שלח תשובה

זירת השאלות

237
צפיות
8
תשובות

יש לי בעיה…

,‏ 30 במאי, 2004

כשאני רוצה למחוק רשומה במסד נתונים דרך ASP
אז אני כותב לו rs("field")=0 והכול הולך חלק…
עד שהוא מגיע לשדה שקולט רק מספרים (מספור אוטומטי וכו’…)
אז הוא מציג לי הודעת שגיאה של type mismatch
מה לא נכון… ואיך אני יכול למחוק שדה מספרים?

תגיות:

8 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    זה מספור אוטומטי
    ולכן לא נראה לי שאתה יכול לשנות אותו, מה גם שאף פעם אין סיבה…

  2. אבל אני צריך למחוק אותו
    אני צריך לעשות מנגנון מחיקת משתמשים
    ואחרי שרשימת החברים באתר מוצגת למנהל יש לו כפתורי רדיו שלכל אחד יש ערך שנקבע לפי ה ID שהוא מספור אוטומטי וכשהוא לוחץ כל מחיקה הוא מופנה לקובץ ASP שמזהה את המשתמש לפי הערך של כפתור הרדיו ומוחק כל שדה ברשומה של אותו משתמש… המחיקה מתבצעת בשיטת ADO!!!

  3. ניר טייב הגיב:

    במקרה הזה עדיף להשתמש ב-SQL
    ואז עושים

    "DELETE FROM tbl WHERE id in("&Request.Form("toDelete")&")"

    רק אל תשכח לתת אותו שם לכל ה-CHECKBOX

  4. תודה
    הייתי מעדיף לעבוד עם ADO אבל תודה בכל מקרה!

    נ.ב. – חשבתי שצריך לשנות את ה CURSOR TYPE שיוכל למחוק גם מספור אוטומטי.

  5. ניר טייב הגיב:

    אי אפשר למחוק שדה מסוג מספור אוטומט
    אוטמטי. באקסס לפחות הוא לקריאה בלבד והיא אפשר לשנות את ערכו.

  6. שמעו רעיון… תגובות בבקשה!
    רציתי באתר שלי להסתיר כל דרך אפשרית למצוא את הכתובת (PATH) של התיקיות שאני מאחסן באינטרנט… אז ישבתי וחשבתי דרך אילו דרכים אפשר להגיע לכתובת וניסיתי לחסום אותן:

    – כתיבת מלל בשורת ה סטאטוס.
    – ביטול לחיצה על הכפתור ימני של העכבר.
    – החבאת סרגלי הכלים.

    לגבי האופציה האחרונה התלבטתי אם אפשר להחזיר את הסרגלים גם אם אף אחד מהם לא נראה לעין… האם יש HOTKEY בשביל האופציה הזאת?

    תגובות… הערות… הארות… ורעינות נוספים!!!

שלח תשובה