שלח תשובה

זירת השאלות

303
צפיות
14
תשובות

שאלה ב CSS

,‏ 17 ביוני, 2004

שלום,
עיצבתי CLASS מסויים
הוא בצורת טבלה, עכשיו כאשר אני כותב בו "ארגכעדגכעדגכעדגעכ" משהו ארוך…
הגודל שלו גם גדל ואיני רוצה בזאת אני רוצה שמתי שהכתוב יגיעה לגודל של התיבה הוא ירד שורה…
תודה מראש!!!

תגיות:

14 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    שני פיתרונות
    1. להוסיף ל-CSS את אחד מהבאים: (חיסרון- השני עובד רק ב-IE)

    table-layout: fixed;
    word-wrap: break-word;

    2. שימוש בפונקציית JS שחותכת את הטקטסים כל כמה תווים (חיסרון-חותך מילים)

  2. Just-Tal הגיב:

    לא עזר, תודה בכל אופן.. עוד שאלה…
    ד"א אני לא משתמש בטבלאות..

    התג <div>

    בסיומו מוריד את עצמו שורה למטה…

    איך אני יכול לעשות שהוא לא ירד אוטומטית? אלא רק ע"י <BR>?

  3. ניר טייב הגיב:

    אתה יכול לתת לו את ה-STYLE הבא:


    display: inline;

    וכך הוא לא יירד שורה. ב-IE זה יראה בלוק באמצע שורה במוזילה כמו שהתקנים הגדירו DIV שהוא INLINE ה-STYLE שלו מתייחס ברמת התו ז"א שאורך ורוחב לא יינתנו לך כאפשרות וכל הגדרה של קופסא ג’נרית (padding ו-margin למשל)

  4. Just-Tal הגיב:

    תודה! עזר אבל השבירת שורות לא……

  5. Just-Tal הגיב:

    תראו יותר ברור…
    יש לי את קוד ה CSS הבא:


    .comm
                {
        font-family:Arial, "times New Roman", verdana, "sans serif";
        font-size:8pt;
        text-align:right;
        background-color : #FFFF99;
        padding:2px;
        color:black;
        width:250px;
        height:50px;
        word-break : break-all;
    }

    ואת הקוד הבא HTML הבא:


    <div style=display:inline; class=comm>"
    </div>"

    וזה עדין לא שובר שורות…!!
    מה אני עושה?

  6. Just-Tal הגיב:

    הצלחתי תודה.. פשוט היה לי <NOBR>..
    שחם את הפקודה….

  7. המלצה
    כדאי לך לתחום את ערכי הפרמטרים במרכאות

שלח תשובה