שלח תשובה

זירת השאלות

207
צפיות
38
תשובות

שאלה לגבי העלאת קבצים…

,‏ 10 ביולי, 2004

הורדתי קוד של העלאת קבצים ללא קומפוננט שסוף סוף עובד!!!
עכשיו יש שם שתי שיטות,
האחת שמירה של הקובץ הספריה על השרת.
השניה היא שמירה של הקובץ המסד נתונים – לא הבנתי איך הוא שומר את הקובץ!?
בתוך המסד נתונים?! כי הוא לא שמר אותו גם בספריה…

מישהו?

תגיות:

38 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    הוא שומר את המידע הבינארי
    בתוך שדה בינארי ואז אפשר להדפיס את מידע הבינארי בעמוד מסוים ןלתת לו CONTENT-TYPE מסוים

  2. BuildHome הגיב:

    השמירה היא באופן
    בינארי בתוך מסד הנתונים, כמו תמונה.

    עם איזה רכיב זה מתבצע ? אם בכלל…
    אגב, קרא איך מציגים שאלה.

  3. BuildHome הגיב:

    שונא את האנטרנט שלי..בעע
    סליחה על התגובה הקודמת…אם רוצים אפשר למחוק את 2 התגובות..

  4. Just-Tal הגיב:

    השאלה הוצגה כיאות!
    וזה COOL לתת קישור כל שניה ל "איך מציגים שאלה" תאמין לי אני מספיק זמן בפורום הזה…

    תודה בכל אופן.

    שאלה נוספת, כיצד אני קורא את התמונה מהמסד נתונים לדף?

    תודה מראש!

  5. BuildHome הגיב:

    אתה כותב בתחילת העמוד
    את זה:

    Response.ContentType = "image/JPEG"

    על מנת להגדיר את פלט העמוד כתמונה.
    אתה מוציא את הקוד הבינארי של התמונה ומדפיס בעמוד.

    Response.Write rs("Img")

    זה אמור לעבוד.

  6. BuildHome הגיב:

    שכחתי לומר בקשר
    למה שאמרת…
    לא הצגת כל קוד או שגיאה שמתקבלת.
    אי אפשר לעזור כאשר אין מספיק פירוט ומידע – לזה התכוונתי.

  7. RiU הגיב:

    יכול להיות שאני טועה
    אבל זה לא אמור להיות

    reponse.binaryWrite

    ?

  8. Just-Tal הגיב:

    כי אין קוד, זו שאלה..
    של איך אני עושה….
    זה כמו שאני אשאל אותך איך אני יוצר חיבור למסד נתונים ותבקש ממני קוד.

    עזוב, בוא לא נפתח עוד שרשור של וויכוח סתמי
    יש מספיק כאלה!

    המשך יום נעים!

    ועוד משהו,
    אחרי שאני מציג את התמונה אני מחזיר את

    Response.ContentType = "image/JPEG"

    למשהו אחר?

    תודה מראש!

  9. Just-Tal הגיב:

    בנוסף
    אם אני רוצה להעביר את התמונות בוא נגיד כל חודש מהמסד למחשב שלי, כיצד אני עושה זאת?
    ואם אני בונה גלריית תמונות מה עדיף לשמור במסד או על המחשב? מה תופס יותר מקום?

  10. BuildHome הגיב:

    לפי שאלתך
    אני חשבתי שיש לך קוד ובעיה אך לא משנה, הבנתי עכשיו.

    אחרי שאתה כותב הגדרה לסוג העמוד אז אתה לא משנה אותו.
    אם קבעת שזה אמור להציג תמונה אז אתה לא יכול לשנות את זה למשל לעמוד טקסט/HTML.

  11. Just-Tal הגיב:

    אבל אני רוצה…
    להציג תמונה ומתחתיה טקסט…
    האם כדאי למור את התמונות קקובץ ולא במסד נתונים.
    כלומר יהיה לי מסד נתונים של כל התמונות אבל הם ישמרו בספרית תמונות…

  12. ניר טייב הגיב:

    תעשה עמוד מסוים
    שיש בו תמונה שה-SRC של התמונה זה קובץ ה-ASP שמכיל את המידע הבינארי על התמונה

    <img src="somepage.asp" />

  13. Just-Tal הגיב:

    אוקיי – עוד משהו…
    לא עדיף לי לשמור את התמונה בספריה באתר כקובץ
    ובמקביל לעשות מסד נתונים עם שם הקובץ ותיאור תמונה?

    בנוסף הבעיה שלי היא ככה:

    יש לי עמוד ובו אפשרות לבחור קובץ
    ולרשום תיאור קובץ

    שלוחצים "שלח"

    אני עובר לדף ששומר את התמונה בספריה באתר וכמו כן אני רוצה שהוא יכניס את תיאור הקובץ למסד הנתונים אבל זה אומר לי שאני לא יכול לקרוא ל
    request.form
    אחרי שאני עושה binaryread.

    כיצד אני מתמודד עם זה?

  14. Just-Tal הגיב:

    בנוסף מה תופס יותר מקודם?
    לשמור במסד או כקובץ?

  15. MasterMind הגיב:

    אני חושב….
    שעדיף לשמור את זה כקובץ כי זה סתם מנפח את המסד נתונים

  16. Just-Tal הגיב:

    שאלה קצת קשה…
    בניתי מערכת גלריית תמונות שהמשתמש יכול להעלות תמונות לאתר שלי.
    המערכת נבנתה ללא קומפוננט.

    אני רוצה להוריד המשקל התמונות ולכן כל תמונה שמעלים לאתר שתהיה בגודל בואו נגיד height: 380px; width: 580px.

    כיצד אני יכול לעשות זאת? מישהו יודע?

    תודה מראש!!!

    טל.

  17. אוריקס הגיב:

    אתה צריך רכיב מיוחד
    שיכול להקטין תמונות. כולם כאן ישמחו לתת לך פרטים, אני פשוט לא בבית ובלי ה favorites שלי…

  18. ניר טייב הגיב:

    אני מניח
    שאם הוא לא השתמש ברכיב להעלאת קבצים אז הוא לא יכול גם להתקין רכיב לשליטה בתמונות

    אבל יש את הרכיב של יגאל (http://www.videdot.net (לא בטוח בסיומת))
    שלא צריך להתקין אותו

    ויש את ASPJPEG שאם אני לא טועה הוא עולה כסף וצריך להתקין אותו

  19. ניר טייב הגיב:

    בקשר לרכיב של יגאל אני בספק
    אם הוא גם שומר תמונות בשרת (לא ניסיתי אותו)

  20. mynameispepper הגיב:

    אתה יכול להראות אותו פה?
    או לתת קישור?

    אני מחפש דוגמא איך להעלות תמונה ולהקטין אותה ללא קומפוננט…

    תודה

  21. Just-Tal הגיב:

    זה מספר עמודי ASP.. צור איתי קשר ב.
    מסנג’ר – talmagen7@hotmail.com
    או אי סי קיו – 316345463

    בכייףף…. גם לי לקח שנה למצוא אותו@@@

  22. Just-Tal הגיב:

    שאלה בקשר לשאילתה.
    אני רוצה ליצור שאילת שתתן לי מתוך כל ההודעות שלי בפורום רק את 10 הראשונים…


    SQL="Select * from messages _____ "

    מה ההמשך?

  23. ניר טייב הגיב:

    שרשר שאלותיך
    משתמשים ב-Select TOp

    SELECT TOP 10 <fields> FROM tbl

  24. אוריקס הגיב:

    תפסיק עם סימני הקריאה האילו
    זה מציק בעיניים. אחד עושה את העבודה.

  25. Just-Tal הגיב:

    2 שאלות 🙂
    שלום יש לי 2 שאלות:

    1. כיצד אני יכול לאבטח מסד נתונים מסוג mdb. שיושב ב 1asphost.com ?

    2. אני יוצר קשר למסד הנתונים ככה:


    set Conn=Server.CreateObject("ADODB.connection")
        ConnString="DBQ=" & Server.Mappath("forum.mdb") & ";Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};"
        Conn.Open ConnString

    אני רוצה להעביר את קובץ המסד לספריה אחרת – תת ספריה של הספריה הראשית, ניסיתי לעשות ככה:


    Server.Mappath("databaseforum.mdb")

    אבל זה לא עובד… מישהו?

  26. Deviation הגיב:

    אמממממ
    1. שים בספריה מוגנת למסד נתונים שלא יוכלו להוריד אותו, כמו כן הגדר לו סיסמא וקבע לו שם שקשה לזהותו, נניח adsfu97db1.mdb

    2. קודם כל תהפוך את זה לסלאש ולא באק סלאש, ככה:


    Server.Mappath("databaseforum.mdb")

    דבר שני, תשתמש במיקום אבסולוטי כך:

    var oConn =
                   Server.CreateObject("ADODB.Connection");
        oConn.Provider = "Microsoft.Jet.OLEDB.4.0";
        oConn.Open("E:\sites\db\db1.mdb");

    סע לשלום, המפתחות בפנים

  27. Deviation הגיב:

    ארררג עם זה
    ככה ב2:


    var oConn =
                   Server.CreateObject("ADODB.Connection");
        oConn.Provider = "Microsoft.Jet.OLEDB.4.0";
        oConn.Open("E:\sites\db\db1.mdb");

  28. Just-Tal הגיב:

    שאלה בקשר לחוקיות…
    באתר 1asphost הם מוסיפים לך לינק לאתר שלהם למטה…
    "פיתחתי" שיטה שבעזרתה אני יכול להוריד את הלינק…

    מה הם יכולים לעשות לי?

    בלי קשר אני חושב לא להוריד כי סה"כ הם עושים לי טובה.. 🙂

  29. ניר טייב הגיב:

    קרא את ה-term
    הם יכולים לסגור לך את החשבון אצלם (ונראה לי שעוד כמה דברים)

  30. Just-Tal הגיב:

    אוקיי, עוד שאלה בקשר לתאריך+שעה..
    בניתי פורום שמיועד לשימוש בכל העולם…
    השעות שיראו שם זה יהיה לפי השרת שהאתר יושב עליו לא?
    אפשר לשנות?

  31. ניר טייב הגיב:

    את של השרת אי-אפשר
    אבל אפשר לשנות זאת בהצגה ע"H הוספת מס’ שעות לשעה הנוכחית

  32. BuildHome הגיב:

    לזו הייתה הכוונה. את השעה של השרת
    רק החברה יכולה לשנות.

שלח תשובה