שלח תשובה

זירת השאלות

244
צפיות
25
תשובות

העלאת תמונה ועברית כ ???

,‏ 22 ביוני, 2004

אני משתמש באובייקטים של העלאת וטיפול בתמונה הבאים:
Server.CreateObject("Persits.Upload")
Server.CreateObject("Persits.Jpeg")

כאשר אני מעלה תמונה אני גם מכניס שם משתמש למאגר בעברית אבל משום מה השם נכנס כסימני שאלה (אנגלית עובד ללא בעיות).

יש לי את זה בראש הדף:
<%@ language="VBscript" codePage="1255" %>

מה זה יכול להיות?

תודה מהפפר

תגיות:

25 תשובות

  1. mynameispepper הגיב:

    מהדף המציג או מהדף שמכניס…
    כי עם שניהם זה לא עובד.
    מה זה יכול להיות?!

  2. ניר טייב הגיב:

    נסה לבדוק בריפרנס של האובייקטים
    אם יש איזו שיטה או תכונה של קידוד הטקסט

  3. אוריקס הגיב:

    ככה:
    תוסיף באירוע onSubmit של הטופס כזה דבר:


    onsubmit="txtField.value = escape(txtField.value);

    בדף שמקבל, בדיוק ההפך:


    txtField = unescape(upload.form("txtField"))

    כשה txtField הוא כמובן שדה הטקסט שלך.

  4. ניר טייב הגיב:

    לפני יום-יומיים הבאתי את זה למישהו
    כאן לבעיית העברית עם ASP-UPLOAD 2 (מה-FAQ של תפוז) וכבבר שכחתי
    מצטער

  5. mynameispepper הגיב:

    בעייה עם לינקים וCSS
    יש לי מספר קלאסים שונים שמתאימים לקישורים באתר.

    הבעייה היא שיש לי קלאס ללינק שלא אמור להיות BOLD אבל משום מה הוא כן.

    a.pEmail:link {text-decoration: underline; color: #0000ff;}
    a.pEmail:visited {text-decoration: underline; color: #0000ff;}
    a.pEmail:hover {text-decoration: underline; color: #0000ff;}

    מחקתי את הקלאס הראשי של הלינקים והבולד ירד:

    a:link {text-decoration: none; color: #000000; font-size: 13px; font: bold;}
    a:visited {text-decoration: none; color: #000000; font-size: 13px; font: bold;}
    a:hover {text-decoration: none; color: #990000; font-size: 13px; font: bold;}

    איך אני מסדר את זה?

    תודה

  6. mynameispepper הגיב:

    תפריט בקובץ INC
    יש לי תפריט לאתר והוא נמצא בתוך קובץ INCLUDE.

    השאלה היא איך אני יוצר מצב שאם המשתמש נמצא בדף פרופיל חברה למשל אז כפתור "פרופיל חברה" יהיה בצבע אחר ועדיין להשתמש עם הקובץ INCLUDE?

    תודה!

  7. BuildHome הגיב:

    תעשה משפט תנאי פשוט מאוד
    תבדוק אם שם הקובץ הוא של פרופיל החברה אז הוא נמצא בעמוד פרופיל החברה, אחרת בעמוד אחר.

  8. mynameispepper הגיב:

    סבבה של רעיון רק…
    איך עושים את זה?

  9. BuildHome הגיב:

    זה באמת פשוט מאוד, הנה קוד דוגמא

    <%
    Dim Page, CurrentPage
    Page = Split(Request.ServerVariables("Script_Name"),"/")
    CurrentPage = Page(UBound(Page))

    If CurrentPage = "page.asp" Then
        Your are In the Page "page.asp"
    Else
        Your aren’t In the Page "page.asp"
    End If
    %>

    הסבר קצר:
    בשורה שתיים לקחתי את כתובת נתיב הקובץ ופיצלתי אותה בסימן סלאש (/), זאת על מנת לפצל את הנתיב של הקובץ ובסוף לקבל את שם הקובץ בלבד.
    בשורה השלישית לקחתי את הערך הגבוה ביותר של Page שהוא בעצם שם הקובץ (בדוגמא הוא יהיה: page.asp).
    לאחר מכן כתבתי משפט תנאי פשוט מאוד שבודק אם שם הקובץ הנוכחי בו אני נמצא כעת שווה לערך שם קובץ מסויים אז אני נמצא באותו עמוד של משפט התנאי, אחרת אני נמצא בעמוד אחר.

    מקווה שהקוד וההסבר שלי מובנים

  10. ניר טייב הגיב:

    וב-JS
    לא נבד אבל אני מניח שהוא עובד בסדר

    <%
    var CurrentPage, ext=".asp"
    CurrentPage = ""+Request.ServerVariables("SCRIPT_NAME")
    CurrentPage = CurrentPage.match(new RegExp("/w*"+ext, "gi")).replace(///g,"")
    if (currentPage=="page.asp")
        Your are In the Page "page.asp";
    else
        Your aren’t In the Page "page.asp";
    %>

  11. mynameispepper הגיב:

    עובד מצויין, תודה – אבל השאלה היא
    האם לא משנה כמה ארוכה השורת כתובת של הדף, תמיד זה יחזיר לי את שם הדף?

    תודה לך!
    פפר

  12. BuildHome הגיב:

    זה לא משנה אם הקובץ נמצא בתוך
    100 תקיות או שם הקובץ הוא 100 תווים זה תמיד יחזיר לך את שם העמוד.
    אתה יכול לנסות בעצמך ולראות את התוצאה

    שמח לעזור.

  13. mynameispepper הגיב:

    מיקום תמונה/לינק ב TD
    יש לי TD שיש בו טקסט שמוצמד לחלק הימני למעלה.
    אני רוצה לשים ב TD הזה תמונה שהיא לינק ושתיהיה צמודה לחלק הימני למטה של ה TD.

    איך עושים את זה?

    תודה!

  14. BuildHome הגיב:

    מאפיין HTML פשוט מאוד ל-TD
    לדוגמא:

    <td align="right" valign="bottom">
      <a href="bla.html"><img src="img.gif" border="0"></a>
    </td>

    ה-bottom במאפיין valign מציין שהתמונה (בדוגמא הנ"ל) תהיה בתחתית.
    ניתן לכתוב במאפיין: top, middle ו-bottom.

    מקווה שהבנתי אותך היטב.

  15. mynameispepper הגיב:

    לא בדיוק…
    ב TD המדובר קבר קיים טקסט מוצמד לחלק הימני למעלה של ה TD.
    באותו ה TD אני רוצה לשים תמונה שהיא לינק שמוצמדת לחלק התחתון השמאלי של ה TD.

    מקווה שעכשיו זה מובן.

  16. נסה כך


    <td align="right">
    <span style="text-align:top">טקסט</span>
    <img src="image.gif" style="align:bottom">
    </td>

  17. ניר טייב הגיב:

    בטח התכוונת לזה:


    <img src="image.gif" style="vertical-align:bottom">

    ואם אני לא טועה זה אומר מאיזה צד יהיה הטקסט (כאשר מדובר בתמונה)

  18. mynameispepper הגיב:

    איך אני מצמיד את זה לחלק הימני של..
    ה TD?

  19. BuildHome הגיב:

    מה בדיוק עכשיו אתה מעוניין לבצע ?
    להצמיד את התמונה לצד ימין או משהו? לא ממש הבנתי…

  20. mynameispepper הגיב:

    כן…
    להצמיד את התמונה לצד ימין בתחתית ה TD בזמן שהטקסט צמוד לשמאל ול TOP של ה TD.

  21. mynameispepper הגיב:

    10 רשומות שמתעדכנות…
    יש לי טבלה יש בה 10 שמות.
    איך אני עושה שכל פעם שמשתמש אחר נכנס למערכת אז השם הראשון ברשימה יזוז אחד קדימה?

    תודה!

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!