הנושא תישלח את ההודעה.

    תודה אוריקס –
    פפר

  6. mynameispepper הגיב:

    השהיית שיכבה…
    יש לי קוד פשוט שמראה שכבה כשעולים על לינק. הנה הוא:


    <script type="text/javascript">
    function toggleBox(szDivID, iState) // 1 visible, 0 hidden
    {
    if(document.layers) //NN4+
    {
    document.layers[szDivID].visibility = iState ? "show" : "hide";
    }
    else if(document.getElementById) //gecko(NN6) + IE 5+
    {
    var obj = document.getElementById(szDivID);
    obj.style.visibility = iState ? "visible" : "hidden";
    }
    else if(document.all) // IE 4
    {
    document.all[szDivID].style.visibility = iState ? "visible" : "hidden";
    }
    }
    </script>

    <style type="text/css">
    <!–
    .demo {font-family: Arial; font-weight: 700; font-size: 12px; color:#000000; background-color:#ffee52; position:absolute; height:100px; width:160px; top:80px; left:100px; z-index:99; visibility:hidden;}
    –>
    </style>

    <BODY>

    <div ID="demodiv" class="demo" dir="rtl">
    text text text text
    <a href="index.html">Home Page</a>
    </div>

    <a href="#" onMouseover="toggleBox(‘demodiv’,1);" onMouseout="toggleBox(‘demodiv’,0);">bla bla bla</a>

    הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להשהות את השיכבה המוצגת לכמה שניות כדי שאוכל ללחוץ על הלינק שבתוכה.
    תודה!

  7. ניר טייב הגיב:

    אפשר לשים את האירועים האלו גם על
    השכבה ואז נוצר DELAY עד שאתה יוצא ממנה

  8. ניר טייב הגיב:

    כך


    <div ID="demodiv" class="demo" dir="rtl" onMouseover="toggleBox(‘demodiv’,1);" onMouseout="toggleBox(‘demodiv’,0);">
    text text text text
    <a href="index.html">Home Page</a>
    </div>

    <a href="#" onMouseover="toggleBox(‘demodiv’,1);" onMouseout="toggleBox(‘demodiv’,0);">bla bla bla</a>


    במקרה כזה אני משתמש ב-DISPLAY (לכן אני לא בטוח שזה יעבוד לך פרפקט)
    ואני גם מפצל את זה לשני פונקציות אחת שפותחת ואחת שסוגרת

  9. mynameispepper הגיב:

    אז מה ההבדל בין מה שאתה עשית…
    לבין מה שאני עשיתי?
    אתה קורא לפונקציות פעמיים?
    האם מה שעשית יגרום להשהיית השיכבה?
    אולי אתה יכול להראות לי דוגמא של מה שעשית?

    תודה ניר,
    פפר

  10. mynameispepper הגיב:

    איך אפשר להוציא כתובת IP של משתמש?

  11. ניר טייב הגיב:

    הדוגמא החיה לזה זה התפריט שפה
    מכאן לקחתי את הרעיון והתחלתי לממש אותו

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!