שלח תשובה

זירת השאלות

169
צפיות
18
תשובות

שאלה לגבי אתרים…

,‏ 17 ביוני, 2004

איך ניתן לגרום לכך שקבצים ישמרו במחשב המשתמש ושהמשתמש לא יצתרך לתעון אותם כל הזמן מחדש מתוך האתר???

תגיות:

18 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    ככה:
    אם זה דפים סטטיים ותמונה, אז הם נשמרים ב History וב Chach עד שהמשתמש מנקה אותם/windows מגיע למסקנה שהוא לא צריך אותם יותר.
    אם זה דפים דינמיים, כל הקטע זה שאי אפשר לטעון אותם כי הם יציגו פלט שונה במצבים שונים…

  2. MCG הגיב:

    משהו יכול לתת לי לינק לתוכנתftp
    שתיהיה חינמית ,ללא הגבלת זמן
    עם אפשרות לתת הרשאות לקבצים (CHMOD)
    ושיהיה קל להעלות בה קבצים

    תודה לעוזרים mcg ….

  3. MCG הגיב:

    לא חשוב מצאתי… ויש לי שאלה….
    האם התוכנה הזאת היא( כמו התוכנה הקודמת שלי ש) מתנתקת כל 60 שניות וקוטעת את העלעה בעמצא ???

  4. לרוב לא….
    יש לה קטעים מעצבנים לעיתים רחוקות, אבל אני משתמש בה כבר למעלה משנה…

  5. BuildHome הגיב:

    תוכנות FTP
    כאן תוכל למצוא תוכנות FTP טובות:
    http://www.download.com/3120-20-0.html?qt=ftp&tg=dl-20&search.x=7&search.y=11

    אני תמיד עובד עם FlashFXP שלדעתי היא התוכנה הכי קלה וטובה לשימוש.

  6. MCG הגיב:

    שאלה לגבי איכונים שאני יצרתי…….
    האם אני יכול להשתמש בקבצי ico (בערך אותו דבר כמו cur) באתרי והאם רצוי להשתמש בהם?
    מה דעתכם על שימוש בסמלי עכבר באתר?
    וגם מה דעתכם על סמל מועדפים (favicon)?

  7. MCG הגיב:

    שאלה לגבי גיליונות סיגנון וjs…
    האם זה טוב שאתר תלוי בגיליונות סגנון ובג’ווה סקריפט…

  8. Deviation הגיב:

    מה הכוונה כשאתה שואל ‘טוב’?
    אני אישית משתמש בקובץ CSS חיצוני מהסיבה הפשוטה יותר נוח לעדכן את האתר כך במקום לעבור קובץ קובץ.

  9. MCG הגיב:

    אני אישית משתמש ב קובץ חיצוני של js
    ב document.writ()
    כדי לכתוב תוכן התחלתי וסופי בדף… (דרך אגב, זה לא משפיע על התגים html head meta body) ובעיקר אני משתמש בו כדי לכתוב את התגית style …

    מה דעתכם???
    והאם מותר לעשות ככה??

  10. אוריקס הגיב:

    לא יודע בקשר לשאלה הראשונה
    אבל אני באופן אישי אוהב favicon.

  11. sirob הגיב:

    השימוש בקבצי CSS ו-JS חיצוניים
    יעיל מעבר לקלות העידכון בכך שהם נשמרים ב-cache של הגולש, ואינם מורדים כל פעם… מעבר לכך, מומלץ לקבוע להם תאריך בעזרת תגי META שישמש את הדפדפן לדעת מתי לקרוא את הקובץ שוב…

  12. MCG הגיב:

    איזה פקודה תגרום לפיצוץ מסגרות?
    פשוט שככתי (אני זוכר שניתן לעשות גם בjs וגם בmeta אבל אני לא יודע איך)
    אשמח לקבל שתשובות…
    תודה לעוזרים…

  13. BuildHome הגיב:

    הקוד הזה

    <SCRIPT LANGUAGE=JavaScript>
       if (top != self) { top.location = self.location; }
    </SCRIPT>

    לשים כמובן ב-HEAD.

  14. ניר טייב הגיב:

    קיים
    אני שאלתי את זה בעבר
    למטרה זדונית הורדת פרסומות

    כיום לא איכפת לי מהפרסומת

שלח תשובה