שלח תשובה

זירת השאלות

203
צפיות
31
תשובות

איך אני עושה רווח בין…..

,‏ 24 ביוני, 2004

שתי טבלאות שנמצאות אחת ליד השניה?
ואיך אני שולט ברווח הזה -> להגדיל ולהקטין…..?

תגיות:

31 תשובות

  1. אמממ..
    margin לטבלה לא נתמך טוב באקספלורר (אין לי מושג איך על מוזילה).

    תעטוף את הטבלה ב-Div ולו תיתן padding או margin.

  2. jonatan44 הגיב:

    אני חושב שכן יעבדו
    למה לא לנסות?
    אגב,זה מסכיר לי באג מהפורום הישן יותר,
    ששלחתי הודעה והיה בה המילה margin וכשקיבלתי הודעה בדואר על תגובה
    ההודעה התחילה לזוז לי על המסך.

  3. בוב הגיב:

    אתה יכול לתת לי דוגמה?…ו
    למה DIV שייך איפה אני יכול לקרוא על זה….(איזה שפה/טכ’)?

  4. BuildHome הגיב:

    שתי הטבלאות שיש לך הנמצאות סמוך
    זו לזו נמצאות בתוך טבלה אחת גדלה וכללית ?

  5. בוב הגיב:

    לא בתוך טבלה… פשוט אחת ליד השניה.

  6. BuildHome הגיב:

    תציג בבקשה את הקוד הרלוונטי של
    הטבלאות שלך.

  7. בוב הגיב:

    הינה….:
    כפי שאתה רואה עשיתי בנתיים רווח בין הטבלאות בעזרת נקודה…..


    <table align=right width = 240 bgcolor=#cc0000 cellpadding=1 cellspacing=1>
    <tr bgcolor=#660000>
       <td width=240>
            בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה
       </td>
    </tr>
    </table>

    <table align=right><tr><td>.</td></tr></table>

    <table align=right width = 200 bgcolor=#cc0000 cellpadding=1 cellspacing=1>
    <tr bgcolor=#660000>
      <td>
        בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה    
      </td>
    </tr>
    </table>

  8. BuildHome הגיב:

    אז לפי מה שעשית, פשוט שנה את הקוד
    של הטבלה עם הנקודה שמפרידה לקוד הזה:

    <table align=right cellspacing="7"><tr><td>& nbsp;</td></tr></table>

    שנה את מספר 7 לגודל הרווח שאתה מעוניין בו.

    * תוריד את המרווח בין & ל-nbsp;.

  9. בוב הגיב:

    משהו יודע אולי איך אפשר
    לשים בתוך תא בטבלה תמונה באלכסון?

  10. בוב הגיב:

    אני רוצה פשוט לשים תמונה באלכסון…

  11. ניר טייב הגיב:

    לא נראה לי שזה קיים :-/
    לפחות לא לעת עתה חכה עד שיוציאו גרסה חדשה ל-CSS :-/

  12. בוב הגיב:

    אז אולי איך עושים צבע שקוף בתמונה?
    כמו שיש באיקון. או בקיצור לשים תמונה על תמונה.?

  13. BuildHome הגיב:

    זה לנעשה ב-HTML אלא בתוכנה גרפית
    כלשהי כגון פוטושופ.
    ב-HTML אתה לא יכול לשלוט על רקע התמונה עצמה.

  14. בוב הגיב:

    איך אני מגדיר לטבלה להיות
    ללא רווחים בכלל מהתמונות זה לא עוזור:


    <table bgcolor="#6f8dc3" border="0" cellpedding=0 cellspacing="0">

    ובתא:
       <td align="right" valign="top">
       <img border="0" src="1.gif" width="17" height="53"></td>


    אך עדיין יש לי רווחים קטנים ומעצבנים…….
    מישהו מכיר?

  15. בוב הגיב:

    משהו יודע איך אפשר לשנות גודל
    של תמונת רקע… כלומר לשלוט ב – width וב – height שלה?

  16. ניר טייב הגיב:

    תמונת הרקע מתפרסת על כל התא
    אז עליך בסה"כ לשחק עם גודל התא

  17. בוב הגיב:

    אבל ברגע שהתא קטן התמונה מוסתרת…

  18. בוב הגיב:

    מה ז"א,אז איך כך אני שולט על הגודל?

  19. BuildHome הגיב:

    הקוד שתומר המאסטר כתב בעצם עושה
    שתמונת הרקע תופיע פעם אחת על כל התא.
    לזה התכוונת ?

  20. בוב הגיב:

    לא, אני שואל עם משהו יודע איך
    אפשר שרקע השתנה לפי גודל התא….
    או כמו תמונה רגילה – עם width ו – height?

  21. BuildHome הגיב:

    אם זו תמונת רקע אז אין אפשרות לכך

  22. BuildHome הגיב:

    שרשר שאלותיך
    אחרת הודעותיך יימחקו

  23. בוב הגיב:

    שאלה לגבי טבלאות…
    יש לי טבלה שיש בה תמונה ובתא ליד יש טקסט שהאורך שלו משתנה.
    איך אפשר לעשות שגודל התמונה ימתח לפי גודל התא שמשתנה לפי התא שלידו?

  24. בוב הגיב:

    איך מגדירים לחלון להיפתח
    ללא toolbar location וכל הדברים הללו, כלומר שיהיה כמו פופ-אפ?

  25. בוב הגיב:

    איך אני מגדיר בחלון שנפתח
    להפתח תמיד ככה?  ולא להגדיר בלינק או הכפתור שפותח?

שלח תשובה