שלח תשובה

זירת השאלות

442
צפיות
61
תשובות

באיזה תוכנה אתם בונים את האתר שלכם?

,‏ 20 ביוני, 2004

רציתי שתגיבו לי בשרשור זה באיזה תוכנה אתם משתמשים לבנות את האתר… לפי מה שהבנתי הרבה משמתשמים פה בנוטפאד ואני לא מבין איך מסתדרים עם זה…


ני בכל אופן משתמש בHTML KIT שלדעתי זו התוכנה הכי טובה, היא מחולקת חינם, ויש בה המון אופציות של עיצוב CSS ועוד המון דברים מעניינים חבל שלא הרבה משמשים בה…

http://www.chami.com/html-kit/‘>להורדת התוכנה

http://www.chami.com/html-kit/

תגיות:

61 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    פנקס הרשימות
    הכי נוח והכי טוב לדעתי.
    לא צריך יותר מדי דברים מסביב.

  2. Deviation הגיב:

    HomeSite של מקרומדיה
    עורך קוד מעולה

  3. Just-Tal הגיב:

    visual-interdev
    נוחה מאוד, אני לא משתמש בכלל בחלק של העיצוב.
    היא נוחה מכיוון שהיא משלימה לי לאחר שאני לוחץ על נקודה וכד’
    את מה שרציתי לכתוב.
    לפעמים גם ככה לומדים.

    בנוסף אם מישהו מכיר עורך יותר קטן עם אותן אופציות ויאמר.

    היא תומכת ב HTML VBS ASP בהשלמת קודים.

  4. ניר טייב הגיב:

    לא יצא לי להשתמש אבל
    ידוע לי שזה תוכנה גדולה וכבדה (של מיקרוסופט מה כבר אפשר לצפות)
    homeSite גם משלים והוא לא כבד כל-כך
    כמו כן אם אתה רוצה משהו קליל ונחמד לכתיבה בכל שפה אז כך את editPlus

  5. Just-Tal הגיב:

    וואלה 🙂 אבל…אין שם אשפרות של….
    אוטומטית… כלומר שאני לוחץ
    rs.m
    וזה תונן לי את האפשרויות….

  6. Just-Tal הגיב:

    שאלה ב CSS + ASP
    שלום יש לי שאלה,
    בניתי כמה מערכות (שאני רוצה להעלות אותם לאתר זה ועוד לא אמרו לי איך)
    ובנוסף אני רוצה להוסיף להם שהמנהל שלהם יוכל לשנות את הצבעים שלהם דרך דף ניהול.
    העיצוב שלי כולו ב CSS, האם אני יכול לגרום לדף CSS לקרוא מ database?

  7. BuildHome הגיב:

    ראשית כל, היית פותח דיון נפרד
    ושנית, תיצור שדות במסד כמו background, font-color, size וכ’ו
    ואז תשים אותם כמשתנים בקובץ ה-CSS או בקוד הכלול בעמוד.
    לדוגמא:

    BODY {
        FONT-WEIGHT: <%=rs("weight")%>;
        FONT-SIZE: <%=rs("size")%>;
        COLOR: <%=rs("color")%>;
        FONT-FAMILY: <%=rs("face")%>;
        background-color: <%=rs("bgcolor")%>;
    }

  8. Just-Tal הגיב:

    משהו חשוב שלא הזכרתי 🙂
    אני עובד עם קובץ CSS חיצוני…

  9. BuildHome הגיב:

    ומה הבעיה כאן ? אתה פשוט עושה
    חיבור למסד הנתונים, רקורדסט (למשל) ומוציא את הנתונים והכל נעשה בקובץ ה-CSS שלך.

  10. Just-Tal הגיב:

    זה אפשרי גם בקובץ CSS?
    מגניב 🙂

    בנוסף, היכן אני יכול לקבל חוו"ד על מערכות שבניתי?

    כמו מערכת לינקיתגובותסקרים וכו’…

  11. Just-Tal הגיב:

    כלומר, דעה כללית על המערכת.
    עלה לי עכשיו רעיון.
    אם מנהלי האתר רואים זאת לנכון, לפתוח חלק באתר של קודים של גולשים ולכל קוד יהיה חלק של תגובות.
    ככה משתמשים יוכלו לקבל חוו"ד על מערכות שהכינו.
    מה דעתכם?

  12. יוסיש הגיב:

    מה אף אחד לא משתמש כמו בשלי???
    חישבתי ששלי זו תוכנה מאוד קלה, אף פעם לא מצאתי דברים שיש בהם בעיות גם אצלי זה משלים משפטים, טוב, היה נחמד לשמוע במה אתם משתמשים, אני בכל אופן רגיל לתוכנה שיש לי ולא נראה לי שאני יחליף.

    טוב נו, איך אומרים על טעם וריח אני אף פעם לא אתוכח.

    (אני אולי נשמע סוכן מכירות שלהם אבל זה לא זה אני לא קשור לזה בכלל)

  13. MasterMind הגיב:

    מי משתמש ב-
    סמים   לא סתם  מי משתמש ב HEBMASTER  ???

  14. sirob הגיב:

    עם אתה כותב דף CSS חיצוני
    בעזרת ASP תקפיד לשים לו meta של expires. אחרת המשתמש יוריד אותו כל פעם מחדש (ממש לא רצוי).

  15. sirob הגיב:

    ככה:

    <%Response.Expires=1000%>

    הערך הוא בדקות, לדעתי 3-4 ימים זה טוב… (4320-5760).

  16. MasterMind הגיב:

    אני לא יכול להסביר את זה
    זה תוכנה סבבה יש לה תוכניות מוכנות ז"א אם אתה רוצה בלוק IF  אתה לוחץ על
    לחצן ומגיע לך ויש כל מני כאלה גם ב ASP ו PHP וגם אפשר לפתוח הרבה מאוד
    סוגים של דפים כגון ASP PHP JS CSS  וכו’ וכו’ וכו’
    וגם התוכנה של יוסיש היא נחמדה !!

  17. mrmistory הגיב:

    InterDev פרטים פה…
    קודם כל לא חשוב מה התוכנה. שנית כל, כאשר אין ידע או ראש שום תוכנה לא תעזור לאף אחד.

    פרטים על אינטרדב
    * נוחה מאוד (למי שיודע לבנות איתה).
    * השלמות מילים.
    * התחברות למסדי נתונים, עדכון,צפיעה, מחיקה, ועוד….
    * מאפיינים מוכנים, רק שנה למה שצריך.
    * נוחה לעבוד ולייצר CSS כולל תצוגה מקדימה
    * בניית דפי ASP,HTML,ועוד…….
    * לאחר התקנת תוספת ניתן להשתמש בא כ"בונה תוכנת התקנה" לתוכנה שבניתם ב-VB ואולי בשפות אחרות של מייקרוסופט.
    * עיצובים.
    * אין סוף לעוד דברים, נוחות, ועוד ועוד….

  18. אוריקס הגיב:

    לכתוב JS עם פנקס רשימות זה סיוט.
    לך תכתוב כל שנייה getElemetByID.. במקום זה אני פשוט כותב 2-3 אותיות ראשונות וזה משלים לי.

  19. ניר טייב הגיב:

    אני כותב הכל בפנקס
    JS, VBS, ASP, HTML כל מה שצריך אני רושם בו
    ותתפלא אני מסתדר אם זה לא רע

  20. ניר טייב הגיב:

    ומדבג בעזרת editPlus
    (צריך לדעת את מס’ השורה )

  21. אז למה לא לכתוב כבר בeditplus?
    מספיק כבר לעשות רושם.
    לכתוב עם הפנקס רשימות זה לא קשור לרמת המתכנת.
    זה קשור עד כמה הוא לא חושב.

    אם יש תוכנות שיעזרו אז למה לא…
    אני עוד לא הצלחתי להבין אותך….

  22. ניר טייב הגיב:

    תאמין או לא אבל אני כותב עם
    notepad ולא כדי לעשות רושם כי כך התחלתי את דרכי כ"מתכנת" ASP וכך אני גם אמשיך.
    התוכנה קשורה עד כמה המתכנת עצלן שהוא נותן לה להשלים לו קודים כאשר המתכנת היה יכול להשקיע עוד שנייה ולהמשיך לכתוב את הקוד

  23. מה יהיה?
    אני לא משלים קודים אבל זה נוח יותר שאתה רואה את כל האפשרויות.
    התוכנות האלה לא משלימות לך קודים אלא דברים בסיסים בקוד.

    הדגש|רמת קוד לא תלויה בתוכנה בה אתה עובד אלא במתכנת

    אני דרך אגב עובד עם CUTEHTML ומאוד מרוצה.
    נכון שאצלי היא לא משלימה כלום אבל רואים כמו שצריך את כל התגיות.

    מה ההיתרונות של הפנקס רשימות?

  24. ניר טייב הגיב:

    אין לה יתרונות אבל מצד אחר
    אין לה חסרונות.
    וד"א אני משתמש ב-notepad של SUN 😛

  25. זה הטיעון הכי גרוע שיש
    אין לה חסרונות?
    זה לא עוזר לך בכלום…. זה חסון אחד גדול.

    אני עדיין לא מבין למה אתה מדבג בeditplus וכותב בכתבן…
    מה חשבת לעצמך שאתה עושה את זה? לא חבל?

  26. ניר טייב הגיב:

    לרוב אני מהה את מקור השגיאה לפי
    התיאור וישר משנה ב=notePad במקרה ואני לא מוצא אני פותח את ה-editPlus ומוצא את מקור השגיאה לפי השורה בשגיאה ותו-לא

  27. אוריקס הגיב:

    קטנוני ופשוט לא נכון…
    אם edit plus יכולה להקל עליך בדיבוג, היא יכולה גם להקל עליך בכתיבה עצמה. מה עדיף – לעשות טעויות כתיב ולראות אותן מיד או אחרי רבע שעה כשמריצים?

  28. אוריקס הגיב:

    בוא נגיע להסכמה קטנה:
    אתה מסכים שכעורך ASP, אינטרדב או אדיט פלוס מתפקדות טוב יותר מפנקס רשימות?

  29. איציק ג הגיב:

    אין ספק אחת התוכנות הטובות

    אני גם עובד איתה
    יש לה הרבה אפשרויות, כגון:

    צביעת טקסט
    פלגים כמו שירשור HTML ב RESPONSE.WRITE אוטומטי
    לקיחת דוגמת צבע מהמסך ישירות לקוד
    עבודה ONLINE על השרת
    פתיחת תפריט קודים
    ועוד….

    מומלץ בחום

  30. ניר טייב הגיב:

    אני פשוט מסתפק במועט
    אני פשוט יכול לראות איפה יש כתוב ASP ואיפה יש HTML ואיפה JS ולא חייב לצבוע את טקסט בשביל זה.
    ואני מסתדר עם ה-notepad וזהו.

  31. אוריקס הגיב:

    אוקיי,
    אז נשאלת השאלה – למה לא להשתמש בזה?
    אתה יכול לקצר זמן וללמוד (לא פעם אני רואה שיטות/מאפיינים שלא הכרתי ולומד קצת).

    ואולי הדבר הכי חשוב – InterDev מכיר את הפרמטרים שצריך לשלוח לשיטות השונות ואפילו יודע להגיד לך מה אופציונלי ומה לא. זה מאד מאד מקל.

    בתור אחד שכתב פעם (אמנם לתקופה קצרה) ב Notepad, אני אומר לך שכדאי לך לנסות אינטרדב. זה עולם אחר.

  32. jonatan44 הגיב:

    אני הישתמשתי בה,
    HebMaster הייתה התוכנה הייחידה שהישתמשתי בה כשהייתי ב windows,
    אני כניראה אוהב אותה ביגלל ה 100% תמיכה בעברית שיש שם (100% במובן המיספר)
    בלי יותר מידי פיטצרים,אפשרות לעבוד על כמה עמודי בו זמני,חלונות צפים,היתחברות ל FTP ,אני מיצטער שגיליתי את זה מאוחר מידי,למעשה אני הייתי ממשיך לעבוד איתה,רק חבל שהיא לא תחת פיתוח יותר (רק בישביל הידע:שלומי לובטון,גם משתמש לינוקס)

  33. MasterMind הגיב:

    נשמעת תוכנה פצצה
    תביאו קישור להורדה !
    (היא רק ב XP או שגם ב 98 ?)

  34. MasterMind הגיב:

    אחי דיברתי על האינטרדאב!
    חפיף אז יש למישהו את ההתקנה כי חיפשתי בקאזה ולא מצאתי
    ומרענן תשאלה יש פועל רק ב XP או גם ב 98 ?

  35. ניר טייב הגיב:

    שמת לב שהוא מדבר על הורדות
    לא חוקיות 😉

  36. אוריקס הגיב:

    לא פה בבקשה
    אסור

    דברו בפרטי, לא מפריע לי.

  37. ניר טייב הגיב:

    האמת שניסיתי
    לעבור ל-editPlus אבל זה לא נתפס. מה לעשות התרגלתי לפנקס

  38. Notepad – פנקס רשימות המלך!
    אין כמו פנקס רשימות, עורך הטקסט הכי פשוט והכי קל שקיים ב- Windows.
    היתרון הגדול בפנקס רשימות זה שהוא לא כבד כל-כך כמו FrontPage וכל שאר התוכנות המיוחדות למינהן.
    אני כותב בו את כל האתר שלי – HTML, JavaScript, ASP, VBScript, CSS, SQL, TSQL ועוד…

  39. אממ אני כותב ככה:


    adoCon.execute("select * from tbl_x where datetime=getdate()")

  40. אופס, ככה:


    set rs=adoCon.execute("select * from tbl_x where datetime=getdate()")

  41. ניר טייב הגיב:

    חחח…
    חשתי שאתה כותב קודים שלמים של TSQL דרך ה-NOTEPAD
    (אפשר לשמור את הקובץ בפורמט SQL ואזלהריץ דרך ה-QA אם אני לא טועה)

  42. mrmistory הגיב:

    דבר איתי ב-ICQ וקבל Visual Studio..
    במקרה ותרצה.

שלח תשובה