שלח תשובה

זירת השאלות

222
צפיות
17
תשובות

הסתבכתי אם הטבלאות

,‏ 5 ביולי, 2004

אני בונה טבלה גדולה בפנים יש שלוש טבלאות קטנות מצד שמאל
ועוד שלוש טבלאות קטנות באמצע
אני רוצה שהשלו באמצע יהיו מקבילי לשלוש בצד שמאל ובמקום זה הם יורדות מתחתהם מה לעשות

****הקוד מצורף בהודעה הבאה בגלל שהו לא נכנס כאן הוא ארוך תעינו בו תודה

תגיות:

17 תשובות

  1. לוני הגיב:

    הינה הקוד+קובץ html
    אני יעלה את הדף תסתכלו בו כי הקוד ארוך וזה לא נכנס בהודעה…!

  2. לוני הגיב:

    בעיה
    משום מה הקובץ html לא עלה לי סליחה על הבלאגן אני יצרף אותו כאן

  3. לוני הגיב:

    מצטעררררר
    מצטער הקובץ לא עולה לי מהמחשב כניראה יש לי בעיה או משהו תמחקו את הנושא אני יכוב אותו מחר שוב סליחה!

  4. לוני הגיב:

    אני ינסה בלי l
    בוא ניראה אם זה עובד…
    אם כן תעינו ותעזרו לי!

  5. קרא
    איך מציגים שאלה.

    ובקשר לשאלתך, או שתכניס כל טבלה לתא בטבלה החיצונית (לא מומלץ), או שתעשה הכל בטבלה אחת.

  6. לוני הגיב:

    לא הבנתי…
    מה זאת אומרת להכניב כל טבלה לתא בטבלה החיצונית???

  7. אתה עושה טבלה רגילה
    ובתוך התא את רושם עוד טבלה…
    לדוגמה:

    <table border="1">
    <tr>
        <th>תא ראשון</th>
        <th>
           <table border="1">
               <tr>
                   <th>תא ראשון</th>
                   <th>תא שני</th>
               </tr>
            </table>

       </th>
    </tr>
    </table>
    כאן הבאתי דוגמה לטבלה בתוך תא בטבלה חיצונית….

  8. BuildHome הגיב:

    הנה הקוד המתוקן….
    כתבתי לך את כל הקוד מחדש מאחר והקוד שלך היה מבולגן והיו בו תגיות מיותרות.

    הקובץ מצורף על מנת שתראה את פלט העמוד.
    מקווה שזה מה שרצית.

  9. לוני הגיב:

    תודה רבה
    זה מה שרציתי בדיוק ממש תודה רבה לך!

  10. לוני הגיב:

    קבצי microsoft JScript
    יש לי קובץ מסוג   microsoft JScript איך אני פותח אותו???
    שאני לוחץ עליו רגיל הוא נותן הודעת שגיאה…….

  11. BuildHome הגיב:

    אני מניח שאתה מנסה
    לפתוח את הקובץ עם "Microsoft Windows Based Script Host".

    תלחץ עליו לחצן ימני->פתיחה באמצעות (Open With) ותבחר בפנקס הרשימות.
    תסמן את האפשרות של פתיחה בכל פעם ואז הקובץ JS שלך יפתח באופן רגיל.

  12. לוני הגיב:

    תודה ועד משהו
    זה מה שרשום בסקריפט הזה ולא הבנתי כלום מישהו יכול להסביר לי???

    pt=location.pathname;
    as=pt.lastIndexOf("/");pt=pt.substring(0,as);
    d=document;
    s=screen;x=s.width;y=s.height;
    ref=d.referrer;n=navigator;
    escape(n.appName)!="Netscape"?c=s.colorDepth:c=s.pixelDepth;
    cc=0;
    if(d.cookie.indexOf("axe=")>-1){cc=1;}
    e=new Date();yr=e.getYear()+1901;e.setYear(yr);
    ck="axe=b; expires="+e.toGMTString()+"; path="+pt;d.cookie=ck;
    url="&ref="+ref+"&sz="+x+"x"+y+"&sp="+c+"&rv="+cc;
    document.write("<img src="http://axe.j4il.com/cgi-bin/count.fcgi?uid="+axe_user_id+url+"&quot; width=1 height=1 border=0>");

  13. אוריקס הגיב:

    אז לא הגעת למקום הנכון.
    אתה מוזמן להתחיל ללמוד JS

  14. BuildHome הגיב:

    שרשר שאלותיך
    הודעות לא משורשרות יימחקו.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!