שלח תשובה

זירת השאלות

9 תשובות

  1. מזאת אומרת?
    למה אתה צריך טבלאות בתוך טבלאות? תביא את מה שאתה רוצה לעשות

  2. mrmistory הגיב:

    כמה שאתה רוצה ניתן אבל……..
    תעשה הערות שלא תתבלבל ותשתמש בזה כשאין לך ברירה כבר.

  3. שולחי הגיב:

    הסבר:
    בעיצוב של עימוד הדף יש צורך בטבלאות בתוך טבלאות.
    קראתי איפשהו שזה מאט ומכביד מאד על עליית הדף.
    האם זה נכון? עד כמה?
    האם למישהו יש עם זה ניסיון?
    תודה

  4. sirob הגיב:

    ברמת ההגיון, אפשר, אבל אם מתחילים
    להתפרע, זה יצא משליטה.

    צריך להשתמש במינימום של המינימום שאפשר ואם חייבים, אז לא לחשוב פעמיים.

  5. שולחי הגיב:

    פתיחת רשומה ספציפית ממסד נתונים
    שלום וברכה

    אני רוצה לשלוף מידע מרשומה ספציפית ממסד נתונים, לא דרך השאילתה.
    מה שאני בעצם רוצה לעשות זו מעכרת שטוענת את כל הטבלא ואז מציגה מידע מהרשומה שה ID שלה 3, מהרשומה שה ID שלה 6, ומהרשומה שה ID שלה 8.

    איך עושים זאת?
    תודה רבה
    שולחי

  6. ניר טייב הגיב:

    במקרה הזה הכל תלוי בסדר
    אתה יכול להשתמש בשיטה move i של אובייקט הרקורדסט כך:


    rs.move 6

    יש עוד דרך (שלדעתי תהיה יותר נוחה אם יודעים לעבוד עם getRows)


    arr = rs.getRows()

    Response.Write(arr[6])

  7. שולחי הגיב:

    השעה נוספת לתאריך בלי שאני מבקש
    שלום

    אני סובל קשות מבעייה מעצבנת שעדיין לא מצאתי לה פיתרון ויכול להיות שהבעייה רק אצלי במחשב.

    יש לי באקסס תא שערכו תאריך שעה אוטומטים,ולמרות שהוא מכוון על "short date" (תאריך בלבד) התוצאה שנשמרת היא "general date" (תאריך + שעה).

    מה שעוד יותר מוזר זה שכשנכנסים לטבלה רואים רק את התאריך, אבל כשלוחצים על התא עם התאריך מופיעה גם השעה.
    כששולפים את הנתונים מהתא ב ASP מופיעים תאריך ושעה.

    היש פיתרון?
    תודה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!