שלח תשובה

זירת השאלות

12 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    עושים את התמונה כ-background
    או שמשתמשים בהגדרות של שכבות

  2. shay3434 הגיב:

    אבל עם אני עושה background אני לא
    יכול למקם את הטקסט בתוך המסגרת…

  3. ניר טייב הגיב:

    למה לא?
    תעלי לכאן את הקוד שעשית..

  4. shay3434 הגיב:

    א. אני בן ו-ב….
    עוד לא עשיתי את הקוד…
    שמע…
    אני רוצה שהטקסט ימוקם במקום ספיציפי בתוך מסגרת ספציפית…

  5. תעשה כך:
    תכין את התמונה תמקם אותה בתוך טבלה למשל ותיצור תא מיוחד שבוא תכניס את טקסט

  6. ניר טייב הגיב:

    אז מאיפה לך שזה לא יעבוד?
    אם לא עשית קוד?


    <div style="background-image:url(http://www.webmaster.org.il/images/banners/sweethome.jpg);width:200px;height:55px;"></div>

  7. shay3434 הגיב:

    אבל..
    אם יש הרבה מלל בשורה התמונה מכפילה עצמה….חוץ מזה, אם אצל מישהו הכתב מופיע בצורה יותר גדולה, הכל מתבלגן ויוצא מתחומי התמונה.

  8. אפשר לפתור את זה
    אם יש הרבה מלל, אז דואגים שלא יהיה הרבה מלל
    ואם אצל מישהו בדפדפן הכתב מוגבל על largest, מגדירים בcss את המלל בגודל 10pt או גודל אחר

  9. ניר טייב הגיב:

    גם יש הרבה מאפייני CSS
    שדואגים שהרקע יהיה כמו שצריך וכמו שתומר אמר אפשר להגדיר ב-CSS את גודל הכתב רק שאני הייתי ממליץ על אחוזים כך זה יראה טוב בכל הרזולוציות

  10. shay3434 הגיב:

    תודה רבה.. אפשר את הקוד?
    חיפשתי במדריך css של ווב מאסטר להגדיר את הכתב ולא מצאתי…
    אתם יכולים לתת לי את הקוד?

    שוב תודה!

  11. ניר טייב הגיב:

    כן…
    פעם הבאה אפשר גם היכנס לריפרנס שבאתר

    font-size: 85%;

    לא נראה לי הגיוני שאת הדבר הזה אין במדריך ה-CSS

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!