שלח תשובה

זירת השאלות

282
צפיות
12
תשובות

שאלה על לולאות ב js.

,‏ 25 ביוני, 2004

בשעה טובה ומוצלחתה התחלתי לילמוד JS,
ניכנסתי למדריך והגעתי לחלק של הלולאות,אז שם
במדריך הם מגדירים את X ל 0 ובלולה אומרים שעד ש X לא היה שווה ל 100
להמשיך להדפיס את ה X,אז הקוד הזה עובד יפה אבל לא הבנתי מה הקשר של
X++ שמופיעה מיתחת ל document.write?מה הוא אומר לעשות?הוא לא ממש מוזכר שם.
תודה לעוזרים.

תגיות:

12 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    מקדם ב-1 את X
    זה קיצור כתיבה ל-x=x+1
    וx זה קיצור כתיבה ל-x=x-1
    (אני לא בטוח אבל)
    נראה לי שאפשר לשים אותם ם משמאל ל-X ואז קודם זה מעלה ואחר כך זה מתייחס לערך של X (מלימודי ג’אווה לכן אני לא בטוח לגבי JS)

  2. mrmistory הגיב:

    פרטים…
    זה בדיוק כמו ב-C


    x ++  זה שווה בדיוק ל x = x + 1
    x — שווה בדיוק ל x = x – 1
    יש גם את אלו
    — x שווה ל קודם תשתמש בערך הנוכחי ואחרי זה תוריד 1 מהערך הנוכחי
    ++ x אותו דבר אבל ההפך, הוריד 1 מהערך הנוכחי

  3. mrmistory הגיב:

    תיקון שורה אחרונה…


    ++ x אותו דבר אבל ההפך, הוריד 1 מהערך הנוכחי
    שווה
    ++ x אותו דבר אבל ההפך, תופסיף1 לערך הנוכחי

  4. jonatan44 הגיב:

    שאלה חדשה – העברת נתונים ללקוח.
    שלום,
    קודם כל תודה לכל העונים,עזרתם לי להבין את העיניין,
    עכשיו לשאלה,יש לי מישתנה ב JavaScript שניקרא "i",אני רוצה שהמישתנה
    הזה יכיל את הערך של $_GET[‘b’]
    אז עשיתי :
    var i = <?php echo $_GET[‘b’]?>;
    (ואני ממש ממש מיצטער שאני לא מישר שלמאל,הכפתורים פה לא עובדים במוזילה)
    אבל המישתנה i עדיין נישאר ריק,למרות שיש ערך ל  _GET[‘b’]
    בקיצור השאלה שלי היא איך להעביר מישתנה מ PHP ל JS.

  5. ניר טייב הגיב:

    אכן ה אמור להבצע כך
    תראה קטע קוד קצת יותר גדול ואני אנסה לעזור לך (לא מכיר PHP אבל לא משנה)

    ד"א GET[‘b] זה משתנה משורת הכתובת נכון?!

    ד"א2 – להוספת קוד אתה יכול לכתוב — כאן הקוד שלך — ואז

  6. jonatan44 הגיב:

    או.קי.
    מיכייון שאני חר*(א) בסברים,הינה קישור לקוד:
    http://planet.nana.co.il/hfhfhajfa/Webmaster/exem.txt
    וכן, $_GET זה מישתנה מהכתוב (מה,אתה לא קורא את המאמרים שלי!?)

  7. BuildHome הגיב:

    אין שום פלט? ערך ה-b מכיל משהו?
    יש לך כתובת עמוד לתצוגת הפלט ?

שלח תשובה