שלח תשובה

זירת השאלות

176
צפיות
9
תשובות

שאלה על "טוען"

,‏ 6 ביולי, 2004

אני לא יודע באיזה פורום לשאול את זה…
נכון פה יש כזה שכתוב "טוען" עד שזה מעלה את הדף? אז איך עושים את זה? או שזה סתם ליופי (שזה כותב ‘טוען’ ואז מעביר לדף של הפורום…)?

תגיות:

9 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    הם פשוט כותבים בתוך DIV
    את המילה "טוען" וכאשר הפורום נטען לסופו הם עושים innerHTML לאותו DIV ואז הטקסט מוחלף

  2. Alo הגיב:

    לא עזר..
    זה רק DIV שיש לו class שלא מצאתי את התכונות שלו (גם בדקתי בקובץ CSS הכללי של האתר…)
    עוד רעיונות?

  3. Alo הגיב:

    ואיך יודעים שהפורום נטען לסופו?

  4. ניר טייב הגיב:

    בגלל שזה פורום רקורסיבי
    (אני מניח)
    אז הם אחרי הלולאה של ההודעות הראשיות הם עושים את ה-innerHTML

  5. ניר טייב הגיב:

    ואם אני לא טועה
    אז ב-ASP אפשר להשתמש ב-Response.Buffer וב-Response.Flush כדי לעקב פליטה של פלט מסוים

  6. Alo הגיב:

    נראה לי מסובך מדי… אני יוותר..
    אלא אם יש דרך אחרת…

  7. RiU הגיב:

    יותר פשוט..
    אתה עושה ספאן עם style="display:none;"

    window.onload=document.getElementById("mySpan").style.display=”

    תשחק עם זה קצת..
    תוסיף עוד ספאן שכתוב בו טוען… ותעלים אותו שצריך

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!