שלח תשובה

זירת השאלות

179
צפיות
12
תשובות

העלאת קבצים

,‏ 30 במאי, 2004

אני מכין מערכת של גלריית תמונות למשתמש שלי.
הוא צריך להעלות 2 תמונות אחת קטנה שתופיע בדף הראשי של הדלרייה והאחת גדולה אשר כאשר ילחצו על הקטנה היא תופיע בחלון נפרד בגודל שהמשתמש העלה.
שאלתי היא איך אני עושה לו מערכת אשר בדף אחד הוא יוכל להזין ע"י כפתורי browse את 2 התמונות ובדף השני אני יעלה את 2 התמונות לשרת.
או שמא האם צריך 2 דפים שונים להעלאת קבצים לשרת???
תןודה ושבוע טוב

תגיות:

12 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    אתה צריך להשתמש ברכיב העלאת קבצים
    כמו ASPUPLOAD, ABCUPLOAD וכדומה…

  2. פחן הגיב:

    אני משתמש ברכיב aspupload
    שאלתי היא האם אני יכול להעלות יותר מקובץ אחד כל פעם 2 או 3  וכו
    או שכל פעם אני יכול להעלות רק קובץ1

  3. ניר טייב הגיב:

    אפשר
    (הסבר את מאחסנים עם ממשק וואב (ב-ASP))
    פשוט עוברים על התהליך פעמיים או שמכניסים מידע למערך ועושים לולאה :-/

  4. פחן הגיב:

    אתה יכול לתת לי דוגמא
    ומה רשמת ב-סוגריים לא הבנתי

  5. פחן הגיב:

    מנסה את מזלי
    עוד פעם: תוכל להדגים לי איך להכניס למערך וכו’.

  6. שולחי הגיב:

    דבר נוסף.
    אין צורך להעלות שתי תמונות: גדולה וקטנה.
    תשתמש בקומפוננטת עיבוד תמונות שתשמור עותק אחד מקורי ואחד קטן.
    ב aspUpload זו  aspjpeg

    בהצלחה

  7. פחן הגיב:

    ואיך אני עושה את זה
    האם ישנה דוגמא???

  8. שולחי הגיב:

    איך אתה באנגלית?
    אם אתה ברמה סבירה + יש באתר שלהם את כל ההסברים והדוגמאות שאתה צריך.

  9. פחן הגיב:

    ניר המלך!!!
    האם אתה יכול להסביר לי איך לבצע את מה שרשמת לי למעלה עם המערך???

  10. פחן הגיב:

    בדקתי גם את הדוגמא שם
    הוא נותן לי שגיאה בפתיחת connection
    אני כבר מיואש מישהו יכול לתת פה דוגמא של משהו שהוא עשה ופועל
    חשוב לי מאוד
    תודה.

  11. ניר טייב הגיב:

    אני אף פעם לא עבדתי עם אובייקט
    עלאת קבצים אבל דבר כזה אפשר לעשות:


    var myArray = []
    myArray[0] = [fileName, filePath, fileSize]
    myArray[1] = [fileName, filePath, fileSize]

    for (var i=0;i<myArray.length;i++){
    upload(myArray[i]);
    }
    }

    function upload(fileName, filePath, fileSize){
    /// code of uploading
    }

    בפועל הקוד הזה לא יעבוד כי זו סכמה של איך אפשר לעשות זאת(לפי דעתי)

שלח תשובה