שלח תשובה

זירת השאלות

344
צפיות
17
תשובות

בעיה עם הוספת נתונים לטבלה (PHP)

,‏ 10 ביולי, 2004

התחלתי לבנות מערכת של סקר שמבוססת פחות או יותר על הרעיון של בניית סקר שקיים כאן באתר במדור ASP, רק שאני כותב את זה ב- PHP…

בכל מקרה, אני מנסה להוסיף את הסקר והתשובות שלו לטבלה שלי, אבל שום דבר לא מתווסף לטבלה ואפילו אין שום שגיאות בעמוד.

זה למשל החלק של הוספת הסקר (הוספת התשובות באה לאחר חלק זה):


// Poll addition
    $status = $_POST[‘status’];
    if($status = 1)
        mysql_query("UPDATE poll_questions SET Status=2 WHERE Status=1");
    mysql_query("INSERT INTO poll_questions Question, Status VALUES(‘{$_POST[‘Question’]}’,’$status’)");


פשוט לא מתווסף לטבלה… למישהו יש מושג מה הבעיה?

תגיות:

17 תשובות


  1. sql injection זה מצב שהגולש יכול להחדיר שאילתות לקוד שלך.
    קרא כאן.

  2. רום הגיב:

    קראתי, הבנתי, ועכשיו אני שואל
    יש פונקציה מקבילה ל Replace ב- php?

  3. Alo הגיב:

    תשובות:
    1.
    תשנה את

    INSERT INTO poll_questions Question, Status VALUES(‘{$_POST[‘Question’]}’,’$status’)");

    ל:

    INSERT INTO poll_questions (Question, Status) VALUES(‘{$_POST[‘Question’]}’,’$status’)");

    2.
    פעולה מקבילה: ()str_replace

  4. רום הגיב:

    שאלה נוספת (SQL)
    איך ניתן לשלוף נתונים משתי טבלאות (או יותר)?

  5. רום הגיב:

    שאלה ממש פשוטה
    עד היום אין לי ממש מושג מה זה div ו- span, ולמה פשוט לא להשתמש ב- p. מישהו מתנדב להסביר?

  6. אוריקס הגיב:

    זה בגדול מאפשר לך יותר משחקים
    עם CSS.

  7. ניר טייב הגיב:

    DIV ו-SPAN הם שכבות
    DIV הוא שכבת "בלוק" ואפשר לתת לו מאפיינים של קופסא ג’נרית
    SPAN עובד ברמת התו (לפי התקן) ואי אפשר לתת לו ערכי WIDTH ו-HEIGHT ואת מאפייני הקופסא ג’נרית

    (קופסא ג’נרית ב-CSS)

  8. אוריקס הגיב:

    קצת על קופסאות ג’נריות
    הרעיון הוא לעבוד עם התגיות Span ו Div, ולבטל לגמרי את השימוש בטבלאות. הכל בעזרת שימוש מתוחכם ב CSS.

    מה זה נותן?
    1. Span ובמיוחד Div נותנים אפשרויות רבות יותר במשחק עם CSS.
    2. הדף נראה נקי יותר, ויש הפרדה ברורה בין העיצוב ל HTML. אפשר לקחת את זה למקומות רחוקים יותר ולהפריד תצוגה מקוד באופן מוחלט, עם קצת JavaScript.
    3. העיבוד של הדף מהיר יותר, מכיוון שהדפדפן לא צריך להכנס לחשב את האורך והרוחב של הטבלאות.

    אילו הנקודות המרכזיות

    החסרון היחידי הוא שכתיבת העמוד קצת מסובכת יותר ואינה טבעית כמו במקרה של שימוש בטבלאות, וכמובן בעיית הדפדפנים הידועה. קופסאות ג’נריות קשה להתאים לשני הדפדפנים.

    קישורים שימושיים:
    המדריך מבית w3
    איך לפתח עם CSS?
    רפרנס נוח
    בעיית הדפדפנים
    וגם הדגמת יצירת הקופסאות:http://www.thenoodleincident.com/tutorials/box_lesson/workarounds.html

  9. אוריקס הגיב:

    אל תקפיץ כל שנייה
    אנחנו לא חייבים לך כלום.

  10. רום הגיב:

    זו הקפצה אחת.. תראה את הפרש הזמן
    בכל מקרה תודה על התשובה.

שלח תשובה