שלח תשובה

זירת השאלות

33 תשובות

  1. Just-Tal הגיב:

    כמו לוגאין רק הפוך…. סתם כנס…
    אני עושה לכל יוזר תא במסד נתונים של isconnect
    ומתי שהוא עושה לוג אין זה הופך ל true
    ומתי שהוא עושה לוג אאוט הוא הופך ל false
    ועל פי זה אני מציג לו דפים של יוזר שהוא עשה לוג אין או שלא עשה…

    ככה ניראה לי זה הכי נכון תקנו אותי אם אני טועה כי אני עדין לא מומחה!!!

    טל.

  2. zombie הגיב:

    לא אמורים למחוק את הSESSION של
    המשתמש?

  3. BuildHome הגיב:

    כן, אמורים.
    ככה זה גם בשימוש עם קוקיז.
    מאפסים ערכים וזה בעצם ניתוק מן האתר.

    כמובן שזה יעבוד רק אם בכל רענון באתר שלך עוברת בדיקה של זיהוי משתמש עם הקוקיז או הסשין שלו, אחרת אין טעם בשימוש הנ"ל.

  4. בשביל למחוק session
    תעשה


    session.abandon

    ו cookies תן תאריך תפוגה לעוגייה שכבר עבר למשל 1/1/1999

  5. zombie הגיב:

    בקיצר אני רוצה לעשות..
    שיהיה רשום אחרי שהתחברו בלוג אין "Login" מחובר וליד זה יהיה רשום התנתק
    ומתי שלוחצים על התנתק זה ימחוק את הSESSION

  6. Deviation הגיב:

    בקיצור הנה התשובה


    if action="logout" then
    Session("login") = Null
    end if

  7. Deviation הגיב:

    יש עם זה בעיה קלה (טוב נו קשה)
    session.abandon מוחק את כל ה sessionים הקיימים מאותו אתר,
    לאו דווקא והוא מעוניין בזה

  8. אוריקס הגיב:

    נכון
    ובשביל למחוק Sessionים ספיציפיים, עושים כך:


    Session.Contents.Remove("SessionName")

    אותו הדבר עם אפליקיישן

  9. אוריקס הגיב:

    זה לא משמעותי,
    כי אף אחד בימנו לא מאחסן אתר עם PWS, ולכל מתכנת שמכבד את עצמו יש IIS מותקן.

  10. ניר טייב הגיב:

    נכון
    אתה צודק במאה אחוז אבל בתי ספר לרוב אין להם WIN 2000 או XP ולרוב יש להם 9X אז יש עם זה בעייה. למרות שאלו שהכירו את ה-ASP דרך ביה"ס לרוב לא יוצאים מתכנתים גדולים(ואני לא מדבר על המגמה טכ"מ)

  11. אוריקס הגיב:

    רוב רובם של התלמידים
    פשוט לא נולדו להיות מתכנתים… אין מה לעשות וזה כולל טכ"מ.

    ואני לא רוצה לדבר איתך בכלל על איזו רמה מגיעים בבית ספר, זה פשוט עלוב.

  12. ניר טייב הגיב:

    צודק…
    אבל לפעמים זו לא אשמת הבי"ס אלא אשמת מערכת החינוך!
    פעם אחת באתי למורה שלי למחשבים שלימדה את הכיתה שלי השנה HTML (עם שאיפה להגיע ל-JS (חחח))
    ואמרתי לה שהיא לא מלמדת נכון
    (מלמדת תגים שע"פ התקנים צריך לעשות את האפקט שלהם ב-CSS)
    היא אמרה שהיא יודעת ושזו תוכנית הלימודים של משרד החינוך ואין דבר שאפשר לעשות מול זה.

    למען האמת אני למדתי ASP דרך הספר: "מבוא לתכנות בסביבת האינטרנט ASP3" .
    אחרי שהגעתי לפורום הזה הבנתי שהספר הוא דפוק ושזה המקום האמיתי (ערוץ הילדים הוא מקום טחון ולא אמיתי )

  13. zombie הגיב:

    שאלה קטנה
    איך אני עושה שמי שתמתחבר לאתר אז יהיה רשום "מחובר:שם משתמש"

  14. BuildHome הגיב:

    2 אפשרויות
    1. תלוי אם אתה משתמש עם קוקיז או סשין.
    אתה יכול להציג את הערך של הסשין או של הקוקיז שמכיל את שם המשתמש (במידה ומכיל).

    2. לקחת מהסשין או הקוקיז את ID המשתמש או כל מה שמייחד אותו ולעשות שאילתה לטבלה במסד הנתונים ולשלוף ממנו את ערך שם המשתמש ולהדפיס במקום הרצוי.

  15. zombie הגיב:

    עשיתי את האתר שלי
    ע"פ המדריכים באתר בידיוק כמו המדריכים שבאתר..

  16. BuildHome הגיב:

    באיזו שיטה זו? תן פרוט וקוד רלוונטי

  17. zombie הגיב:

    יש לי בעיה
    האחד המאמרים שבאתר עשיתי כל מה שצריך במאמר מערכת חדשות…
    ואז אני בא לשלוח בטופס וזה רושם


    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error ‘80040e10’

    [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Too few parameters. Expected 1.

    /zombie123/add_news.asp, line 40

    ושורה 40 היא


    c.Execute sq

    בבקשה מי שיודע מה הבעיה שיעזור לי

  18. BuildHome הגיב:

    מספר דברים
    1. ציין את כתובת המאמר.
    2. הצג את השאילתה שלך.

  19. BuildHome הגיב:

    הכוונה היא
    באיזו שיטה אתה עובד? סשין או קוקיז?
    מה מאוחסן בקוקיז או בסשין (אילו פרטים) ?

  20. zombie הגיב:

    הנה
    כתובת המאמר
    http://www.webmaster.org.il/showArticle.asp?id=106
    השאילתה


    sq="insert into news(full_news,title,author)values(`"&full_news&"`,`"&title&"`,`"&author&"`)"

  21. BuildHome הגיב:

    השגיאה בדר"כ מסמלת ששדה מסויים שגוי
    יכול להיות באחד מהשדות כתבת את הסימן ‘ (גרש יחיד) או גרש כפול (") שיכול לגרום לשאילתה לא לעבוד.

    עדיף לעבוד עם ADO.

  22. zombie הגיב:

    אז מה אני אמור לעשות..
    אולי זה שכתב תמדריך ידע מה להגיד לי..

  23. ניר טייב הגיב:

    אין רווח לפני ה-values


    sq="insert into news(full_news,title,author) values(`"&full_news&"`,`"&title&"`,`"&author&"`)"


    תדפיס את השאילתא ותראה לנו מה יוצא.

  24. אוריקס הגיב:

    ועוד תיקון:


    sq="insert into news(full_news,title,author) values(‘"&full_news&"’,’"&title&"’,’"&author&"’)"

  25. אוריקס הגיב:

    זה פורום, לא צ’אט. אל תקפיץ כל
    שנייה.

  26. אוריקס הגיב:

    שרשר שאלותיך
    הודעות נוספות לא משורשרות ימחקו

שלח תשובה