שלח תשובה

זירת השאלות

35 תשובות

  1. jonatan44 הגיב:

    קימדומני שטריפורד מאחסן כאלה
    כמובן שאתה גם יכול להציץ במדור האיחסון בחינם שבאתר ולחפש בגוגל

  2. mrmistory הגיב:

    ב-IIS שב-WINDOWS שלי לא רץ CGI….
    מה אני צריך לעשות כדי להריץ ?
    תודה.

  3. mrmistory הגיב:

    ……בדיוק………
    רציתי לרשום "תודה מצאתי"
    yavin תודה גם לך.

  4. mrmistory הגיב:

    שאלה נוספת: מישהו יודע איך להתקין..
    DC FORUM שבנוי בשפת CGI
    ב-IIS ביתי של win xp pro
    תודה .

  5. Deviation הגיב:

    בדיוק כפי שאתה מתקין אותו על שרת

  6. mrmistory הגיב:

    איך אני מתקין אותו על השרת ..?…
    ב-ASP אני מעלה ומריץ וזהו.
    ב-PHP צריך לעשות התקנה וב-CGI גם משהו, השאלה מה ?
    מישהו יודע?
    תודה .

  7. mrmistory הגיב:

    שאלה: תכנות חלק מהגלריה של ימים…
    יש לי גלריה וטבלת תמונות.
    בטבלת תמונות יש לי שדה שאני מכניס ידנית את התאריך האירוע 01/01/2004 או ככה 01.01.2004 עד כן זה קל.

    יש לי דף ASP שהוא "אינדקס גלריה" ויש שם אפשרות הצגת תמונות על פי יום.
    <–  מצורף קובץ להצגה –>

    כשאני לוחץ על "א" זה שולח לקובץ seedt.asp פרמטר 1
    כשאני לוחץ על "ב" זה שולח לקובץ seedt.asp פרמטר 2
    כשאני לוחץ על "ג" זה שולח לקובץ seedt.asp פרמטר 3
    וככה עד יום "ש"
    כשאני לוחץ על "ש" זה שולח לקובץ seedt.asp פרמטר 7

    עכשיו אחרי שקיבלתי בדף seedt.asp את המספר שהוא יום בשבוע למעשה נשאר לי להציג את כל התמונות של אותו יום.
    לדוגמא לחצתי על "ג" אני רואה שהדף יראה לי את כל התמונות שצולמו ביום "ג" שזה פרמטר 3.

    יש למישהו מושג איך לעשות קומבינה הזאת ?
    תודה מראש.

  8. mrmistory הגיב:

    שאלה נוספת: הוצאת רשומה רנדומלית מ.
    איך אני מוצאי רשומה רנדומלית ממערך שהוא מלא ?
    תראו את התמונה המצורפת..

    יש IDCATEGORY, את ההמשך לא הראתי כי יש שם עוד IDCATEGORY 12,13,14,15,16 ועוד…….
    לדוגמא אני רוצה עכשיו להוצאי רשומה אחד מכלל הקטגוריות של 11, איך אפשר לעשות את זה ?
    תודה.

  9. כן
    השאילתה

    sql = "selece * from pictures where dayId=" & request.querystring("id")

    הלולאה שמציגה את הנתונים

    if rs.eof
    response.write ""
    else
    do until rs.eof
    הרשומות..
    rs.movenext
    loop
    end if

    הרעיון הוא פשוט: שולפים את התמונות באופן רגיל, ומוסיפים פסוקית where שמתנה את הצגת הנתונים – יוצגו רק אלה עם הdayId של היום הספציפי.

  10. ד"א
    בשורה הזאת

    response.write ""

    אתה כותב את מה שיוצא למשתמש במקרה ואין תמונות ליום כלשהו.

    response.write "אין תמונות שצולמו ביום " & request.querystring("id")

  11. BuildHome הגיב:

    אני לא יודע אם המערך שלך חד-מימדי
    אבל הנה בעיקרון קוד שבוחר את מספר ערך המערך מתוך המספר הכולל:

    Randomize
    RandomArrayValue = Int(rnd()*UBound(YourArray) +1)

    מקווה שזה יעזור.

  12. אני לא מבין
    אתה רוצה לשלוף רשומה אחת אקראית מכל קטגוריה?

  13. mrmistory הגיב:

    את זה אני יודע, מה שנתת לא מתאים…
    תראה.
    יש לי שדה ששם תאריך או ככה 01.01.2004 או 01/01/2004 את זה אני מכניס ידנית.
    העניין הוא כזה שאני שולח לדף ההוא רק את היום שזה לדוגמא ביקשתי את כל התמונות שצולמו ביום שני.
    עכשיו נשאר רק לעשות מניפולציה של כל תאריך ותאריך האם זה היה ביום שני.
    מה שנתת זה תאריך שלם צריך לשלוח.

  14. mrmistory הגיב:

    מה שנתת וגם עוד טיפה משהו……….
    איכשהו עם תנאי להוצאי רשומות ניתן ?

  15. BuildHome הגיב:

    תסביר בבקשה מה אתה בדיוק מעוניין
    לעשות.
    האם לשלוף רשומה רנדומלית מן טבלה במסד הנתונים או משהו אחר ?

  16. mrmistory הגיב:

    גם ו…………
    כולל תנאי.
    פעם אחד אני רוצה רשומה רנדומלית כאשר IDCATEGORY 11
    ופעם אחרת אני רוצה רשומה רנדומלית כאשר IDCATEGORY 12
    ופעם אחרת אני רוצה רשומה רנדומלית כאשר IDCATEGORY 13

    כל פעם כשאני יעשה REFRESH לדף שיהיה רשום הקוד של רנדומליות יופיע שורה אחרת של IDCATEGORY 11 ואחר כך של 12 וככה ….

  17. BuildHome הגיב:

    לא ממש הבנתי אותך
    מה זה IDCATEGORY 11 עד 13 שכתבת ??
    תן איזה קוד רלוונטי שאוכל לראות עבור מה וכיצד אתה משתמש בזה כי זה בכלל לא מובן.

  18. BuildHome הגיב:

    אגב, כדי לשלוף רשומה רנדומלית מהמסד
    תעשה ככה (אחרי פתיחת הרקורדסט מהשאילתה):

    Randomize
    RandomRecord = int(rs.RecordCount * rnd())
    rs.Move(RandomRecord)

    לאחר שנבחר מספר רשומה מתוך מספר הרשומות אז מתבצע מעבר אל הרשומה הנבחרת ולאחר מכן תציג את הנתונים כרגיל.

  19. ניר טייב הגיב:

    יש דרך פחות אלגנטית
    אבל יותר יעילה
    להשתמש בטריגונומטריה בתוך השאילתא (מאמר של אוריקס במדור SQL)

  20. mrmistory הגיב:

    אני ישאל אותך ב-ICQ לא הבנת את…..
    השאלה שלי בקשר ל-IDCATEGORY

  21. mrmistory הגיב:

    שאלה: שאילתאת רנדומלית…
    רשמתי את השאילתא הבא

    SELECT TOP 1 RAND()  sade
    FROM tavla

    וזה לא נותן לי את הרשומה רנדומלית.
    אולי משהו לא נכון רשמתי?
    אני משתמש ב-SQL SERVER
    תודה.

  22. mrmistory הגיב:

    תודה. תסביר לי בבקשה את זה….
    newId()
    מה הפונקציה הזאת עושה ?

  23. אוריקס הגיב:

    נכנס לרשימת ההמתנה
    בינתיים יש לי 2 שאלות לפקק

  24. mrmistory הגיב:

    עזרה בקשר לשחזור RESTORE של בסיס ..
    הנתונים של SQL SERVER.
    יש לי הודעה הנ"ל ולא יודע מה היא אומרת.
    מה שאני עושה זה משחזר את הבסיס הנתונים שלי לאחר שעשיתי פורמט למחשב.
    תודה לעוזרים.

שלח תשובה