שלח תשובה

זירת השאלות

206
צפיות
13
תשובות

שאלה

,‏ 12 במאי, 2004

האם אפשר לחבר בין גאווה סקריפט ל ASP
זאת אומרת האם אפשר נגיד לקרוא לנתונים ממסד בגאווה סקריפט
אני יודע שזה לא יהיה כל כך טוב כי יפרצו למסד וכו
אבל כעיקרון , אפשר להשתמש במשפטים* בגאווה ??


* כשאני אומר משפטים אני מתכוון ל SELECT RS.OPEN וכו’

ולשאלה אחרת איך אפשר לעשות שמשתמש יתנתק ??
להשתמש בסיישן אבנדון ?? (אני משתמש בסיישנים)

תגיות:

13 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    האם אפשר
    לכתוב ASP ב-JS
    זו השאלה שלך?

    כי אם כן אז התשובה היא כן עבור על מדריך ASP

  2. MasterMind הגיב:

    אההה
    ולעוד שאלה
    אם אני רוצה לעשות Alert עם Session מסויים
    איך עושים את זה ??

  3. ניר טייב הגיב:

    [ללא נושא]


    <script>
    alert("<% =session("K!K") %>")
    </script>

  4. אוריקס הגיב:

    רגע
    הוא רוצה לשים ערך של סשן בתוך האלרט או להפעיל אלרט מתוך סשן?

  5. MasterMind הגיב:

    לשים ערך של סיישן בתוך אלרט
    אוקיי תודה ניר

  6. MasterMind הגיב:

    שאלה אחרת
    או יותר נכון בעיה אחרת
    הכנתי דף שבו המנהל מזין את השם משתמש והסיסמא (פופאפ)
    הוספתי את הקוד הבא : (שאמור לאחר שהמנהל שולח את נתונים
    לבדוק אותם ולעשות את הפעולה בהתאם !)
    הנה הקוד


    <TABLE width="50%" align="center">
    <TR>
    <TD>Login:</TD>
    <TD><INPUT TYPE="text" NAME="Login"></TD>
    </TR>
    <TR>
    <TD>Password:</TD>
    <TD><INPUT TYPE="text" NAME="Password"></TD>
    </TR>
    <TR>
    <TD colspan=2 align = center><INPUT TYPE="submit" VALUE=" !שלח "></TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </FORM>

    <script>
    opener.focus
    opener.location.href=’http://www.walla.co.il’
    self.close();
    </script>

    את הוואלה רק רשמתי כדי לבדוק !
    בכל מקרה כאשר אני לוחץ על הקישור שמביא אותי לדף הזה
    זה מראה לי את הדף הקטן לשנייה , סוגר אותו וישר נכנס לי לוואלה
    מה לא בסדר בקוד ?

  7. ניר טייב הגיב:

    שים את זה בתוך פונקציה
    ותפעיל את הפונקציה כשתצטרך
    כי זה עובר על הנתונים ואז עושה FOCUS מעביר את הדף וסוגר את העמוד עצמו

  8. MasterMind הגיב:

    אוקיי הסתדרתי
    לשאלה אחרת !
    מה זה הטעות הזאת ?


    error ‘80020009’
    þþàéøò îöá çøéâ.

    /mem/Login.asp, line 17

    שורה 17


    If struser <> Rs.fields("Login") and strpass <> Rs.fields("Password") then

  9. ניר טייב הגיב:

    ומישהו מאיתנו גם יודע ג’יבריש….

  10. MasterMind הגיב:

    אוקיי אבל….
    יש גם את הקוד שהצגתי אולי משהו בו לא בסדר ?
    כי יש גם את מספר הבעיה !
    (אתה רוצה את הקוד המלא ?)

שלח תשובה