שלח תשובה

זירת השאלות

1077
צפיות
16
תשובות

פתיחת חלון בג’אווה סקריפט…

,‏ 15 במאי, 2004

יש לי קוד פוט לפתיחת חלון חדש בלחיצה על לינק:


<script language="JavaScript">
<!– Begin
function NewWindow(url, name, w, h)
{
winprops = ‘height=’+h+’,width=’+w+’,top=’+wint+’,left=’+winl
+’,scrollbars=’+scroll+’,nonResizable’

win = window.open(url, name, winprops)
}
// End –>
</script>

<a href="java script:NewWindow(‘dd.html’,’dd’,’320′,’240′);">dd</a>


הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לבצע את הפתיחת חלון הזה מבלי לקרוא לפונקצייה אלא שכל קוד הג’אוהה סקריפט יהיה בתוך תג ה A HREF.

תודה מהפפר

תגיות:

16 תשובות

  1. mrmistory הגיב:

    ככה…….


    <a dir="rtl" style="CURSOR:hand" class="SpanClassMenu" OnClick="javascript:window.open(‘pages.asp’,’popup’,’height=250,width=400′);">open window</a><br>

  2. mrmistory הגיב:

    דברים שלא קשורים……


    class="SpanClassMenu"
    dir="rtl"

  3. סתם הערה…
    תתרגל לכתוב pointer במקום hand (במאפיין cursor ב-CSS), ככה גם משתמשי מוזילה יראו סמן יד… (hand הוא יצירה של MS והוא לא נמצא בתקן ה-CSS של W3).

  4. mynameispepper הגיב:

    בעייה עם שליחת נתונים…
    יש לי טופס רגיל וזו השורה של תג ה FORM:


    <form name="add" action="handler.asp?action=add" method="post" encType="multipart/form-data">

    ניסיתי להזין נתונים לטבלה הבסיס נתונים ולא הצלחתי רק כאשר הוצאתי את ה encType="multipart/form-data.
    הטופס אמור גם להעלות תמונה… מה עושים בנידון?
    הנתונים לא עוברים לי כשהתג הזה קיים בטופס רק בלעדיו.

    תודה –
    פפר

  5. ניר טייב הגיב:

    רגע…רגע…
    לא הבנתי השפוי האחרון אומר לכתוב pointer …
    חדש לי… (שהוא מסכים עם זה 🙂

  6. mynameispepper הגיב:

    בעיקרון כן
    אבל אפילו לא הגעתי לשלב הזה עדיין…
    זה פשוט לא עובד!

  7. למייטב זיכרוני,
    האובייקט מכריח אותך להכניס את הקידוד הזה, נכון?

    אחרי שאתה שולח את הטופס וטוען את האובייקט, האובייקט "משתלט" לך על הדף והערכים (שהתקבלו ב-request.form). מאותו רגע אתה יכול לפנות אליהם רק באמצעות oUpload.Form(name).values כש-oUpload זה השם שנתת לאובייקט.

    בקיצור, מאחר ואני לא בטוח במה שאני אומר, כנס לתיעוד של האובייקט ותקרא שם.

  8. mynameispepper הגיב:

    העלאת קבצים לשרת ו… וירוסים!
    ריציתי לשאול אתכם מה דעתכם לגבי אבטחת הקבצים שמעלים לשרת.
    הרבה אפליקציות מאפשרות להעלות תמונה או קובץ כזה או אחר לשרת והייתי רוצה לדעת מה קורה אם מישהו מעלה קובץ שנגוע בווירוס כזה או אחר?

    אשמח לשמוע דעתכם בנושא –
    פפר

  9. jonatan44 הגיב:

    מממ…….
    1)אם זה שרת חלונות תמיד עדיף שהיה אנטי ווירוס,גם אם זה שרת לינוקס עדיף שהיה אנטי ווירוס נגד ווירוסים של חלונות

    2)אני לא חושב שהבעייה תיגרם לשרת,כל עוד אין לך איזה סקריפט שמריץ את הקובץ על השרת.
    3)כדאי לא לתת לעלות קיבצי הרצה כגון exe אלא רק תמונות ומסמכי טקסט/אינטרנט.

שלח תשובה