שלח תשובה

זירת השאלות

367
צפיות
32
תשובות

יצירת טבלאות ב-ASP

,‏ 27 ביוני, 2004

אני מעוניין ליצור טבלה של ACCESS עם הפקודה CREATE TABLE עם שדה מסוג טקסט מעל ל-255 תווים. מישהו יכול לעזור?

תגיות:

32 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    אי אפשר סוג טקסט מעל ל-255 מילים
    אתה צריך לבחור מסוג תזכיר ולא טקסט אם אתה מעוניין במעל ל-255 תווים.
    קראת במדריך SQL ליצירת טבלה ?

  2. אוריקס הגיב:

    אפשר פשוט לבדוק במדיך
    SQL באתר…


    CREATE TABLE tbl
    (
        fld MEMO,
        fld2 text(55)
    )  

  3. konst88 הגיב:

    שליחת אימייל ב-ASP
    אני מעוניין ליצור דף ASP אשר שולח אימייל למי שאני יגיד. זה אפשרי?
    ואם כן אז איך?
    תודה רבה לתומכים.

  4. ניר טייב הגיב:

    אתה צריך להשתמש באובייקט מסוים
    כמו CDONT או JMAIL וכדומה
    יש מאמר באתר על CDONT (מדור ASP)

  5. MasterMind הגיב:

    ועוד משהו
    שלום כולם  חזרתי מטורקיה היה פצצה ולשאלתך….
    אתה יכול להשתמש באובייקט כמו שניר אמר או שאתה לבנות את המערכת בדוט נט…… שמוביל אותי לעוד שאלה האם אפשר לרשום דף בדוט נט ואחר כך להעביר אותו לדף ASP רגיל ?
    תודה מראש נועם צברי

  6. konst88 הגיב:

    לא עבד
    אני עשיתי מה שכתוב במדריך ההוא של CDONT והשרת אמר לי:
    Permission denied.
    זה אומר שאני לא יכול לשלוח אימייל בכלל?

  7. ניר טייב הגיב:

    שאתה עושה


    dim oMail: oMail = Server.createObject("CDONTS.NewMail")

    אתה מקבל שגיאה?

  8. konst88 הגיב:

    PERMISSION DENIED
    זאת השגיאה שאני מקבל בשורה של השליחה:
    objMail.Send

  9. אוריקס הגיב:

    נסה ליצור את האובייקט בלבד
    בלי להתעסק איתו. יש שגיאה?

  10. BuildHome הגיב:

    הוא עשה זאת….והשגיאה היא בגלל
    שאתה מאוכסן באכסון חינמי.
    הם לא תומכים ברכיבי אימייל.

    בשביל שימוש ברכיב אימייל צריך אכסון בתשלום.

  11. konst88 הגיב:

    הצגת הודעה ב-ASP
    יש דרך כלשהיא להציג הודעה ב-ASP, משהו דומה ל-ALERT של JS?

  12. konst88 הגיב:

    לא עבד
    זאת השגיאה שקיבלתי מהשרת:


    Permission denied: ‘msgbox’

    יכול להיות שהשרת לא תומך בזה?

  13. אוריקס הגיב:

    לא נכון.
    אי אפשר בצד שרת, רק בצד לקוח.

  14. konst88 הגיב:

    מונה כניסות
    יש דרך להעלות את מונה הכניסות לא דרך קובץ GLOBAL אלא רגיל, אבל אם עושים רענן אז שהוא לא יעלה-אלה רק אם באמת התחברת?

  15. ניר טייב הגיב:

    תעשה עם מסד
    ובזמן ההתחברות תעלה את המונה ב-1

  16. ניר טייב הגיב:

    שרשר שאלותיך
    שאלות לא משורשרות נחמקות

  17. konst88 הגיב:

    באיזה מקום אני רושם את הקוד שמעלה
    את המונה ב-1?

  18. konst88 הגיב:

    זה עדיין יעלה כל פעם כשמרעננים

  19. konst88 הגיב:

    בעיה מוזרה
    אני מנסה להציג תמונה לפי בקשת המשתמש. הקוד שלי הוא:

    response.write "<BR><img src=’"&pic1&"’/>"

    אבל במקום תמונה אני מקבל X אדום כאילו הוא לא מצא אותה. אבל אם אני רושם את ה-SRC של התמונה בשורת הכתובת-אז הוא מציג אותה בדף נפרד ואם אני עושה BACK אז הוא מציג אותה גם בדף שלי.
    מישהו אולי יודע מה קורה פה?

  20. ניר טייב הגיב:

    כשהמשתמש עושה login לאתר
    אתה יכול להשתמש בזה. או שאתה מעלה את משתנה האפליקציה (שאתה משתמש בו) ב-1 רק כשמשתמש נכנס (Session_onStart)

  21. BuildHome הגיב:

    מה הפלט? מה מכיל המשתנה? קצת קוד…

  22. konst88 הגיב:

    הפלט הוא איקס אדום
    המשתנה מכיל את הכתובת של התמונה.

  23. BuildHome הגיב:

    הפלט לא באופן ויז’ואלי אלא באופן
    קוד….
    מה הכתובת של התמונה בפלט ??
    תדפיס את pic1 ותראה מה אתה מקבל ותכתוב כאן מה הוא מכיל.

  24. konst88 הגיב:

    פתרתי את הבעיה בעצמי-תודה בכל מקרה

שלח תשובה