שלח תשובה

זירת השאלות

155
צפיות
12
תשובות

עזרה

,‏ 30 באפריל, 2004

איך אני עושה 6 מספר רדומנליים שישלחו לכתובת של משתמש
אבל קודם הם יכנסו למסד הנתונים !!
אני יודע שצריך להשתמש בפונקצצית רנדום אבל אני לא יודע איך
להשתמש בה !!
תודה מראש נועם צברי

תגיות:

12 תשובות

  1. MasterMind הגיב:

    העתקתי את הקוד מילה למילה
    ומופיעה לי שגיאה

    þþùâéàú æîï øéöä ùì Microsoft VBScript error ‘800a000d’

    þþàé-äúàîä ùì ñåâ: ‘GetRandomNumber’

    /1234.asp, line 6

    הנה שורה 6


    num = GetRandomNumber(0,1)

    למה זה לא עובד?

  2. jonatan44 הגיב:

    גם לי הייתה את הבעייה הזאות
    התשובה שהילדה נתנה לי היא שפשוט שאתה התחלתה את הקוד ממאמר 2 אבל הקוד עצמו צריך דברים ממאמר אחד.

  3. MasterMind הגיב:

    הסתכלתי במאמר 1
    ולא מצאתי מדהו שקשור ל2
    אתה יכול להסביר לי איך תיקנת את שלך ???
    נ.ב.
    (זה ליצירת סיסמא אקראית)

  4. jonatan44 הגיב:

    גם המטרה שלי הייתה לסיסה אקראית
    קוראים לך במיקרה יוני?
    אני לא זוכר איך עשיתי את זה אז,אבל הרעיון הוא לקחת את הקוד הזה (ניראה לי!)

    <%
    Function GetRandomNumber(MinVal,MaxVal)
    GetRandomNumber= Int(((MaxVal-MinVal+1) * Rnd) + MinVal)
    End Function
    %>

    ואז לחבר את הקוד השני מהמאמר השני.
    בהצלחה!

  5. MasterMind הגיב:

    =>
    אוקיי אני אנסה
    וקוראים לי נועם

  6. MasterMind הגיב:

    תודה מליון !!
    ולעוד שאלה קטנה !
    איך אני עושה שאם תנאי מסויים יתמלא שיעשה שוב את הפונקציה !
    זאת אומר אם הסיסמא כבר נמצאת במסד
    תחזור לפונקציה של הסיסמא ותעשה שוב !
    עד שהתנאי לא יתמלא ואז הוא ישלח את הסיסמא למסד !
    איך עושים את זה ?

  7. MasterMind הגיב:

    לא הבנת אותי
    את הלולאה עצמה אני יודע לבנות אבל במקרה ויש את הסיסמא במסד
    נתונים איך אני אומר ללולאה לחזור לפונקציה ?
    בכדי לפשט את השאלה
    איך קוראים לפונקציה אחרי שסוגרים אותה כבר ?

  8. ניר טייב הגיב:

    קוראים לה רגיל
    ואם זו לא הכוונה שלך אז תסביר את עצמך

  9. MasterMind הגיב:

    לא הבנת אותי
    איך מזמנים את הפונקציה ?
    הרי הפונקציה של הסיסמא מסתיימת !
    איך אני במקרה שהסיסמא כבר נמצאת במסד הנתונים
    אז שוב תפנה לפונקציה ותיצור סיסמא (אקראית) אחרת !
    לא יודע איך להסביר את זה יותר קל !

  10. omer הגיב:

    פשוט קוראים לפונקציה שוב
    נ.ב.

    כדי שתשים לב שרשמת באותו הדף לפני הקריאה לפונקציה את המילה


    Randomize

    בלעדי זה אתה תקבל את אותם מספרים כל פעם שתקרא לפונקציה אחרי שתסגור את הדפדפן ותפתח שוב

שלח תשובה