שלח תשובה

זירת השאלות

213
צפיות
22
תשובות

בקשה לעזרה

,‏ 9 בינואר, 2004

תרא .. בניתי מערכת מסרים.. ועכשיו במערכת עשיתי שגם יהיה שעה.. השעה נקבעת על פי זמן השרת אבל השרת מאחר בכמה שעות טובות אפשר לעשות משהו כדי לקדם את הזמן? הזמן הוא 2 שעתיים קדימה..

תגיות:

22 תשובות

  1. elad13 הגיב:

    בקשה לעזרה..
    יש לי בעיה ואני מסביר אותה שוב למי שלא הבין…
    אני בניתי מערכת מסרים וברצוני
    לעשות שזה יציג את השעה ככה: 23:41
    ועכשיו זה מציג לי ככה: pm 11:41

    ובנוסף איך אני עושה שהזמן יהיה שעתייים קדימה?

    נ.ב יש לציין שזה רושם את השעה על גבי מסד הנתונים….

  2. כמו שאמרתי
    בדי להוסיף שעתיים – תשתמש ב-dateAdd.

    כדי לפרמט את השעה, תשתמש ב-FormatDateTime

  3. elad13 הגיב:

    ואיך אני מידיוק
    מפורק את השעה אם במסד אני רושם את הזמן ככה:
    Time()
    אה יש תשובה..

  4. elad13 הגיב:

    אמרו לי
    להפריד את השעה לחלקים ואז לכתוב אבל אני משתמש בכתביה של הזמן ככה:
    Time()
    איך אני מפריד את הפונקציה של Time..?

  5. זהר פלד הגיב:

    בעזרת hour, second, minute, אלא מה?
    על שאלה כזאת בהחלט אפשר לומר rtfm – לתשומת ליבך, יש מדריך VBS באתר, קרא אותו.

  6. elad13 הגיב:

    שאלה חשובה!!
    בערב ניסית לעשות שעה במסד אבל הוא אמר שיש שגיאה בתחביר.. אפשר לקבל פה מילה שצריך לרשום כי שהשעה תופיע לבד?

  7. נועם א הגיב:

    ככה:


    time() – רק זמן
    date() – רק תאריך
    now() – גם תאריך וגם שעה

  8. elad13 הגיב:

    שאלה חשובה 2!!!!
    אני רוצה לפרק את השעה לשעות, דקות ושניות
    ואת כל זה אני רוצה לעשות דרך המסד.
    מישהו יכול לעזור לי איך עושים את זה?

    מחכה לעזרה,
    זה דחוף ביותר!!

  9. הפונקציות האלו
    יעבדו גם בתוך שאילתה.

  10. elad13 הגיב:

    אופס
    פריט 1 מכיל כיצד נרשמת הפונקציה במסד
    פריט 2 מראה איך נראת הפונקציה במסד
    כאן אחד והשני בהודעה הבאה

שלח תשובה