שלח תשובה

זירת השאלות

282
צפיות
42
תשובות

שאלה בנוגע ל IFRAME

,‏ 24 ביוני, 2004

אהלן.

עשיתי איפריים שמאלי. עכשיו, עשיתי קישור באיפריים הזה שפותח את העמוד באיפריים האמצעי. עכשיו, איך אני עושה שבלחיצה על הקישור באיפריים הימני, גם האיפריים האמצעי ישתנה לעמוד מסויים, וגם האיפריים השמאלי יפתח עמוד אחר?
לאיפריים השמאלי קוראים name=left ולאיפריים האמצעי קוראים name=main
בשביל שזה ייפתח את האיפריים האמצעי כתבתי


<A
                                href="cTedi.html"
                                target=Main>



ואני רוצה שגם זה ייפתח ב main וגם ה left ישתנה כשפותחים את העמוד בmain.

תודה מראש!!

תגיות:

42 תשובות

  1. ככה:
    תיצור פונקציה שתרענן את המקור של שני ההפריימים ומקום קישור רגיל תעשה:


    <a href="javascript:FramesReload()">LINK</a>

  2. OrTheCool הגיב:

    תגובה
    אבל אני רוצה לעשות קישור שייפתח את ה איפריים Main ובמקביל גם יחליף את האיפריים left שמשמאל. אני לא רוהצ ששתי האיפריים ייפתחו את אותו עמוד.

  3. זה עדיין מה שירדן אמר…
    תיצור פונקציה שיפתח בכל IFRAME את מה שאתה רוצה… זה לא חייב להיות אותו עמוד.

  4. OrTheCool הגיב:

    שאלה בנוגע ל DIVים, שוב..
    בוקר טוב.

    יש לי DIV במיקום אבסולוטי, עם הגדרות top: 1240; והגדרות left: 300;
    המספרים סתם לדוגמא. האם אני יכול לעשות איכשהו, סקריפט שיזהה את רזולוציית המשתמש ואם למשל ה weight של רזולוציית המשתמש 800 אז ה left של ה DIV יהיה מספר מסויים?

    תודה רבה מראש.

  5. RiU הגיב:

    כמובן
    רוחב המסך של המשתמש:

    screen.width

    וכדי לשנות לפי הרזולוציה

    if (screen.width==800) { document.getElementById("myDiv").style.left=200 }

    לגובה הרזולוציה:

    screen.height

  6. OrTheCool הגיב:

    תגובה
    קודם כל תודה עלהתגובה, שנית היכן אני ממקם את זה?

    if (screen.width==800) { document.getElementById("myDiv").style.left=200 }

    יש לי כ 5 DIV שאני רוצה לשנות את ה left שלהם. לשים את זה לפני כל DIV ?

    תודה רבה.

  7. OrTheCool הגיב:

    אהה.. ועוד משהו
    getElementById("myDiv")
    בסוגריים אני שם את ה ID של ה DIV שזה מתייחס אליו ?

  8. OrTheCool הגיב:

    תגובה ל BuildHome
    אבל יש לי כמה DIVים לאורך העמוד. לכן אני לא רוצה שזה ייתייחס לכל העמוד.

  9. BuildHome הגיב:

    קרא לכל Div בשם אחר וזה יתייחס רק
    אל ה-Divים הספציפיים לפי ה-ID שלהם.

    אתה יכול לכתוב את הקוד בכל מקום אך מומלץ ב-HEAD.

  10. BuildHome הגיב:

    שרשר שאלותיך
    נא לא לשכוח לשרשר שאלות.

  11. OrTheCool הגיב:

    תגובה ל "שולחי"
    למה מומלץ להימנע מהם? והאם עדיף include ?

  12. מומלץ להימנע מהם
    מכיוון שהעמוד בעצם צריך לטעון שני עמודים וזה מעט את האתר, גם עבודה עם אינקלוד מעטה ולא מומלצת כל כך

  13. אבל אינקלוד עדיף על פריימים…
    כאשר משתמשים בפריימים, כל דף דורש בקשה נפרדת מהשרת.

  14. OrTheCool הגיב:

    שאלה בנוגע לשרת של q-host.net
    מישהו יודע אולי במקרה מה הכתובת DB שלהם?
    אני מנסה להתקין סקריפט וצריך MYSQL_DB
    וגם MYSQL_HOST

    תודה רבה מראש!

  15. BuildHome הגיב:

    פרטים כאלה אתה צריך להשיג מהם
    שלח להם דוא"ל לתמיכה או בקש בפורום שלהם.

  16. OrTheCool הגיב:

    פאקק.. בעיה עם ה DIVים
    כתבתי ב head


    <script language="JavaScript">
        if (screen.width==800) { document.getElementById("1").style.left=599 }
        if (screen.width==800) { document.getElementById("2").style.left=181 }
        if (screen.width==800) { document.getElementById("3") style.left=27 }
        if (screen.width==800) { document.getElementById("4") style.left=00 }
        if (screen.width==800) { document.getElementById("5").style.left=37 }
        if (screen.width==800) { document.getElementById("6").style.left=38 }
        </script>

    ולא עובד, מה לתקן ?

    תודה מראש1

  17. BuildHome הגיב:

    ל-ID של ה-Divים נסה להוסיף
    שם לפני המספר, למשל:

    <script language="JavaScript">
        if (screen.width==800) { document.getElementById("id_1").style.left=599 }
        if (screen.width==800) { document.getElementById("id_2").style.left=181 }
        if (screen.width==800) { document.getElementById("id_3") style.left=27 }
        if (screen.width==800) { document.getElementById("id_4") style.left=00 }
        if (screen.width==800) { document.getElementById("id_5").style.left=37 }
        if (screen.width==800) { document.getElementById("id_6").style.left=38 }
        </script>

    אגב, שיש לך בעיה ומשהו לא עובד אז כמובן יש שגיאה ונסה להעתיק אותה לכאן.

  18. ניר טייב הגיב:

    ולמה לעשות הרבה IFים ?


    <script language="JavaScript">
        if (screen.width==800) {
    document.getElementById("id_1").style.left=599
    document.getElementById("id_2").style.left=181
    document.getElementById("id_3").style.left=27
    document.getElementById("id_4").style.left=00
    document.getElementById("id_5").style.left=37
    document.getElementById("id_6").style.left=38
    }
        </script>

  19. OrTheCool הגיב:

    תגובה
    הסקריפט לא עובד
    ואין שגיאה, זה פשוט לא מציג ברזולוציה של 800 על 600 אז ה DIV במקומות שהגדרתי
    מישהו יודע מה לא בסדר עם זה?

    תודה

  20. BuildHome הגיב:

    מה הקוד הנוכחי שלך ?
    שינית ל-Divים את השם כמו שכתבת בסקריפט שלך ?
    איזו שגיאה מופיעה לך?

  21. OrTheCool הגיב:

    שאלה ב CSS
    אהלן.

    איך מגדירים צבע רקע ב CSS?

  22. BuildHome הגיב:

    עם המאפיין background-color

    background-color: black;

  23. OrTheCool הגיב:

    שאלה על איפריים
    אהלן.
    יש לי 3 איפריימים בעמוד. ימני, אמצעי ושמאלי. לאמצעי קוראים name=main ולשמאלי name=left. איך אני עושה שלחיצה על קישור באיפריים בימני תעדכן את האיפריים האמצעי לעמוד מסויים ואת האיפריים השמאליל עמוד מסויים?

  24. Deviation הגיב:

    תן target
    בקישור:


    <a href="page.asp" target="main">click me</a>

  25. OrTheCool הגיב:

    ברור אבל תקשיב
    אני לא יכול לעשות נגיד target="main" כי זה ישנה רק את הפריים האמצעי, ואני שואל בעצם אין אני עושה שגם האמצעי ישתנה וגם השמאלי כלומר לעשות target="left" וגם target="main" בלחיצה על קישור אחד

  26. פונקציה בjs


    function updateFrames() {
    window.main.location=’main.asp’
    window.left.location=’left.asp’
    }

    הקריאה לפונקציה

    <span style="cursor:hand" onClick="updateFrames()">לחץ עליי</span>

  27. OrTheCool הגיב:

    שאלה נוספת בנוגע ל DIV
    יש לי בעמוד הראשי DIV למעלה. עכשיו, אני רוצה שכשילחצו על קישור שישתנה את הפריים האמצעי, ה DIV שנמצא מעל הפריים, ייעלם. כיצד עושים זאת?

  28. BuildHome הגיב:

    אולי זה יעזור לך
    לחץ כאן.

    מקווה שלזה התכוונת.
    אם כן, פשוט תוסיף את השורה שבפונקציה לפונקציה של שינוי הפריימים שלך בהתאם.

  29. אם הבנתי אותך נכון, אז..
    אתה רוצה שברגע שילחצו על לינק מסוים, הכתובת של פריים כלשהו תשתנה והdiv שמעל הפריים ייעלם?

    פונקציה בjs

    function myLink() {
    window.main.location=’main.asp’
    document.getElementById(myDivId).style.visibility=’hidden’
    }

    myDivId הוא הid של הdiv, דרכו תקרא לו בפונקציה.
    הקריאה לפונקציה

    <span style="cursor:hand" onClick="myLink()">לחץ עליי</span>

  30. BuildHome הגיב:

    שרשר שאלותיך
    אחרת הודעותיך יימחקו

  31. OrTheCool הגיב:

    תגידו
    קודם כל תודה לכולם על הכל 🙂
    שנית, זה בסדר לכתוב כך ב head ?


        <script language="javascript">
    function updateFrames() {
    window.main.location=’main.asp’
    window.left.location=’left.asp’
    }

        </script>

    תודה! 🙂

שלח תשובה