שלח תשובה

זירת השאלות

838
צפיות
17
תשובות

שאלונת קטנטונת

,‏ 31 במאי, 2004

שלום יש לי שאלה:
יש לי לייר שהמיקום שלו בדף HTml
קבוע איך אני עושה שהלייר יהיה צמוד לטבלא או כל דבר אחד זה הקוד של הלייר:
<div id="post" style="position:absolute; left:6px; top:144px; width:447px; height:373px; z-index:1; background-color: #9B9DA9; layer-background-color: #9B9DA9; border: 1px none #000000; background-image: url(../../images/bg.gif); layer-background-image: url(../../images/bg.gif);" onMouseOver="MM_showHideLayers(‘post’,”,’show’)" onMouseOut="MM_showHideLayers(‘post’,”,’hide’)">

<FORM ACTION="guestbook.php3" METHOD=POST>
    <P align="right">
  <font size="3" class="s4" face="Arial, Helvetica">
   שם:<BR>
         <INPUT TYPE=text NAME=name SIZE=30 maxlength=80><BR>
   אי מייל:<BR>
         <INPUT TYPE=text NAME=email SIZE=30 maxlength=80><BR>
   ההודעה:
  
<BR>
      <TEXTAREA NAME=comments ROWS=10 COLS=30 WRAP=virtual></TEXTAREA>
      <BR>
    </FONT>
<div align="right">
    <table>
        <tr>
          <td><font size="3" class="s4" face="Arial, Helvetica">Check here if you’ve used HTML tags in any field:</FONT></td>
          <td><INPUT TYPE=checkbox NAME=html value="1"><BR></td>
        </tr>
        <tr>
          
   </tr>
    </table>
    </div>
    <P align="right"><font size="2" class="s3" face="Arial, Helvetica"><INPUT NAME=gb TYPE=submit onClick="MM_showHideLayers(‘post’,”,’hide’)" VALUE="Add Message">
     Please press only once: this may take a moment (or two).</FONT>
</FORM>
</div>
תודה מראש

תגיות:

17 תשובות

  1. ישר את הקוד לימין,
    תביא רק קוד רלוונטי, ופרט מה בדיוק הבעיה והמטרה.

  2. שולחי הגיב:

    UPצ’י לא יעזור לך
    תסביר את השאלה בצורה יותר מובנת, תשאיר רק את הקוד הרלוונטי ותישר לשמאל.
    זה הרבה יותר יעיל. בדוק.

  3. omer הגיב:

    דבר ראשון
    קודים מיישרים לשמאל!

    דבר שני, תוך 10 דקות יש סיכוי מאוד נמוך שיענו לך! זה פורום! לא הודעות מיידיות! אז לא להציף!

  4. שולחי הגיב:

    חחח… באותה השנייה
    שלחתי הודעה שאומרת אותו הדבר בדיוק באותה השנייה!

  5. -DR- הגיב:

    עם כבר דבר ראשון
    עם ההיתי יודע איך אני מישר לשמאל אז ההיתי מישר!
    דבר שני אני חושב שניסחתי את השאלה דיי טוב אני מבקש לדעת איך אני מצמין ליר לטבלא כח שנגיד אורך הדף משתנה אז גם הלייר זז
    זה עמוד הדוגמא תלחצו על הקוביה השחורה

  6. -DR- הגיב:

    כמו שאמרתי מהודעה הקודמת שלי
    אני לא יודע איך השאלה שוב :
    יש לי layer
    עכשיו המיקום שלו ניקבע ע"י
    left
    ו
    top
    קיי זה הקוד של ה layer:


    <div id="post" style="position:absolute; left:6px; top:144px; width:447px; height:373px; z-index:1; background-color: #9B9DA9; layer-background-color: #9B9DA9; border: 1px none #000000; background-image: url(../../images/bg.gif); layer-background-image: url(../../images/bg.gif);" onMouseOver="MM_showHideLayers(‘post’,”,’show’)" onMouseOut="MM_showHideLayers(‘post’,”,’hide’)">

    <FORM ACTION="guestbook.php3" METHOD=POST>
        <P align="right">
      <font size="3" class="s4" face="Arial, Helvetica">
       שם:<BR>
             <INPUT TYPE=text NAME=name SIZE=30 maxlength=80><BR>
       אי מייל:<BR>
             <INPUT TYPE=text NAME=email SIZE=30 maxlength=80><BR>
       ההודעה:
      
    <BR>
          <TEXTAREA NAME=comments ROWS=10 COLS=30 WRAP=virtual></TEXTAREA>
          <BR>
        </FONT>
    <div align="right">
        <table>
            <tr>
              <td><font size="3" class="s4" face="Arial, Helvetica">Check here if you’ve used HTML tags in any field:</FONT></td>
              <td><INPUT TYPE=checkbox NAME=html value="1"><BR></td>
            </tr>
            <tr>
              
       </tr>
        </table>
        </div>
        <P align="right"><font size="2" class="s3" face="Arial, Helvetica"><INPUT NAME=gb TYPE=submit onClick="MM_showHideLayers(‘post’,”,’hide’)" VALUE="Add Message">
         Please press only once: this may take a moment (or two).</FONT>
    </FORM>
    </div>

    עכשיו מה שאני רוצה שהמיקום של הלייר יהיה נגיד שני פיקסלים מתחת לנגיד טבלא שהאורך שלה משתנה כל הזמן כי אני משלב שם קובץ שכל הזמן משתנה…
    אז גם אורך הדף והלייר נשאל לי למעלה בעצע הטקסט…

  7. -DR- הגיב:

    הנה יש דוגמא
    הנה יש לי דוגמא:


    http://royal.freakyhost.net/site/contact/guestbook/index.php3

    עכשיו לכו כצת למטה אתם רואים כזו טבלא בצבע שחור תלחצו עליו ויופיע לכם פורם כזה למעלה עכשיו ברגע שאתם עושים פוסט הדף הזה גודל
    עכשיו אני צריך שהפורם יהיה צמוד לדף מתחת לטבלא השחורה יש למישהוא מודג איך אני עושה את זה?

  8. OrTheCool הגיב:

    אי אפשר
    זה אחד הדברים המעצבנים ב HTML.

  9. -DR- הגיב:

    אז יש עוד איזשהיא דרך?
    להעלים פורם ושלוחצים על משהוא הוא מופיע?
    תודה מראש.

  10. -DR- הגיב:

    מצאתי דרך!
    מי שמעוניין בקרוב אני אפרס…

  11. ניר טייב הגיב:

    מה הבעיה?!
    נותנים לטופס STYLE

    display: hidden;

    וכשרוצים להראות אותו הופכים את ה-STYLE שלו ל-BLOCK

    obj.style.diplay = ‘block’

שלח תשובה