שלח תשובה

זירת השאלות

285
צפיות
23
תשובות

מישהו מכיר דרך להכניס את כל הפלט

,‏ 14 ביוני, 2004

של דף ASP למשתנה? ולא עם aspTear.. להניס את ה response.buffer למשתנה או משו בסגנון..

תגיות:

23 תשובות

  1. אם תסביר מה אתה מנסה לעשות
    אולי אנשים יוכלו לבוא עם רעיונות יצירתיים…

  2. RiU הגיב:

    פשוט לקרוא את כל הפלט של דף ASP
    ולשלוח אותו כמשתנה לדף אחר שיכתוב אותו לקובץ,
    aspTear עושה את זה יופי.. אבל בשרתים של הספקי אינטרנט צריך להתקין את זה וזה צריך לעבור תהליך ארוך של אישורים והרבה כאב ראש, חשבתי אולי לחסוך את זה אם יש איזושהי דרך להכניס רק את הפלט של הדף למשתנה..

  3. BuildHome הגיב:

    הערה קטנה
    אני ניסיתי לעשות זאת והצלחתי אך אם יש עברית בעמוד אז תקבל סימני שאלה.
    כמובן שניסיתי גם את כל האפשרויות בהוספת תמיכה והגדרה עברית ולא עזר.

  4. BuildHome הגיב:

    בדקתי את הקישור
    וניסיתי מה שיש שם, לקחתי חלקי קודים ושילבתי אצלי וזה עובד. עברית מלאה.
    אני אשתמש בזה מעכשיו והלאה. תודה

  5. RiU הגיב:

    לפי מה שקראתי אני לא חושב שזה מה
    שהתכוונתי.. התכוונתי ממש את כל הsource של הקובץ כמו שהמשתמש רואה אותו
    בכל מקרה תודה.. אני פשוט ימשיך להשתמש ב aspTear

  6. ניר טייב הגיב:

    בטח שאתה יכול
    להביא את כל ה-SOURCE במכה אחת.
    אחרי הכל אפשר להשתמש ב-XMLHTTP להבאת טקסט ולהבאת XML
    אתה משתמש בהבאת TEXT ובכך מושך את כל -SOURCE של העמוד המתקבל

  7. BuildHome הגיב:

    הנה קוד קטן

    <%
    Set GetIT = CreateObject("MSXML2.XMLHTTP")
    GetIT.Open "Get", "http://www.yousite.co.il/page.asp&quot;, False
    GetIT.setRequestHeader "Content-type", "text/html;charset=windows-1255"
    GetIT.Send
    myDim = GetIT.ResponseText
    Response.Write myDim
    %>

    הקוד שם את הפלט של העמוד page.asp במשתנה ולאחר מכן מדפיסו בעמוד.
    אני מניח שזה כן מה שהתכוונת. מה שמודפס זה הפלט שהמשתמש מקבל גם אם הוא יכנס לעמוד page.asp בעמוד או לעמוד הכולל את הקוד הנ"ל.

  8. RiU הגיב:

    בנושא אחר…
    אני יכול לעשות פונקציה ב global.asa שתפתח קישור למסד נתונים ואז להשתמש בקישור הזה בדפים באתר?

  9. BuildHome הגיב:

    איזה קישור ?
    אתה מתכוון חיבור למסד הנתונים ?

  10. RiU הגיב:

    עכשיו הבנתי…
    אוקיי תודה רבה אני ינסה את זה

  11. לא
    פונק’ שמוגדרות בגלובל.אסא לא זמינות בכל האפליקציה. תשתמש באינקלוד.

  12. RiU הגיב:

    עם הפורום בתפוז הצלחתי לעבוד עם זה
    רק בעיה אחת.. שאני מנסה את הסקריפט על דף asp בשרת שלי הוא נתקע.. על דפי asp בשרתים אחרים זה עובד וגם על דפי html בשרת שלי ושל אחרים.

    מישהו יודע למה?

  13. RiU הגיב:

    אגב..
    קראתי את זה
    http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=130&QID=2260

    אבל איך פותרים את זה?
    אולי אני צריך להתקין בשרת גרסה חדשה יותר? אבל לא כתוב בשום מקום שגרסא חדשה יותר פותרת את הבעיה..

  14. RiU הגיב:

    סתם לידע כללי..
    בחיפושי הרבים אחרי דרכים להכניס את ה source של קובץ למשתנה נתקלתי בעוד רכיב שלא שמעתי עליו
    winsock.TCP:

    אותו אפשר להוריד מ:
    http://www.dimac.com/FreeDownloads/dlstart.asp?ProductID=2

    אם תרצו הדגמה של הרכיב אל תהססו..

  15. אוריקס הגיב:

    למה לא?
    צרף הדגמה ונעשה מזה פיקוק

  16. RiU הגיב:

    רכיב WinSock
    השימוש ברכיב כאן הוא לקריאת ה source של דף אינטרנט בעזרת רכיב WinSock אבל השימוש ברכיב הוא רחב מזה.

    תקשורת בין שרתים מתבצעת בעזרת sockets, ו WinSock (Window Sockets) הוא ה socket הסטנדרתי בווינדוס.

    כשמשתמש גולש לדף אינטרנט הדפדפן שלו שולח בקשה לשרת בפרוטוקול HTTP, והשרת מחזיר לו את הקובץ המבוקש שאותו הדפדפן מעבד ומציג למשתמש.

    בקשה בפרוטוקול HTTP נראת ככה:


    GET /webPage.html HTTP/1.1
    HOST: http://www.webmaster.org.il
    ACCEPT: image/gif, image/jpeg, */*

    בעזרת השימוש ברכיב ה winsock נוכל לפתוח חיבור לשרת, לשלוח לו בקשה, לקבל את הדף ואז להשתמש בקוד המקור(צד לקוח כמובן) של הדף איך שאנחנו רוצים.

    השימוש ברכיב נראה כך:


    <%
    set mySock=Server.CreateObject("Socket.TCP")
    mySock.host="www.webmaster.org.il:80" ‘ 80 is the port
    req="GET /webPage.html HTTP/1.0" & vbcrlf &_
         "ACCEPT: image/gif, image/jpeg, */*" & vbcrlf & vbcrlf
    mySock.open()
    mySock.sendLine req
    mySock.WaitForDissconnect()
    response.write mySock.buffer ‘<=— this is the page we requested
    mySock.close()
    %>

    את הרכיב(w3 socket) ניתן להוריד(בחינם!) מ:
    http://www.dimac.com/FreeDownloads/dlstart.asp?ProductID=2

    או רכיב אחר מאותו סוג, ASPSock:
    http://serverobjects.com/products.htm#aspsock

  17. sirob הגיב:

    מה רע ב-Server.Execute??

    myVar = Server.Execute("CalledAsp.asp")

  18. RiU הגיב:

    אז כמה סיבות
    א. הסיבה הכי חשובה, אם אתה צריך את ה source של הדף בתור משתנה, ואגב זה לא ישנה לו אם זה HTML ASP PHP או כל דף אחר
    ב. אם אתה רוצה להגיע לדף אינטרנט שלא על השרת שלך
    ג. ואם אני לא טועה, server.Execute שיהיה בתוך קובץ שעליו עשינו server.Execute לא יעבוד. או שזה רק באינקלוד ככה.
    ד. אפשר להשתמש ברכיב הזה כדי לקרוא פלט של דף ASP שלא משתמשים בו הרבה, לכתוב אותו לדף HTML, שעובד הרבה יותר מהר, להפנות באתר לדף הHTML, וככה לשפר בהרבה את מהירות הגלישה באתר, כמו ב ynet.

שלח תשובה