שלח תשובה

זירת השאלות

272
צפיות
23
תשובות

עמוד הבית?

,‏ 29 ביוני, 2004

הסתכלתי הקוד שבשאלות נפוצות ושיניתי אותו קצת שיתאים לי, כי הקישור אצלי צריך להיות במיפוי תמונה.. הינה הקוד:

<AREA SHAPE=RECT COORDS="208, 40, 312, 54" HREF = "javascript:this.style.behavior=’url(#default#homepage)’; this.setHomePage(‘http://www.k.co.il’);" ALT = "">


זה נותן שגיאה:
"this.style" is null or not a object
למה זה ככה ואיך מתקנים?

תגיות:

23 תשובות

  1. Night הגיב:

    הנה


    <img border="0" src="include/down.gif" USEMAP="#includedown.gif" width="575" height="125"><MAP NAME="includedown.gif">
    <AREA SHAPE=RECT COORDS="424, 39, 480, 56" HREF = "url1" ALT = "">
    <AREA SHAPE=RECT COORDS="322, 39, 412, 56" HREF = "javascript:addbookmark()" ALT = "">
    <AREA SHAPE=RECT COORDS="208, 40, 312, 54" HREF = "javascript:this.style.behavior=’url(#default#homepage)’; this.setHomePage(‘http://www.k.co.il’);" ALT = "">
    <AREA SHAPE=RECT COORDS="120, 40, 201, 54" HREF = "url4" ALT = "">
    </MAP>

  2. BuildHome הגיב:

    והנה התיקון שלך – הקוד הפועל
    תחליף בשורה שלך את HREF ב-OnClick, ככה:

    <AREA SHAPE=RECT COORDS="208, 40, 312, 54" Style="Cursor:hand" OnClick="javascript:this.style.behavior=’url(#default#homepage)’; this.setHomePage(‘http://www.k.co.il’);" ALT = "">

    וזה אמור לעבוד.

  3. Night הגיב:

    תודה. אבל..
    תודה רבה.
    זה עובד שלוחצים אבל אין על זה סימן של היד הזאת כמו על כל קישור..
    החלק הזה שבקוד:


    Style = "Cursor:hand"

    לא היה אמור לעשות את זה? איך אפשר לסדר את זה?

  4. אז
    תחליף את זה

    style="cursor:hand"

    בזה

    onMouseOver="this.style.cursor=’hand’"

  5. BuildHome הגיב:

    הנה הפתרון שיעבוד לך
    תוסיף את זה לשורה שלך

    Href="javascript:void(0);"

    כלומר, התוצאה תהיה זאת:

    <AREA SHAPE=RECT COORDS="208, 40, 312, 54" Href="javascript:void(0);" OnClick="javascript:this.style.behavior=’url(#default#homepage)’; this.setHomePage(‘http://www.k.co.il’);" ALT = "">

  6. Night הגיב:

    בעיה עם שכבות..
    אני רוצה לעשות שכבה על תמונה שיש לי ולהעביר בתוך השכבה marquee.
    ניסיתי לעשות כך:


        <img border="0" src="dash.gif" width="168" height="193">
    <div id=l1><marquee>a<br>b</marquee></div>

    הבעיה שלי היא שהשכבה היא לא על התמונה היא מתחתיה.
    איך אפשר לעשות אותה על התמונה?

  7. BuildHome הגיב:

    ניסית לעשות את התמונה כתמונת רקע?

  8. Night הגיב:

    יש כבר תמונת רקע אחרת זאת הבעיה שלי
    וגם אם אני יעשה אותה תמונת רקע היא תוכפל ויראו אותה כמה פעמים וזה לא טוב בשבילי.
    יש דרך אחרת?
    (פעם כבר עשיתי שכבה על תמונה זה הסתדר לי הפעם זה לא מסתדר)

  9. ניר טייב הגיב:

    אתה צריך לתת לשכבה ערכי
    TOP ו-LEFT מתאימים כמו כן לתת POSITION עם הערך ABSOLUTE או RELATIVE

  10. Night הגיב:

    אפשק בבקשה דוגמא?
    מה אומר ABSOLUTE ומה אומר RELATIVE?

  11. ניר טייב הגיב:

    לא יודע בדיוק מה המשמעות של אבסולוט
    אבל RELATIVE זה אומר יחסית למקום
    (ואני יודע מה זה אומר באנגלית (אבסולוט))

  12. ניר טייב הגיב:

    דוגמא


    <div style="top: 45px; left: 150px; position: relative;"> ניר המלך </div>

  13. Night הגיב:

    בעיה בVBScript
    בHEAD אני כותב ככה:


    <script language="VBScript">
    function Check ()as boolean

    if sender.value = "" then
      MsgBox "שם שולח לא חוקי." , vbOKOnly + vbCritical,"שגיאה"
      exit function
    end if

    if email.value = "" then
      MsgBox "שדה דואר אלקטרוני לא חוקי.",vbOKOnly + vbCritical,"שגיאה"
      exit function
    end if

    if subject.value = "" then
      msgbox "נושא לא חוקי" , vbOKOnly + vbCritical,"שגיאה"
      exit function
    end if

    if msg_body.value = "" then
      MsgBox "תוכן לא חוקי." , vbOKOnly + vbCritical,"שגיאה"
      exit function
    end if

    SendDash.submit
    end function
    </script>

    וזה עושה שגיאה בשורה: <script language="VBScript">

    אני מתעלם מהשגיאה ולוחץ על הכפתור שבטופס מסויים באותו הדף:


      </span></font>
      <button name="Send" style="color: #FFFFFF; border: 1px solid #990000; background-color: #990000" onClick="Check()">

    זה אמור לקרוא לפונקציה CHECK שנתתי את הקוד שלה למעלה.
    זה לא כפתור שיגור אלה כפתור רגיל.
    שאני מתעלם מהשגיאה הראשונה ולוחץ על הכפתור זה עושה עוד שגיאה והפעם היא בשורה אחת לפני הכפתור עצמו:   </span></font>

    מה הבעיה של זה??

  14. ניר טייב הגיב:

    פונקציה צריכה להחזיר ערכים
    תשתמש ב-סאברוטינה
    בכל מקרה בלקוח משתמשים אך ורק ב-JAVA SCRIPT בגלל שדפדפנים אחרים (כמו מוזילה ומתסקייפ) לא תומכים בו

  15. Night הגיב:

    אבל
    אבל פונקציה לא חייבת להחזיר ערך נכון? מה הבעיה בקוד היא שהפונקציה לא מחזירה ערך?
    אני לא יודע JS והשפה הזאת ממש מגעילה אותי לא יודע למה.. אולי בגלל שאני מתכנת בויבי וקשה לי להתרגל לתחביר..
    אבל אם כל הכבוד למוזילה ונטסקייפ, כמעט שאף אחד לא משתמש בהם. לפחות לא קהל היעד שלי.. אבל אני אחשוב על זה ברצינות ויכול מאוד להיותש אני יעבור לJS.
    ישל י ספר JS התחלתי ללמוד והוא שיעמם אותי מאוד…

  16. Night הגיב:

    הסתכלתי במדריך CSS ולא ממש מדובר שם
    על שכבות..
    בקשר לדוגמא, אני משנה את הטוופ ולפט, אבל זה נשאר באותו מקום..
    אני משתמש בFRONTPAGE, איך אפשר לעשות שבמצב של עריכה (לא HTML) יהיה אפשר לגרור את השכבה על התמונה?
    אני לא מצליח אני משתגע כבר.. אתם רוצים להגיד לי שאי אפשר לעשות שכבה על תמונה?

  17. ניר טייב הגיב:

    בטח שמשתמשים בהם
    כנס לאתר הזה:
    http://www.mozilla.org.il ותראה את הקהילה הגדולה
    ויש עוד הרבה אנשים שעובדים עם מוזילה ,

    פונקציה חייבת להחזיר ערך
    סאברוטינה לא יכולה להחזיר ערך

  18. אוריקס הגיב:

    JS פשוט יותר טובה
    (בלי קשר למוזילה וכאלה)…

    המלצה של כולנו – תעבור

  19. Night הגיב:

    כן אני יעבור
    קראתי כמה דברים בכל מיני אתרים. חוץ ממהירות שזה דבר חשוב יש את התמיכה בכל הדפדפנים..

שלח תשובה