שלח תשובה

זירת השאלות

204
צפיות
13
תשובות

חיפוש 2 בסיסי נתונים…

,‏ 24 במאי, 2004

אני בונה מנוע חיפוש שמחפש בבסיס הנתונים של החברות אבל אני גם רוצה שיחפש בבסיס הנתונים של המוצר.
איך עושים את זה?

תודה

תגיות:

13 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    אקסס לא יודע לעבוד עם שתי שאילתות
    משתי בסיסי נתונים. SQL Server כן, והתחביר הוא

    [dbName].[tablName].[fldName]

  2. mynameispepper הגיב:

    אבל זה ACCESS, מה אתה היית עושה…
    במקומי?
    איך אני יכול לפתור את זה?

  3. תלוי
    אתה לא יכול לאחד את הבסיסים?

    בעיקרון, אתה יכול לפתוח חיבור, להריץ את החיפוש, לסגור חיבור, לפתוח חיבור לבסיס אחר להריץ חיפוש ולסגור גם אותו.

    אבל זה לא בריא בכלל… מאוד יכביד על השרת (ועל עליית העמוד).

  4. סלמי הגיב:

    אתה יכול לעשות מתי המסדים אחד ואז..
    ואז אפשר לחפש בשניהם

  5. mynameispepper הגיב:

    ג’אווה סקריפט ושינוי תמונה…
    היי.

    יש לי את סקריפט פשוט שפותח וסוגר חלון מידע באותו עמוד (מצורף קובץ) והייתי רוצה לשים ליד הלינק תמונה (של + למשל) וכל פעם שהחלון נפתח התמונה תשתנה (ל – למשל).

    איך עושים את זה?

  6. mynameispepper הגיב:

    לא משנה… הנה הקוד…


    <html>

    <head>

    <script language="JavaScript">
    <!–
    function SH(msg_id)
    {
    msg_id.style.display=msg_id.style.display=="none" ? "" : "none"
    }
    //–>
    </script>

    <title></title>
    </head>

    <body>

    <a href="javascript:SH(po21)">Show</a><br><br>
    <div id="po21" style="display:none;">
    Hello World
    </div>

    </body>
    </html>

  7. תוסיף בסקריפט
    תשים תמונה של מינוס לייד אותו DIV עם שם עקבי (po21, img21), ובסקריפט תקבל רק את המספר ולפיו תשנה את התמונה (document.getElementById("img"+num

  8. mynameispepper הגיב:

    אני לא בטוח שאני מבין…
    משהו כזה:


    <script language="JavaScript">
    <!–
    function SH(msg_id)
    {
    msg_id.style.display=msg_id.style.display=="none" ? "" : "none"
    document.getElementById("img"+num)
    }
    //–>
    </script>

    <body>

    <img src="plus.gif" id="img21"><a href="javascript:SH(po21)">Show</a><br>

    <div id="po21" style="display:none;">
    Hello World
    </div>

    אני לא בטוח… תודה!

  9. mynameispepper הגיב:

    פורמט DVD
    יש לי סרט DVD ולקוח ביקש ממני לשים את באתר שלו.
    איך אני עושה את זה?
    מישהו מכיר תוכנה או משהו כזה?
    אני ממש לא מתמצא בתחום.

    תודה –
    פפר

  10. ניר טייב הגיב:

    FLASH!
    ניסיתה עם פלאג-אין?

    <embed src="dvg.dvd"></embed>

  11. mynameispepper הגיב:

    לא, הקובץ שוקל 1 GB
    כך שאני חייב לכווץ אותו על ידי תוכנה חיצונית ולהפוך אותו ל WMA.
    מה אפשר לעשות?

  12. דחיסת סרטים זה עולם משלו
    כדי לבצע דחיסה נכונה של סרט, אתה צריך להתקין את Adobe Premiere או תוכנת עריכה ברמתה (אני לא מכיר אחרות), ולדחוס בעזרתה את הסרט לפורמט Divx או משהוא, גם רזולוציה נמוכה יותר.

    בכל אופן, תלוי באיזה קידוד זה נמצא עכשיו – יכול להיות שגם זה לא יתן לך יותר מידי…

    כדי להפוך את הסרט ל-wmv, אתה יכול פשוט להוריד מאתר מיקרוסופט את windows media encoder – זה מאפשר לך לקודד את הסרט שלך לפי הרוחב פס של קהל יעד הגולשים שלך…

שלח תשובה