שלח תשובה

זירת השאלות

312
צפיות
21
תשובות

הממ משהו מוזר

,‏ 30 ביוני, 2004

העלתי פורום (בPHP) שאני משתמש בו ב SESSIONS.
אני חושב שהם צריכים לבוא בתחילת הדף (לפני שה headers נשלחים), אבל בקוד שלי הם לא.
בכל מקרה, ניסיתי להשתמש בהם וזה עבד, אבל כשמישהו אחר משתמש בהם זה לא עובד לו (הם פשוט לא נשלחים)…

מישהו יודע למה?

תגיות:

21 תשובות

  1. רום הגיב:

    קוד? משהו??
    אתה רוצה שננחש את הבעיה?

  2. Alo הגיב:

    זה קוד ארוך של הפורום… אבל..
    יכול להיות שאת ה session_start הייתי צריך לכתוב ב headers…
    בכל זאת, למה רק לי זה עבד?

  3. Alo הגיב:

    לא משנה… אבל משהו אחר על MySQL…
    איך אני עושה חיפוש (כמו בפורום) לשדות/שורות ?
    אבל לא WHERE a = b פשוט, אלא חיפוש שלמשל אני נותן מילה, אז זה מוצא לי שדה/שורה שכוללת את המילה (אפילו אם היא חלק ממלה אחרת, לדוגמא:
    המילה: "בת" אז שזה ימצא גם "בתים")

    בקיצור חיפוש כמו בפורומים…

  4. Alo הגיב:

    שאלה על מידע בלינק
    נכון אפשר לשלוח מידע כך?
    http://www.example.com?id=abc&di=cba

    אז נגיד אני רוצה להוסיף את הערך & אז אני כותב:
    http://www.example.com?id=&abc

    אבל אז הוא חושב ש id ריק כי הוא מתייחס בערך שלו abc& לסימן & כהוספת נתון חדש, ואז במקום לקבל את הערך של id הוא מקבל שני חלקים ריקים (id ו abc).

    אז איך אני כן שולח בכתובת את הסימן &

  5. Alo הגיב:

    אמממ
    זה הופך את זה לסימן % לא ל &…
    ואתה מכיר איזה אתר שיש בו את הסימנים האלה?
    או שאתה אולי יודע איך קוראים להם?

  6. ניר טייב הגיב:

    תעשה את זה ב-JS


    document.write(escape("&"));

    ותראה איזה תו יוצא

  7. Alo הגיב:

    טוב, ועכשיו הבנתי:
    זה הולך בערך לפי המספרים (! זה %21)

  8. ניר טייב הגיב:


    escape זו הפונקציה שראוי לבדוק איתה בד"כ

  9. Alo הגיב:

    שאלה חדשה על הצגת משתמשים…
    איך אני יכול לבדוק כמה משתמשים נמצאים בדף שלי?
    ונגיד הם מחוברים (עם sessions) איך אני בודק מי מחובר?

  10. ניר טייב הגיב:

    ב-PHP יש APPLICATION ?
    כי אם יש אז בעמוד ההתחברות אתה מוסיף 1 למשתנה האפליקיישן
    ובעת יציאתו מוריד (ב-ASP היה יותר קל לי להסביר לך כי קיים GLOBAL.ASA)

  11. ניר טייב הגיב:

    סימן שאין
    ב-ASP זה משתנה שרץ כל עוד האפליקציה פועלת (מאותחל בעליית האפליקציה ומסתיים בסיום האפליקציה(כיבוי/ריבוט לשרת)

שלח תשובה