שלח תשובה

זירת השאלות

342
צפיות
15
תשובות

איך אפשר לעצב פיסקא?

,‏ 5 ביוני, 2004

איך אפשר לשנות את המרווחים בין השורות, הכניסות וכו’?
הכוונה היא בצורה הפשוטה ביותר, אם אפשר ב HTML… אם לא אז אפשר בבקשה את הקוד לעשות זאת (אם זה בשפות אחרות שאני לא מכירה)…

תודה – אורית

תגיות:

15 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    תלמדי CSS באתר
    וקודים מוכנים זה בדירה ממול כאן לא תקבלי

  2. she goes la הגיב:

    אני רק צריכה
    שורה אחת שתשנה לי את המרווח בין השורות בטקסט מסויים. אין לי זמן ללמוד שפה שלמה בשביל זה…
    מישהו מוכן לעזור??

    תודה – אורית

  3. D30dk הגיב:

    הנה
    הנה הקוד:


    <style type="text/css">
    P {Line-Heignt:1px}
    </style>

    שני את הגודל בפיקסלים כפי שכתוב לגודל הדרוש לך.
    הגדרה זו אינה פועלת כראוי בשורות שיש בהם כמה גדלי גופן.

  4. she goes la הגיב:

    סליחה על הבורות אבל…
    איפה אמור לבוא הטקסט פה?

  5. D30dk הגיב:

    אין טקסט
    את הקוד הזה את שמה ב-HEAD ואת הטקסט את כותבת רגיל, למשל:


    <p>
    טקסט טקסט טקסט
    </p>

  6. בין תגי הhead
    תכתבי את זה:

    <style type="textcss">
    body, p { lone-height:12pt; text-indent:-20px; }
    </style>

  7. אופס, תיקון


    <style type="textcss">
    body, p { line-height:12pt; text-indent:-20px; }
    </style>

  8. she goes la הגיב:

    למה הקוד לא עובד?…


    <html>

    <head>

    <style type="textcss">
    body, p { line-height:30pt; text-indent:-10px; }
    </style>

    </head>

    <body>

    <p>
    טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט
    טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט
    טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט
    טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט
    טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט
    </p>

    </body>
    </html>

    זה לא משנה לי כלום אם אני משנה את המספרים בקטע של הסטייל… למה זה? יש תחום מסויים שאפשר?

    יאאאאאא…. תודה – אורית =)

  9. D30dk הגיב:

    טעות..
    כתבת "textcss" ולא "text/css".
    אולי זה יפתור את הבעיה.

  10. she goes la הגיב:

    התקנת פונט בשרת?!
    יש לי פונט מסויים שאני וצה שהאתר שלי יוצג בו. הבעיה היא שזה לא פונט שמותקן לכולם (לאף אחד יותר נכון…) – יש אפשרות שבכל זאת האתר יציג בפונט הזה? כלומר איזה הגדרה על השרת? להעלות את ה TTP של הפונט? או איזה טריקים למיניהם??

    תודה לעונים =)

  11. 3 דברים
    1)תשאלי את השרת אם הוא יכול להתין בשבילך שאני כמעט בטוח שזה לא יקרה…
    2)יש אפשרות להתקין פונט בעזרת asp.net יעזור לך?
    3)תמונות

  12. she goes la הגיב:

    תשובה…
    השרת זה נענע… אז להתחיל לדבר איתם וזה-  לא נראה לי…
    יעזור לי מאוד אם אפשר לעשות את זה ב- asp.net, אם אפשר יהיה לצרף קוד והוראות מה לעשות איתו בדיוק- זה יהיה ענק (אין לי זמן ללמוד את השפה… =Z )
    תמונות חשבתי… אבל יקח לזה שעה להיטען…

    בקיצור אם למישהו יש זמן לכתוב לי את השורות קוד האלו שמתקינות גופן בשרת – זה יהיה ענק ויוכר בתודה ענקית =))

    אורית  

  13. טוב בכל מקרה
    nana לא תומך asp.net אז זה לא יעזור לך ביינתים

שלח תשובה