שלח תשובה

זירת השאלות

320
צפיות
26
תשובות

שליחת נתוני טופס לאותו עמוד (PHP)..

,‏ 2 ביולי, 2004

אני מנסה לעשות בדיקה של נתונים מטופס ב-PHP באותו העמוד (עם ASP זה הצליח לי בלי בעיות).

אני מצרף קישור לקוד מ- pastebin…

מה שקורה הוא שזה פשוט לא עושה כלום. נאדה.

תגיות:

26 תשובות

  1. רום הגיב:

    הסתדר, בעיה אחרת ב-SQL (עם PHP)
    מה לא בסדר בשאילתה הבאה?


    SELECT * FROM users WHERE gender=’male’

    הנה קוד ה- PHP הרלוונטי:


    $boys = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE gender=’male’");
    $boys_num = mysql_num_rows($boys);
    echo "<b>ñä"ë øùåîéí áîåòãåï ë-$members çáøéí<br>";
    echo "îñôø äáðéí äøùåîéí: $boys<br>";
    echo "îñôø äáðåú äøùåîåú: $members-$boys</b>";

    מצטער על הג’יבריש (homesite), בכל מקרה, הפלט שאני מקבל הוא:

    סה"כ רשומים במועדון כ-8 חברים
    מספר הבנים הרשומים: Resource id #3
    מספר הבנות הרשומות: 8-Resource id #3

    יש בעיה עם החלק כל החלק שבו אני מנסה להציג כמה בנים רשומים וכמה בנות רשומות. משום מה זה רושם לי את הטקסט הנ"ל.

  2. רום הגיב:

    שתי שאלות:
    1) למה כשניסיתי לעשות משפט SELECT ב- SQL זה עבד רק כאשר רשמתי כוכבית ולא כאשר רשמתי את כל השדות (לפי הסדר ומאוייתים נכון). קראתי פה טענה שאם רושמים את השדות זה עובד יותר מהר.

    2) למישהו מהצוות של WebMaster- איך עשו כאן בפורום שאחרי סימון הודעה הסימן הזה של השמש הופך לסימן וי, וגם אחרי ניקוי ההיסטוריה זה נשאר כך ולא חוזר להיות סימן של שמש (או משהו כזה )

    תודה מראש.

  3. רום הגיב:

    השאילתה:


    mysql_query("SELECT (id, username, msgdate, content) FROM guestbook ORDER BY id DESC LIMIT $min,". RESULTS_PER_PAGE);

  4. ניר טייב הגיב:

    תוריד את הסוגריים
    וה-V נוצר ע"י ה-BEHAVIOR :
    userData במדור ה-JS יש מאמר של אוריקס

    *** יוזר-דטה עובד רק ב-IE 6

  5. רום הגיב:

    שכחתי…
    אולי אתה יכול להסביר למה כשרושמים את שמות העמודות במקום * זה יותר מהר?

    והאם זה עניין משוער או מוכח?

  6. ניר טייב הגיב:

    אף פעם לא קראתי על זה או משהו
    (רק שמעתי בפורומים כמו זה)
    אבל לדעתי רצוי לרשום כי לא תמיד צריך את כל העמודות (שזה התפקיד של *)
    ואז חוסכים מהרקורדסט עוד עמודה

    ותמיד אפשר לבדוק (על סט רשומות גדול)

  7. רום הגיב:

    שאלה פשוטה ב- PHP…
    נניח ויש לי סתם עמוד בשם blah.php…
    אם אני אפנה אל העמוד בצורה הבאה: blah.php?page=1

    האם העמוד יזהה משתנה בשם page? כלומר, isset($page) יחזיר אמת או שקר?

  8. ניר טייב הגיב:

    למה לא לבדוק
    ולדעתי זה יחזיר שקר כי אין משתנה בשם page אלא כדי לפנות אליו תצטרך להשתמש ב-GET

    ** לא יודע PHP לכן אני לא יכול לכוון אותך בפונקציות

  9. Alo הגיב:

    כמו שניר אמר…
    אתה צריך להתייחס למשתנה כך:


    $page = $_GET[‘page’];

  10. רום הגיב:

    תיארתי לעצמי…
    יש לי ספר מבקרים עם חלוקה לדפים.

    אני צריך רעיון איך לקבל ערך של משתנה page. חשבתי להשתמש בשדה מוסתר, אבל איך אני משנה את הערך שלו בהתאם לעמוד שהמשתמש בוחר לקפוץ אליו?

    אם היה אפשר לשלב onClick של JS שישים בשדה hidden כל פעם ערך אחר זה היה יכול להיות נחמד

    למישהו יש רעיון?

  11. ניר טייב הגיב:

    בטח שאפשר
    כך:

    <script type="text/javascript">
    function copyValues(thisValue){
    document.getElementById("hiddenInput").innerTEXT=""+thisValue
    }
    </script>
    <select onchange="copyValues("+this.value+")">
    <option>1</option>
    <option>2</option>
    </select>

  12. רום הגיב:

    הסתדרתי כבר ובדרך יותר פשוטה…
    תודה בכל מקרה על התגובה

    באותה הזדמנות אני אשאל אותך שני דברים… אני רוצה ללמוד JS כמו שצריך, יש לך אתר עם מדריך *מובן* ואיכותי?

    ו… מה זה innerHTML?

  13. ניר טייב הגיב:

    מה רע במדריך באתר?!
    יש את המדריך של zindell שהוא ספר אלקטרוני שלם על JS קצת ישן אבל מסביר כמו שצריך את הכל (קישור במדור ה-JS)
    תוכל למצוא עוד אתרים בקישורים במדור JS

    innerHTML ו-innerTEXT אלו שני "מתודות" שתפקידן להכניס HTML או טקסט (בהתאם) לאלמנט מסויים (אם אני לא טועה אפשר להשתמש ב-innerHTML ו-innerTEXT כדי לשלוף מידע מאלמנט מסוים)

  14. רום הגיב:

    שאלה נוספת ב- PHP…
    יש לי שדה טקסט שהתוכן שלו מתווסף לבסיס נתונים, אבל אני רוצה לעשות בדיקה, שאם משתמש מכניס מלא ירידות שורה או רווחים מכל צד הם ימחקו, כל עוד אין אחריהם/לפניהם כיתוב כלשהו.

  15. jonatan44 הגיב:

    לא
    GET זה שיטת שליחה.
    לדוגמא:

    $J14

    זה מישתנה


    $J14["J12"]

    זה מערך בתוך ה $j14.

  16. ניר טייב הגיב:

    לא התכוונתי ל-METHOD
    אני יודע שיש שיטת שליחה POST ו-GET (מן הסתם כי אני כותב ב-ASP)
    רציתי לדעת אם :

    $_GET[‘page’];

    ?!

  17. jonatan44 הגיב:

    מממ….
    דבר ראשון,התגובה שלי הייתה את sirob ולא אלייך.
    דבר שני,מה רתיתה לדעת בקשר לזה?

  18. jonatan44 הגיב:

    מערך כדת כדין
    קצת הסבר גרפי מהמעצב הצולעה שלכם:

    $_POST["name"];
    ^  ^     ^
    |  |     |-שם המערך שנימצא בתוך המשתנה.
    |  |-כדאי שהשרת ידע מאיפה שיטת שליחה לקבל את הנתונים
    |
    |-מישתנה קבוע מראש

    לפי הזכור לי מישתנה אחד יכול להחזיק עד שלושה מערכים + המישתנה עצמו.
    תמיד כדאי לחסל/להיתנקש במישתנה על ידי $varibale=null.

שלח תשובה