שלח תשובה

זירת השאלות

304
צפיות
28
תשובות

מה הבעיה בשאילתא הבאה ?

,‏ 30 ביוני, 2004



SQL = "SELECT * FROM users_list WHERE Email=" & usermailsend



כאשר

מוגדר לפני כן



usermailsend = request.querystring("email")

תגיות:

28 תשובות

  1. savirs הגיב:

    חלוקה לדפים
    העתקתי את הסקריפט כפי שהבאת באתר
    ולפני זה הוספתי חיבור למסד הנתונים

    הגדרתי חיבור ורקורד סט ובכל זאת לא עובד

    מה לא עשיתי בסדר ?

    מישהו כבר השתמש בסקריפט וכן עובד לו ?

    תודה מראש סיימון

    קובץ הקוד מצורף

    והשגיאה המתקבלת היא :


    ADODB.Recordset error ‘800a0e7d’

    The connection cannot be used to perform this operation. It is either closed or invalid in this context.

    /shop/index.asp, line 504

  2. BuildHome הגיב:

    תציג קצת קוד רלוונטי
    כמו החיבור שלך והקוד שעשית לחלוקת העמודים.

    בנוסף, איזה מסד יש לך ? (בעצם תציג רק את החיבור..)

  3. BuildHome הגיב:

    בעע לא ראיתי את הקובץ מצורף..
    אני לא רואה שפתחת חיבור למסד.
    אחרי השורה

    Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")

    תכתוב

    conn.Open connStr

    ואז תראה מה מוצג לך.

  4. savirs הגיב:

    הצלחתי אבל יש לי בעיה נוספת
    אני בונה אתר עם עגלת קניות

    בדף הראשון אני מציג את הפריטים

    לאחר שמישהו בוחר פריט מוצגת העגלת קניות ושם ישנה אופציה להמשיך בקניה
    = הפניה לדף הראשון

    משום מה לאחר שהוספתי את הסקריפט של חלוקה לדפים -שעובד מצויין

    לאחר שהמשתמש מבקש להמשיך בקניות לא מוצגים הפריטים אלא רק דף ריק

    ללא הפריטים

    מה עושים ?

    האם יש איזו שהיא פקודה שאני צריך להוסיף או משהו כזה ?

  5. savirs הגיב:

    ברור – זה הדף הראשון ולשם הו מופנה

  6. savirs הגיב:

    תודה רבה – הסתדרתי
    כנראה השתמשתי במשתנה זהה פעמיים ומזה נגרמה הבעיה

  7. ניר טייב הגיב:

    אני מניח שאי-מייל
    הוא מסוג טקסט ולכן עליך להקיף את ה-request בסוגריים

    SQL = "SELECT * FROM users_list WHERE Email=’" & usermailsend & "’"

    פעם הבאה הצג שגיאה

  8. ishaygr הגיב:

    צריך משחקי שחמט לאתר שלי….
    זה מסובך לעשות שחמט שכל מי שנכנס אליו מקבל את היריב שמחכה.
    והם ישחקו שחמט? אני לא רוצה דברים מסובכים עם מד כושר ורישום…
    רק שנכנסים מקבלים יריב משחקים והולכים.
    ובאיזה שפה עושים את זה?

  9. אוריקס הגיב:

    בעקרון JAVA
    אבל אם אתה לא יודע לא שווה ללמוד רק בשביל להכין שחמט.

  10. savirs הגיב:

    בבקשה עזרה שאילתה שמושכת נתונים ו..
    אני רוצה לבנות מערכת שכחתי סיסמא

    להתחבר למסד נתונים
    לשלוף את הסיסמא מהשדה של הסיסמא היכן שהמייל שמופיע בו נלקח מטופס שנשלח

    לדוגמא :


    ‘ חיבור למסד הנתונים
    connStr = "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _
        "Dbq=" & server.mappath("db/shop.mdb") & ";"  & _
        " Uid=Admin;" & _
        "Pwd=;"

    Set MyConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")

    ‘ פתיחת הקישור לבסיס הנתונים
    MyConn.Open connStr

    ‘ שאילתת בחירה כדי להוציא את פרטי הקונה מטבלת המשתמשים
    SQL = "SELECT Password FROM users_list WHERE Email=’" & request.form("email") & "’"

    rs = MyConn.exeCute (SQL)
    %>

    ואז לשלוח את הסיסמא למשתמש במייל שהוא הכניס דרך הטופס שהוא שלח


    request.form("email")

    והשאלה שלי איך עושים את זה בדיוק

  11. ishaygr הגיב:

    יש כאן….
    משהו נדיב(/פראייר) שמוכן לבנות לי כזה בחינם?

  12. BuildHome הגיב:

    זה ממש פשוט
    אחרי הקוד הראשון שהצגת תעשה משפט תנאי שאם האימייל נמצא (כאילו המשתמש בעל אותו אימייל קיים במסד) ואם כן אז תבצע שליחת אימייל עם סיסמתו.
    את השליחה אתה יכול לעשות עם CDONTS.
    במידה ואינו קיים תציג שגיאה מתאימה.

    לא ממש הבנתי מה קשה כאן אז הבאתי הסבר כללי.

  13. Deviation הגיב:

    בעזרת אובייקט דוא"ל..
    אתה שולח בעזרת האובייקט דוא"ל אל המייל שהוקש.

    עם איזו אובייקט אתה עובד?

  14. ishaygr הגיב:

    אתה מתכוון ש……
    עושים את זה בחינם כאן? אם כן אז בבקשה…

  15. Deviation הגיב:

    לא עושים את זה בחינם
    אתה רוצה לשלם למישהו אז אני בטוח שהוא ייבצע את זה ברצון.

    טיפ קטן: לינק.

  16. ishaygr הגיב:

    רגע, אז זה מסובך או לא?
    אם כן אז אודה מאוד למשהו שיסכים להכין לי כזה בחינם…

  17. אוריקס הגיב:

    אני מצטער מאד שלא הבנת,
    אבל כאן לא תקבל שום דבר בחינם…

  18. BuildHome הגיב:

    כאן זה פורום ישראלי
    כלומר, שום ישראלי לא יעשה את זה בחינם (אלא אם כן הוא אינו שפוי).

  19. ניר טייב הגיב:

    אפשר גם בפלאש
    אבל גם זה מסובך _לדעתי)

  20. MasterMind הגיב:

    עוד טיפ
    אני גם עשיתי דבר כזה אם אתה לא רוצה להישתמש באובייקט אתה יכול לכתוב את התוכנית בדוט נט כי אפשר לשלוח בלי אובייקט
    קרא כאן

  21. ניר טייב הגיב:

    ז"א שהשפוי לא היה עושה לי טובה
    בחינם

  22. אוריקס הגיב:

    שרשר שאלותיך
    הודעות לא משורשרות ימחקו.

שלח תשובה